- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
- Konu Sahibi ruslarboschhh
-
Senin yapacagin hic bi sey yok. Nisanlinin kendi ailesini dizginlemesi lazim.. Aksi halde senin dedigin her laf kotu anlasilir..
Kardesi dahil ailesine gikini cikaramayan Pasif otesi pasiff bi nisanli tanimis gormus ve allaha sukur bitmis :) biri olarak, boyle devam ederse hastalanirsin ruhen ve bedenen diyorum ve nisanlin buna dur demezse kesinlikle bitirmekten cekinme diyorum.. Yasayan bilir.
önce evin kilidini değiştirmekle başlayın..evlenincede devam edecek bu çünküKızlar vallahi sinirimden ağlamak ortalığı yıkıp dökmek üzereyim. Yahu bende bi kp var dosttan düşmandan ırak, Allah yoluna yakın olsun inş. Herşeye karışır ama herşeye -özel hayatımıza bile.Kahvaltıya davet ederler sofrada en ufacık konu yüzünden nişanlımı benim yanımda yerin dibine sokar bağırıp çağırarak küfür eder.Ya napıcam ben bunlarla? Nişanlıma söylüyorum bak yetişkin insansın neden fikirlerini savunmuyosun babana karşı bağırdığında ezilip bi köşeye çekiliyosun diye- ama yok.Sonuç hep aynı...Adam küfürle sesini yükselterek ne istiyosa yaptırıyo kendi ailesine.Ve en ayıbı da benim yanımda dahi çekinmeden küfür edebiliyo(ön
Biz nişanlımla 1 sene boyunca para biriktirdik üstüne kredi çektik borca girip eve aldık.Onun ailesinin bi arka sokağından -ki benim aileme de yakın.Hani evlendiğimzde gelişebilecek olayları da hesap ederek böyle bişey yaptık ama meğer ne büyük bi hata yapmışız.Benim ailem daha o eve bi kez geldi o da görmek için. ki ev şuan boş.sadece bi odada halı masa-sandalye takımı küçük bi tv fln var.Bide mutfakta küçük tüple çaydanlık. Tadilattan arta kalan zmnlarda oturup dinlenelim diye orayı geçici olarak hazırladık. Ama kp maşşallah biz yokken eve girer elalemin adamlarını getirir bak bak oğlumun aldığı ev işte bu diye gösterir.Boş evde kahvaltı yapalım diye tutturur mu bi insan? Bunlar tutturuyolar aaaaaa ağlicam( Hadi hevestir dedim yazın ilk aldığmz dönemlerde kendi evmden peynir zeytin flan getirip hazırladm bişeyler. Adam geldi hem beğenmedi hazırladığım sofrayı hemde yedi içti buna rağmen eline sağlık demeden gitti.Hatta o zaman sofrada çayı tazelemek için dibini döküyorum diye beni azarladı sesini yükselterek,israfmış! Şimdi tekrar tutturdular yarın izinlisiniz sizde kahvaltı edelim! Yahu bu ev boş! Bi tek gün izinliyim.Yarın da nişanlıma sürpriz erken doğumgünü kutlaması yapmayı planlıyodum herşeyi mahvediyolar.
Ve asıl üzüldüğüm pişman olduğum şey bu insanlar bizim özelimize hiç saygı duymuyolar kızlar.Nişanlımda bunlara sessiz kalıyo sonra ortadaki yanlışlıktan dolayı tepkimi koyduğmda da ben kötü oluyorum biz kavga ediyoruz. Bi arka sokaktayız diye evlerinde biten olmayan şeyi gelip evimize idareten aldığımız eşyalardan kullanarak ve bizden izin almayarak kullanıyolar,kendi evlerine taşıyolar. (Geçen akşam yemek ocakta kalmış tüpleri bitmiş yedek tüplerinde de gaz yokmuş bizim evimizdeki küçük tüpü gidip almışlar) Yedek anahtarı kendi evlerine bırakmamasını söledim nişanlma ama diyorum ya ailesine karşı bu da bi tuhaf. Ne isteseler yapıyo ilişkimizi ezdiriyo ailesine. Yemin ederim ayrılmayı bile düşünüyorum bazen artık katlanamıyorum.
Napsam nasıl davransam Allah aşkına bana bi fikir verin yoksa cidden ruh sağlığımı kaybedicem dayanamıyorum artık bu insanlara
önce evin kilidini değiştirmekle başlayın..evlenincede devam edecek bu çünkü
gercekten sıkıcı bı durum kı daha evlı bıle değilsın
dusunkı evlenınce ne olacak dahada beterı olacak ızınl gununuzde ya bız gelelım ya sız gelın dıyecekler daha neler neler
nısanlının sımdıden ağırlığını koyması gerek bukadar karısmakta nıye
yoksa sen uzulursun canım
cok cokkkk ıyı dusun derım ben suan bıle cekemıyosun kı normal ben olsam bende cekemezdım
evlılık kolay değil emın ol sorunlar ortaya cıkınca sevgıyı bıle dusunmuyosun
hakkında hayırlısı olsun
nıye bu erkek aılelerı bukadar cok karısır bunuda anlamıs değilim
ev boşken böyleyse evlendikten sonra beraber yaşarsınız artık
canım yol yakınken en doğru kararı ver. hiçbirşey senden önemli olmasın. nişanlının da tavrı şimdiden belli. ezik ona buna susuyo evlenince iyice tepkisiz olur...
Nişanlını Al karşına konuş canım bi süre ver ona bakalım neler değişcek
İnsandada bir sabır vardır boş evde kahvaltıda ne yaa illla değişiklik istiyosa canı gitsin bi lokantaya ne istiyosa yesin
Evlenince napcak bunlar tatil gününde sabahın köründe kahvaltıya gelirler
Hergün biz gelelim sen gel muhabbeti olur ayy çok sıkıcı
Keşke o kadar yakından ev tutmasaydınız sanırım en büyük hatanız bu
Daha evliliği göremeden nişanlılık evresinde bile canıma bu denli tak ettirdiler çok doğru söylüyosun canım, şuan bile sevgiymiş aşkmış gözümde değil. Ben huzur istiyorum ve saygı. Elalemin hayatına karışmaktan alıkoyamıyolar kendilerini evet. Ya söylemesi ayıp yediğimiz cipse bile söylenen bi adam bu. Yemeyin şunları diyorum size para tuzağı bunlar bilmem ne diye cıngar çıkarmışlığı burnunu sokmuşluğu bu konuya da var. Ahhh ahh daha neler neler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?