- Konu Sahibi ruslarboschhh
-
o evi satıp başka yerden alın eğer satamıosanızda kredisi bitene kadar kiraya verip farklı bi yerde ev tutun kredisi bitince satar başka yerden alırsınız:)
eğer nişanlıın ailesinin u tuhaf davranışlarının farkındaysa bunu kabul eder.
senin aileninde bu olaylarla ilgi sorun çıkarcanı snamıorum
kp ne derse desin
peki kaynananın bu durumlara tepkisi ne?
yani hiç olmazsa şunu yapabilir sana müsait bi zmanda ''kızım bu durum pek ormal sayılmaz ama babanı biliosun söz geçiremiyoruz kusura bakma bizi böle tanımamnı istemem
kahvaltıyada sen zahmet etme baban istedi ama ben getiririm evden bişeler '' yada buna benzer bişeler sölemedi mi?
genel olarak duruşu ne?
kocasının sizi ezceğini biliyo olup kendi isteklerinide kocası vasıtasıyla size yaptırıyor olabilirmi:)
nısanlını al karsına acık acık konus canım
bu senın hayatın unutma cıcım ayları gecınce hersey batmaya baslıyo ınsana
eğer duzelmıyosada bunu soylemeye hakkım yok belkı ama ayrıl
sen bılınclısın anladğım kadaryla ve bunu ıyı kullan derım
kp nın değıseceğını pek sanmıyrum uzak bıyerde otursan bıle hersey nısanlında bıtıyo
kv le aran nasıl pekı
sen kp ve kv deki siz çok istiyorsanız gidin son kez kahvaltınızı
bizde yapın biz gelmeyevegiz
ayrıca bidahada izinsiz giremeyeceksiniz kilit degiştircem diye yüzlerine söyle
Tatlim benim.kp.de hic farkli degil seninkinden esim isyeti actiginda herkezi topladi getirdi ben actim diye
Duhun dernek ev bark esim kendi yapti herkese ben yaptim dedi
Ben hayatimda kp kadar agzi bozuk mutsiz bir adam gormedim hep neden ne bulsam ne cikarsam kimi somursem
Is nisanlinda bitiyor benim esimin maddi aanlamdada babasina hic ihtiyaci yok hic bir seyimize karistirmadi ve hic bir zaman kendiaine cocuk gibi davranmasina izin vermedi
Sen nisanlinla guzelce bir konus
Senin rus bi eltin vardı değil mi? Sadece kayınpeder değil ki bütün aile terelelli.
dereyi görmeden paçayı sıvamak doğru değil. henüz evli değilken nişanlınla ortak ev almayacaktın.
bu evliliği bir kere daha düşün istersen, ailenin içine girince anladın anlayışlarını. diyelim evlendin, o zaman başka eve kiraya çıkıp kendi evini kiraya vermeni tavsiye ederim.
Daha ortada evlilik yok ev almanın acelesi ney acaba?
Hadi evlenemedin ayrıldın ee neolacak.
Ev parasını bankaya yatırıp,heray üzerine para koyabilirsin anlarımda,evli olmadan ev almayı anlayamam.
Şu zamanda kimseye güven yok,hangi cesaretle aldınız anlam veremiyorum
nişanlınız alsın anahtarı getirsin size şimdiden alışmasınlar böyle...
siz hayır demeyi bilin nişanlınız diyemiyorsa siz arayın bugün başka bir plan yapmıstım gelemeyeceğim ben diyin...
ya siz ya da babanız konuşsun kayınpederınızle evlenmeden önlemını alın derım...
Ya saygısızlık yapmaktan da çekiniyorum.Bunu açıkça bu şekilde söyleyipte ayıplanmicamı bilsem hemen suan arayarak dahi söyleyebilirim.
okluyunca duruımuna üzüldüm kp
'e ölünceye denk katlanacaksın , senin içln değişecek değil ,oğluda ona uyacak şu an gördüklerin filmin fragmanı ,evlendikten sonra aslı ve teferuatlısı, mecburen katlanacaksın epey görgüsüzmüş , daha bunun bayramı var,hastalığı var ,işin zor ,adam yobazsın tekiymiş
arkadaşım benimde eşimin ailesi aynıydı bizim aldığımız eve ben aldım diye heresi çağırırdı.eve bi giderdim gelmişler oturmuşlar yada iş çıkışı bi bakardım evde tanımadığım bi sürü insan.sana tavsiyem tatile bile giderken kimseye anahtar verme ben verdim sonunda beni o evden attılar ya şimdiden tavrını koy yada kaç kurtar kendini ayrıca küfür meselesindede asla taviz verme dedimya aynı benimkiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?