Kp değil adeta bela !!!

Tatlim benim.kp.de hic farkli degil seninkinden esim isyeti actiginda herkezi topladi getirdi ben actim diye
Duhun dernek ev bark esim kendi yapti herkese ben yaptim dedi
Ben hayatimda kp kadar agzi bozuk mutsiz bir adam gormedim hep neden ne bulsam ne cikarsam kimi somursem

Is nisanlinda bitiyor benim esimin maddi aanlamdada babasina hic ihtiyaci yok hic bir seyimize karistirmadi ve hic bir zaman kendiaine cocuk gibi davranmasina izin vermedi
Sen nisanlinla guzelce bir konus

dereyi görmeden paçayı sıvamak doğru değil. henüz evli değilken nişanlınla ortak ev almayacaktın.
bu evliliği bir kere daha düşün istersen, ailenin içine girince anladın anlayışlarını. diyelim evlendin, o zaman başka eve kiraya çıkıp kendi evini kiraya vermeni tavsiye ederim.

nişanlınız alsın anahtarı getirsin size şimdiden alışmasınlar böyle...

siz hayır demeyi bilin nişanlınız diyemiyorsa siz arayın bugün başka bir plan yapmıstım gelemeyeceğim ben diyin...

ya siz ya da babanız konuşsun kayınpederınızle evlenmeden önlemını alın derım...

Daha ortada evlilik yok ev almanın acelesi ney acaba?
Hadi evlenemedin ayrıldın ee neolacak.
Ev parasını bankaya yatırıp,heray üzerine para koyabilirsin anlarımda,evli olmadan ev almayı anlayamam.
Şu zamanda kimseye güven yok,hangi cesaretle aldınız anlam veremiyorum

O evi kredisi bitene kadar ne kiraya verirler ne de satarlar. Buna değil ailesi benim nişanlım yanaşmaz zaten -evlenince görüşcek vaktimiz kalmaz diyo ama boşa konuşuyo biliyorum.
Kaynanama da gelince o kadar sessiz o kadar kendi isteklerinin ve fikirlerinin arkasında duramayan bi kadın ki, kocasının yani kp'in bu denli üstünlük kurmasına büyük sebep birazcıkta o

Kv tabi daha mülayim kocasına göre. Yani tatlı dille güzellikle söylüyo iyi yada kötü herşeyi sağolsun. Ama kp o kadar baskı kurmuşki ailede ne kv'nin kocasına karşı sesi çıkıyo ne de nişanlımın. 2 tane kayınbiraderim var,onlar da aynı.Adam söylenmesin tatsızlık çıkarmasın diye dillerini yutuyolar ne isteseler yapıyolar. Hı hııı diyip geçiştiriyolar ee bu da adamın kendince zorunlu otoritesini güçlendiriyo bence.

sen kp ve kv deki siz çok istiyorsanız gidin son kez kahvaltınızı
bizde yapın biz gelmeyevegiz
ayrıca bidahada izinsiz giremeyeceksiniz kilit degiştircem diye yüzlerine söyle

Ya saygısızlık yapmaktan da çekiniyorum.Bunu açıkça bu şekilde söyleyipte ayıplanmicamı bilsem hemen suan arayarak dahi söyleyebilirim.

Yaşadıklarımız ne kadar da benziyormuş birbirine. Ahh arkadaşım konuşmak farz oldu zaten artık. kesin bi dille konuşucaz bugün akşam.Sinirlerim günden güne harap oluyo yoksa

Senin rus bi eltin vardı değil mi? Sadece kayınpeder değil ki bütün aile terelelli.

Eveeett eveettt!!! Ayy bişey diyim mi sevmiyoruz birbirimizi elektriğimiz de hiç tutmuyo belki ama en iyisini o kız yapıyo.Ukraynada kıydırdı oğlana da nikahı, aldı kendi ailesinin içine avcuna. senede bi kez 15 günlüğüne geliyo sonra 1 sene boyunca karışanı yok mecburiyette bırakanı yok ohh.

canım daha nişanlısınız onlarla kahvaltı yapmak zorunda değilsinki bul bir bahane gitme çok istiyorlarsa gitsinler boş evde kahvaltı etsinler :) ayrıca ben olsam evdeki eşyaları bi bahaneyle çıkar tırım ne gerek var tadilat yapılırken tv ye falan tüpte siznse al evinize götür tabii bunlar geçici çözüm asıl evlenince böyle giderse daha çooook üzülürsün nişanlında şimdiden böylese evlenince daha kıymetleniyor aileler bunu unutma burda bir çok kadın bu dertten yakınır

Bi amaç uğruna para biriktiriyoduk, o zamanlar düşeş denebilecek bi fiyata da bulduk eve de baktık içimize sindi çok beğendik ve aldık. O evi aldığımıza değil de yanlış semt seçimimden dolayı pişmanım.Bende sizin gibi düşünüyorum, evlendikten ve kredi borcunu bitirdikten snra o evi değiştirmek eğerki Allah bana o günleri gösterirse muhakkak ki en 1.hedefim olucak..

