• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KP içimdeki canavarı çıkarttı sonunda..!

hiç bu kadar çirkin bi adam duymamıştım adaha önce onlar ne biçim laflar valla şok oldum durma o evede bence allahtan eşin arkanda duruyomuş allah yardımcın olsun onunda belasının verisin.

Kayınpederin çok çirkin ve ağzı bozuk bir adammış.
Pes doğrusu.İnsan gelinine o küfürleri nasıl eder.
Toplayın eşyalarınızı çıkın biran önce.
Ev aldım otutturdum diye resmen boynunuza ilmek takmadığı kalmış.
Kaşıkla verip sapıyla çıkarmak diye buna derler.:47:

o nasıl bi baba ya allahtan eşin yanında bencede çok isabetli olmuş evden çıkma kararı gitme geçmiş olsuna anlasın tavrını mesafe iyyidir kocan arada gitsin dediğin gibi yoksa anam bunlar seni hem ayırır hem kötü ilan eder ne demek ailen gelmeyecek kimki o lafı bana saöyleyecek mantar değilim ben yerden bitmedim herkes yerini bilmeli byükte olsa herşeye karışma hakkını vermez o benim arkadaşımın eşinin yatağına bile yollamıyolardı böyle manyklar var bacım allah yardımcın olsun hatta evini annen gile yakın tut ne güzel olur
bende kaynımla küsüm kv. ve k.p. yok benim ailenin en büyüğü kaynım kayın baba rolünde bana hakaret etti evlenmeden önce annemlede tartıştılar düğünümede gelmesin dedim geldi yüzsüz eşimin ve ailesinin baskısıyla 2 kere barışmak için bi girişimde bulundum kabul etmedi en son bayramda kendi dedi elimi öpsün diye kocamda dediki herkesin içinde elini vermezse karımı üzer bi kötü laf eder yüzünü astırırsa kan dökülür dedi haaaaaaaaaa bu benim için yetti zaten gittim ben daha uzanmadan o elini verdi yalandan öptüm bide bana sor ama ele karşı dedim affetmiyorum barışmamda dedim doğumuma 2 ay var yeşilleniyolardı ne o benim evime gelsin ne ben ona giderim dedim bakalım kocamı ylluyom ama abisi benim yüzümden küsmesin yeğeninide görmek isterse görür ama ne o bana nede ben ona giderim dedim

Ah cnm senin yerinde olsam bütün verdiklerini geri iade ederdim,ederdım ki konuşacakları hicbirşey olmasın az olsun öz olsun senin olsun cnm.Allah yardımcın olsun seni çok ıyi anlıyorum buna yakın bir versiyonuda benim kpeder ..
Koltuk takımımız perdelerim hepsini o aldı ama eşimde aylardır para ödüyo toplasak 15 bin ödemiştir yani..Onun aldığı eşyalar ediyomuymus 15 bin..Bizim aylardır ödediğimiz paralara saysın eşyalarıda en küçük esyamı dahi bırakmadan çıkıp gidicem canımm..

İlk defa bu kadar çirkef bir k.peder konusu görüyorum burada.. :53:

Neden böyle K.pederin? en baştan beri mi sorun çıkarıyor, derdi ne seninle?

Evlilğimin 1 haftasından beri benden aşırı derecede hizmet bekliyo..Yaptığım halde bahane buluyo..Hani çay doldurupta neden tam önünr değilde azcık ileriye koymusum gibi..Hep yuttum ama aileme şikayete gittiklerinde sinirlendim artık..Bu kadar küçük sebeplerden aileyemi gidilirmiş..Yok hep kocasının yanına oturuyo sureklı,neler neler anlıycağın..Başından beri problemli bi aile işte..

Yorumları okumadan cevap veriyorum. Kusura bakmayın ama bence de kayınpederinize geçmiş olsuna falan gitmeyin çünkü haketmiyor. Bence siz fazla muhatapda olmayın bırakın bu durumu eşiniz halletsin. Kayınpederiniz cidden terbiyesizmiş.

Öyle böyle değil canım fena terbiyesiz artık sınırlarınıda aşmaya başladı..Hiçbişey haketmiyo hayatta gitmem evine çok çok çok mecbur kalmadıkca....

