• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KP ile denize gitmek

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşıldığı gibi . Malum yaz dönemi deniz mevsimi. Eşim yogun çalışıyor onunla denize gidemez olduk bu yaz. kV de denize gideceğiz sende gelir misin dediler ilkin bir durdum sonra ne olacak gelirim dedim. Sonrasinda bunlar eşimi aramış lar gelin rahatsız olur mu falan demişler vs. Bende eşimle konuştuk tan sonra tekrar düşundum. (Bu arada eşim is icin başka şehirde ben çocuklarda kV ile ayni yerdeyim altlı ustluyuz ) deniz evi küçük 2 oda ama küçük bir odada 1 kişilik yatak diğer odada 2 kişilik yatak var salon amerikan mutfak banyo tuvalette ortak odalarda yok. Şimdi kV KP gorumce ben ve 2 çocuk (7 yaş altı çocuklar ) şu durumda onlarla gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım gitsem rahat edemem diye düşünüyorum ama çocuklar da istiyor. Bende genelde kendimden cok çocuklari düşünürum ama bu durumda benim rahatım daha önemli diye düşünüyorum yanılıyor muyum ?az çok anlatmaya çalıştım normalde tesettür lüzum tabi KP yanında başım açık dururum da öyle şort lu askılı gezemem . Sıcak ta ne kadar kapalı dayanabilirim vs sürekli klima da açılmaz ayyy ne yapsam gitmesem mi bana bir akıl verin.

Merhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşıldığı gibi . Malum yaz dönemi deniz mevsimi. Eşim yogun çalışıyor onunla denize gidemez olduk bu yaz. kV de denize gideceğiz sende gelir misin dediler ilkin bir durdum sonra ne olacak gelirim dedim. Sonrasinda bunlar eşimi aramış lar gelin rahatsız olur mu falan demişler vs. Bende eşimle konuştuk tan sonra tekrar düşundum. (Bu arada eşim is icin başka şehirde ben çocuklarda kV ile ayni yerdeyim altlı ustluyuz ) deniz evi küçük 2 oda ama küçük bir odada 1 kişilik yatak diğer odada 2 kişilik yatak var salon amerikan mutfak banyo tuvalette ortak odalarda yok. Şimdi kV KP gorumce ben ve 2 çocuk (7 yaş altı çocuklar ) şu durumda onlarla gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım gitsem rahat edemem diye düşünüyorum ama çocuklar da istiyor. Bende genelde kendimden cok çocuklari düşünürum ama bu durumda benim rahatım daha önemli diye düşünüyorum yanılıyor muyum ?az çok anlatmaya çalıştım normalde tesettür lüzum tabi KP yanında başım açık dururum da öyle şort lu askılı gezemem . Sıcak ta ne kadar kapalı dayanabilirim vs sürekli klima da açılmaz ayyy ne yapsam gitmesem mi bana bir akıl verin.
Ben tesettürlü sen her yerde tesettürlü olurdum şahsi fikrim tabi
Ben olsam esimde zorlmiyorsa gitmezdim

Sana kalmış rahat edemem burnumdan gelir dersen gitme.
Hem çok ince düşünmekle anın tadını yaşayamazsınız.
Sonuçta kayınpederin.
Örneğin ince rahat bir eşofman tarzı kısa kol duramıyor musun kayınpederinin yanında?

Normalde tesetturluyseniz yine oyle olursunuz. Ben acigim mesela,kpimle denize yazliga gitsem bikinimi giyer yuzerim,evde sortumu askilimi giyer otururum. Normalde nasilsam oyle. Kp ben varim diye kendini degistirmeyecek. Ben neden degistireyim?

Ben tesettürlü sen her yerde tesettürlü olurdum şahsi fikrim tabi
Ben olsam esimde zorlmiyorsa gitmezdim
Evet tabi heryerde öyle hasema ile girerim denize ama işte eşim de gitmemi istiyor o da baban dini açıdan sakıncası yok diyor da ben rahatsız olurum bunu eşim e kırmadan nasil söylerim. ? Evin içinde rahatsız olurum diye düşünüyorum

Evet tabi heryerde öyle hasema ile girerim denize ama işte eşim de gitmemi istiyor o da baban dini açıdan sakıncası yok diyor da ben rahatsız olurum bunu eşim e kırmadan nasil söylerim. ? Evin içinde rahatsız olurum diye düşünüyorum
Ben şahsen babam yerine koymuyorum dinen de ona göre danraniyorum bana eşim sen bilirsin diyecek gitmwzdim

Evin içinde de uzun elbise vs giyin

Ferah ferah

Eskiden babaannem vs kapalı idi her daim evde de dışarıda da kapalı idi

Şimdi ben evde tanıştığım kişileri dışarıda tanıyamıyorum

Rahatsiz olacagini dusunuyorsan gitme. Yalniz kayinpederinin yaninda rahatsiz olacagini gerektirecek bir durum yok bence. Onceden sana garip gelen davranislari yoksa tabi. Dusun ki esinle beraber gittin. O zaman daha mi rahat olacaktin. Kayinpeder ayni kayinpeder cunku.

Sana kalmış rahat edemem burnumdan gelir dersen gitme.
Hem çok ince düşünmekle anın tadını yaşayamazsınız.
Sonuçta kayınpederin.
Örneğin ince rahat bir eşofman tarzı kısa kol duramıyor musun kayınpederinin yanında?
Öyle de durabilir im de sıcakta duramıyor sun ki o bile terletir illa

Bu kp de bağlı biraz. Şahsen ben tesettürlü değilim, ama yıne de kp yanında rahat edemem. Bikiniyle vs.
Gitmezdim yani.
Kendini de düşün, sonra çocukları da bunaltırsın istemeden.
KP rahat bir insandır o sorun etmzde ben rahat edemem kendi babamın yanında bile giymem askılı şort vs ...

Evin içinde de uzun elbise vs giyin

Ferah ferah

Eskiden babaannem vs kapalı idi her daim evde de dışarıda da kapalı idi

Şimdi ben evde tanıştığım kişileri dışarıda tanıyamıyorum
Hiç o tarz uzun elbiselerim yok hep tunik bol pantolonlar giyerim. De mecbur olursam alırım tabi ki ama çok stres yapıyorum gitmek zorunda değilim

Ev klimaliysa cok sorun olmaz,
Ben acigim, tesetturle kiyaslamak gibi olmasin ama normalde disarda giymeyecegim rahatlikta seyleri kayinpederim evdeyken giyiyorum, ev ortaminda kasmiyorum yani.

Back
X