Kimseye güven yok orası kesin ama mutsuzluğum sözkonusu olacaksa sağlığımı kaybetmektense geçmişte kazandığım paraları kaybetmiş olmayı tercih ederim.Ayrılırsakta napim canım sağolsun der, Allah bana sağlık verdiği müddetce yılmadan çalışıp kazanmaya devam ederim.

Planımızın olduğunu söylemeliyiz zaten gerçekten de planımız var yani. Ya ben en çok bana sormadan ailesine sözkonusu konularla ilgili benide dahil ederek plan yapmasına sinir oluyorum. Nişanlıma asıl takıldığım mevzuyu açıkça anlatıcam. yanlış davrandığını kabullenmesini anlamasını sağlayablirsem bence bu adamın da hakkından gelebilirim.

yol yakınken kaç kurtar kendini.. bir erkek eşini ailesine ezdiriyorsa ailesine ağzını açıp bir şey diyemiyor seni üzüyorsa o kadın çok çekiyo.. ben daha 6 aylık evliyim bin pişman oldum.. benden demesi gerisi sana kalmış.. pısırık bir erkekle asla ve asla ömür geçmez..

Son düzenleme:
senden çok farklı bi durumda değilim aslında bi avantajım eşimin ailesine sesini çıkarması.eger benim gibi silik bi karakter değilsen nişanlının ailesiyle başa çıkabilirsin ama nereye kadar kötü olan sen olacaksın.ev için acele etmişsin bende evlilik sürecini düşün çünkü nişanlılık aşaması böyleyse evlilik burnundan gelir hiç bi şekilde benim hayatım dediğin bi hayatın olmaz acı ama gerçek arkadaşım...

okluyunca duruımuna üzüldüm kp
'e ölünceye denk katlanacaksın , senin içln değişecek değil ,oğluda ona uyacak şu an gördüklerin filmin fragmanı ,evlendikten sonra aslı ve teferuatlısı, mecburen katlanacaksın epey görgüsüzmüş , daha bunun bayramı var,hastalığı var ,işin zor ,adam yobazsın tekiymiş

Ya saygısızlık yapmaktan da çekiniyorum.Bunu açıkça bu şekilde söyleyipte ayıplanmicamı bilsem hemen suan arayarak dahi söyleyebilirim.

arkadaşım benimde eşimin ailesi aynıydı bizim aldığımız eve ben aldım diye heresi çağırırdı.eve bi giderdim gelmişler oturmuşlar yada iş çıkışı bi bakardım evde tanımadığım bi sürü insan.sana tavsiyem tatile bile giderken kimseye anahtar verme ben verdim sonunda beni o evden attılar ya şimdiden tavrını koy yada kaç kurtar kendini ayrıca küfür meselesindede asla taviz verme dedimya aynı benimkiler...

Kp'i değiştirmek ya da değişmesini beklemek haddime değil zaten ama hiç değilse nişanlımın ailesine karşı ilişkimizi ve özel hayatımızı korumasını çok istiyorum.Tüm çabam da bu yüzden zaten. Ama sınırlarım zorlanmaya başladı az sonra buluşup ciddi ciddi konuşucam tüm rahatsızlıklarımı dile getiricem nişanlıma.

Kimin ahını aldım da bu aileye denk geldim nasıl kördüm de bu zamana kadar bunların yaptıklarını hep kendi içimde görmezden geldim. Bi de zaman geçtikçe paylaşılacak daha çok şey oluyo illaki denk geliyosun, ziyaretler gerçekleşiyo. Ama bu adamın nişanlılık sürecnden itibaren oğluna ve bana olan saygısızlığı artık bir değil on değil. Tahammül edemiyorum.Acı da olsa sonunu göremiyorum ilişkimizin

e kadar konuşsanda değişen pek bişey olmuyo ya gerçekten böyle ieyleri okudukça üzülüyorum yaşıyorum çünkü..hele o küfür mevzusu eşim ne kadar terslesede babasını adam vazgeçmiyor küfür etmekten yanımda..yani çok yıpranıyosun hep bi mücadele hep ne yapsam ne cevap versem diye düşünmeler bide evleriniz yakınmış hele bu byük hata olmuş

üzgünüm ama senin yanında nişanlını azarlayan, küfreden kp, siz evlenince bu muameleyi sana da yapmaya kalkışacak. o küfürlere boyun eğen nişanlın senden de aynı şeyi bekleyecek. şimdiden tavrını koy. böyle şeylere asla izin vermeyeceğini belli et.

kp'le konuşacakmışsın ne değişecek ki sana terbiyesizce cevap verecektir , ne olmasını
amaçlıyorsun ,orası oğlımun evi der ,istediğim gibi kullanırım der kadın sana mı soracağım der ,epey edepsizleşecek ,hazırlıklı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…