KP ile denize gitmek

Bence git hasenat
Bence git hasema giyersin birsey olmaz evde oturup soıkılıcagına git kafa dağıtmak niye rahat olamazsın ki eger arada tartışma sorun yoksa git

Normalde kapaliysaniz denizde de oyle olacaksin haseme vs kullanabilirsiniz illa sort giyip basinizi acacaksiniz diye birsey yok.Hee ona ragmen rahat edemem derseniz gitmeyin bu kadar basit.

Bende ilk defa bu sene kv kpyle tatile gittim cok da eğlendim düşündüğüm kadar korkunc olmadı yani üstelik çocuk yok bende sizin cocuklarda cok istiyomuş sırf onları kırmamak içinde kabul edebilirsin.cok sıkılırsan geri donme ihtimalin yok mu
Bu arada ben tesettürlüyüm evdede basımı kapattım ki dinen açık durulabilir sakıncası yok.galiba sende tesettürlüsün şort askılı giymek zorunda değilsin bence onun yerine uzun tril tril elbise giyebilirsin daha düstürlü olur hem

Kac gun ona gore gidin bence .Cocuklarda birlikte oynar .iyi insanlarsa yemekleri filan birlikte yaparsınız .Ne olacak sanki birşey olmaz

Torunlarinin annesine goz koyacak biri olsa esiniz gondermezdi sanirim kizi sayilirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…