Kayınpederin alsın evini altınlarını bi tarafına monte etsin:) biraz daha kalkmış olur totosu:)

Ayy güldürdün benii ya :1:
Aynen alsın evini onun evine kaldım sanki,para verdikten sonra binlerce ev var dışarda..

Bence en iyisini yaparsin.daha oncede takip ediyordum konularini.boyle kp dusman basina.kufurbaz hadi karisina cocuklarina kufur ediyor.onlarda alismislar kabul ediyolarda.sana ne hakla bu kadar kufur edebiliyor.evi ne kadar uzakta tutarsan o kadar iyi senin icin.

Uzakta tutmayı düşünüyorum zaten olabildiğince..Çokta uzak olmıycak tabi ama evime almam o adamı artık ev aldım oğluma diye havalanıyodu başımıza kakıp duruyo şimdide..Ne o benim evime nede ben onun evine bundan sonra böyle..Eşim giderse gitsin..Konularımı okuduysan bilirsin çok çektirdi bize bu adam 7 aydır :47:

gitme tabi...
iyi sabırlı davranmışsın bravo...
çık evinden ne hali varsa görsün..
ne kıymetli dört duvarı varmış...

Herkes söylüyo zaten çok sabırlısın diye...Sabrımı taşırcak son noktayı bekledim o noktada geldi zaten sonunda artık ne ben onun evine,nede o benim evime giremez..

Bir dahaki gitmende sabahın 6 sında git gece yarısı o uyuduktan sonra da eve dön.

Görmesin sizin gittiğinizi üzülmesin.

Sonra sabah 6 da tekrar gelirsiniz .

Yazık üzülmesin adamcağız.

Ya ya öyle tabii :) Hatta ben artık orda kalayım diyorum ya evime bile gelmiyimm dimi ama :)

o nasıl bi baba ya allahtan eşin yanında bencede çok isabetli olmuş evden çıkma kararı gitme geçmiş olsuna anlasın tavrını mesafe iyyidir kocan arada gitsin dediğin gibi yoksa anam bunlar seni hem ayırır hem kötü ilan eder ne demek ailen gelmeyecek kimki o lafı bana saöyleyecek mantar değilim ben yerden bitmedim herkes yerini bilmeli byükte olsa herşeye karışma hakkını vermez o benim arkadaşımın eşinin yatağına bile yollamıyolardı böyle manyklar var bacım allah yardımcın olsun hatta evini annen gile yakın tut ne güzel olur
bende kaynımla küsüm kv. ve k.p. yok benim ailenin en büyüğü kaynım kayın baba rolünde bana hakaret etti evlenmeden önce annemlede tartıştılar düğünümede gelmesin dedim geldi yüzsüz eşimin ve ailesinin baskısıyla 2 kere barışmak için bi girişimde bulundum kabul etmedi en son bayramda kendi dedi elimi öpsün diye kocamda dediki herkesin içinde elini vermezse karımı üzer bi kötü laf eder yüzünü astırırsa kan dökülür dedi haaaaaaaaaa bu benim için yetti zaten gittim ben daha uzanmadan o elini verdi yalandan öptüm bide bana sor ama ele karşı dedim affetmiyorum barışmamda dedim doğumuma 2 ay var yeşilleniyolardı ne o benim evime gelsin ne ben ona giderim dedim bakalım kocamı ylluyom ama abisi benim yüzümden küsmesin yeğeninide görmek isterse görür ama ne o bana nede ben ona giderim dedim

Zaten yapmak istediği şey o ayırmak istiyoo söylüyor 3 oldu..Ama eşim ölürüm yinede ayrılmam ben evlendiğim gün tercihimi yaptım gerekirse babamı silerim diyo..babasnı sildiremem ben vicdansız değilim..Bilmeli tabi herkes yerini gelin olduğumuz için küçük görmeye çalısıyolar ama artık yok öyle gelin gidip köyden alcaktı oğluna gelini ozaman..
Kabul etmezse etmesin kaynında baya baba rolünü kapmış bişeyler yapmaya çalısıyo..

