Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koltuk takımımız perdelerim hepsini o aldı ama eşimde aylardır para ödüyo toplasak 15 bin ödemiştir yani..Onun aldığı eşyalar ediyomuymus 15 bin..Bizim aylardır ödediğimiz paralara saysın eşyalarıda en küçük esyamı dahi bırakmadan çıkıp gidicem canımm..Ah cnm senin yerinde olsam bütün verdiklerini geri iade ederdim,ederdım ki konuşacakları hicbirşey olmasın az olsun öz olsun senin olsun cnm.Allah yardımcın olsun seni çok ıyi anlıyorum buna yakın bir versiyonuda benim kpeder ..
İlk defa bu kadar çirkef bir k.peder konusu görüyorum burada..
Neden böyle K.pederin? en baştan beri mi sorun çıkarıyor, derdi ne seninle?
Yorumları okumadan cevap veriyorum. Kusura bakmayın ama bence de kayınpederinize geçmiş olsuna falan gitmeyin çünkü haketmiyor. Bence siz fazla muhatapda olmayın bırakın bu durumu eşiniz halletsin. Kayınpederiniz cidden terbiyesizmiş.
Kayınpederin alsın evini altınlarını bi tarafına monte etsin:) biraz daha kalkmış olur totosu:)
Bence en iyisini yaparsin.daha oncede takip ediyordum konularini.boyle kp dusman basina.kufurbaz hadi karisina cocuklarina kufur ediyor.onlarda alismislar kabul ediyolarda.sana ne hakla bu kadar kufur edebiliyor.evi ne kadar uzakta tutarsan o kadar iyi senin icin.
gitme tabi...
iyi sabırlı davranmışsın bravo...
çık evinden ne hali varsa görsün..
ne kıymetli dört duvarı varmış...
Bir dahaki gitmende sabahın 6 sında git gece yarısı o uyuduktan sonra da eve dön.
Görmesin sizin gittiğinizi üzülmesin.
Sonra sabah 6 da tekrar gelirsiniz .
Yazık üzülmesin adamcağız.
o nasıl bi baba ya allahtan eşin yanında bencede çok isabetli olmuş evden çıkma kararı gitme geçmiş olsuna anlasın tavrını mesafe iyyidir kocan arada gitsin dediğin gibi yoksa anam bunlar seni hem ayırır hem kötü ilan eder ne demek ailen gelmeyecek kimki o lafı bana saöyleyecek mantar değilim ben yerden bitmedim herkes yerini bilmeli byükte olsa herşeye karışma hakkını vermez o benim arkadaşımın eşinin yatağına bile yollamıyolardı böyle manyklar var bacım allah yardımcın olsun hatta evini annen gile yakın tut ne güzel olur
bende kaynımla küsüm kv. ve k.p. yok benim ailenin en büyüğü kaynım kayın baba rolünde bana hakaret etti evlenmeden önce annemlede tartıştılar düğünümede gelmesin dedim geldi yüzsüz eşimin ve ailesinin baskısıyla 2 kere barışmak için bi girişimde bulundum kabul etmedi en son bayramda kendi dedi elimi öpsün diye kocamda dediki herkesin içinde elini vermezse karımı üzer bi kötü laf eder yüzünü astırırsa kan dökülür dedi haaaaaaaaaa bu benim için yetti zaten gittim ben daha uzanmadan o elini verdi yalandan öptüm bide bana sor ama ele karşı dedim affetmiyorum barışmamda dedim doğumuma 2 ay var yeşilleniyolardı ne o benim evime gelsin ne ben ona giderim dedim bakalım kocamı ylluyom ama abisi benim yüzümden küsmesin yeğeninide görmek isterse görür ama ne o bana nede ben ona giderim dedim
kp size s.. git diyo eşiniz hiç bir tepki vermiyor ve siz kocam yanımda Allahtan diyosunuz..hayret ettim doğrusueşiniz Allahtan yanınızdaymış gerçekten
Aynen köle gibi gördüler..Gelceksin iş yapcaksın falan..Yapmadığım zaman aileme şikayet ettiler:)
Ne efendisi ya kp kadar edepsiz insan yoktur valla Allahından bulsun..
Ayyy bacım allah sabır versin valla diyecek laf bulamadım yuhhhhh ama allahtan anladığım kadarıyla sana sahip çıkan bi eşin şükretmelisin
Evet eşim çok şükür çok iyi..Bu olay olduktan sonra çok iyi davrandı moralim düzelsin diye yemeğe çıkardı,kahvaltılarımı hazırladı falan az öncede arayıp çıkcaz o evden ev araştırıyorum dedi :) sahip çıkıyo kp'nin istediği gibi olmuyo çok şükür..
paramla herkesi satın alırım,her istediğimi yaptırırım sendromunu yaşayan bir kpniz var.. Allah yardımcınız olsun bu tarz insanlara birşeyleri kabul ettirmk çok zor hep kendi bildikleri doğrudur,çünkü paraları vardır ne diyeyim Allah ıslah etsin...