kp size s.. git diyo eşiniz hiç bir tepki vermiyor ve siz kocam yanımda Allahtan diyosunuz..hayret ettim doğrusu:53:eşiniz Allahtan yanınızdaymış gerçekten

kp size s.. git diyo eşiniz hiç bir tepki vermiyor ve siz kocam yanımda Allahtan diyosunuz..hayret ettim doğrusu:53:eşiniz Allahtan yanınızdaymış gerçekten

Evet eşim yanımda.Babasına o anda tepki göstermedi diye kızamam eşime çünkü alışmıslar artık ona kötü bi söz gibi gelmedi o anda.Babasının ağzında sürekli küfür sürekli alışmış eşimde napsın.Çok şükür yanımda hemde sonuna kadar.

Aynen köle gibi gördüler..Gelceksin iş yapcaksın falan..Yapmadığım zaman aileme şikayet ettiler:)
Ne efendisi ya kp kadar edepsiz insan yoktur valla Allahından bulsun..

Ayyy bacım allah sabır versin valla diyecek laf bulamadım yuhhhhh ama allahtan anladığım kadarıyla sana sahip çıkan bi eşin şükretmelisin

Ayyy bacım allah sabır versin valla diyecek laf bulamadım yuhhhhh ama allahtan anladığım kadarıyla sana sahip çıkan bi eşin şükretmelisin

Evet eşim çok şükür çok iyi..Bu olay olduktan sonra çok iyi davrandı moralim düzelsin diye yemeğe çıkardı,kahvaltılarımı hazırladı falan az öncede arayıp çıkcaz o evden ev araştırıyorum dedi :) sahip çıkıyo kp'nin istediği gibi olmuyo çok şükür..

Evet eşim çok şükür çok iyi..Bu olay olduktan sonra çok iyi davrandı moralim düzelsin diye yemeğe çıkardı,kahvaltılarımı hazırladı falan az öncede arayıp çıkcaz o evden ev araştırıyorum dedi :) sahip çıkıyo kp'nin istediği gibi olmuyo çok şükür..

Aman iyi maşallah insanlar neden bu kadar kötü kalpli yaaaa hiç anlamıyorum var yaaaa neyse umarım eşin hiç değişmez hep sana ailesine bağlı kalır kötülüklere pabuç bırakmaz canım tez zamanda ev bulup kaçıp gitmeniz dileğiyle :)

paramla herkesi satın alırım,her istediğimi yaptırırım sendromunu yaşayan bir kpniz var.. Allah yardımcınız olsun bu tarz insanlara birşeyleri kabul ettirmk çok zor hep kendi bildikleri doğrudur,çünkü paraları vardır ne diyeyim Allah ıslah etsin...

yedirmezler bacım öncedeen kardeşinin yanında olcaktı bu bütün kardeşlere karşı aynı gerçi öbür gelinler sinmiş bi ben dişli çıktım istediğini yaptıramıyo ailede beni sevdi herkes etrafımda fır dönüyo kaldıramadı ne eltim nede kaynım ellerinden gidiyo ya bazı şeyler onun karın ağrısı ama sonuçta bütün ailede haklı olan ben oldum oysa haksız konumuna düştü dedim ya şimdi çocuk görme mevzusu ortada istemiyorum büyüsün biraz babası gerekirse götürür amcasına el öpmeye dedim allah yardımcım olsun benimki gene dışarda senin işin daha zor yıkılmadık ayaktayık diyor sevgilerimi sunuyorummmm

canavar deil öküz var adamın içinde anlaşılan kaba terbiyesiz bi adam .s.kt.r git ne demek? şok oldum allah sabır versin

Son düzenleme:
paramla herkesi satın alırım,her istediğimi yaptırırım sendromunu yaşayan bir kpniz var.. Allah yardımcınız olsun bu tarz insanlara birşeyleri kabul ettirmk çok zor hep kendi bildikleri doğrudur,çünkü paraları vardır ne diyeyim Allah ıslah etsin...

Öyle para batsınn valla..Bizim bi işimizi görmüyo eşim 600 para ödüyo her ay bi kere 50 tl eksik verdik durumumuzdan dolayı kıyameti koparttı illa verceksin dedi 50 tl daha vermiştik..Elalem yapmaz bu babanın yaptığı kötülüğü.

Back
X