KP ile denize gitmek

Col zor değil aslinda bunlari bilmek. okusalar anlayacaklar ama okumuyorlar.
Ikinci universite olarak ilahiyat geçmişim var, bu konular da genelde herkes tarafindan(bu islerle ilgilenen) net sekilde bilinir, buna ragmen genelde çekinirim, bi daha bi bakarim kaynaklara biri bi sey sordugunda.. Allah korusun, yanlis bi bilgi vermek gercekten tehlikeli.. Agzi olan herkes, her konuda konusmasa ne guzel olur..

Ben normalde acigim kayinpederimin yaninda giyer bikinimi salina salina gezerim. Ama tesetturlu olsam tesetturle otururdum.

Neyse bence gitme. Kiyafet falan degil konu. Kalinacak yer. Ustuste sıkış sıkış.. ben gitmezdim

Ne işiniz var cumbur cemaat. Esiniz ve cocuklariniz yetmiyor mu zaten?
Ki gidersenizde onlara hizmet yapacaksınız gibi

kucukken yazin camiye giderdik hocamiz bize odev verirdi su sureyi su ayeti ezberle diye. kadin bizden duayi dinlerken 8 9 kere okururdu. 1 harfi bile yanlis ogrenip ezberleseniz omrunuzce oyle okursunuz vebalini alamam der cok titizlenirdi.

ama simdi herkes iskembe-i kubradan atiyor.

sizinki gibi bir egitimim yok. tesetturlu degilim, hayatimi tam olarak islama uygunda yasadigim soylenemez. ama insan hic olmasa meraktan okuyor yahu.
bem okuyuo notlar cikarmistim mesela.

Ara sayfalarda denize haşemayla girdiğini yazmış arkadaş.

Tatil hakkini Boyle degerlendirme esinle ve cocuklarinla cik cikacaksan
Kp'e nikah dusuyor diyenler kendinde mi bilip bilmeden atmayin lutfen ya..

Uff kknin her konuda uzman hanimlari yine is basinda. Burda herkes muftu masallah.. bilmediginiz konularda atip tutmayi bi birakin yaa... iki kitap okuyan dini uzman oluyo fetva veriyo masallah.. iki satir okudunuz diye kimseye fetva veremessiniz.. ilahiyatcilar bile aralaronda pekcok konuda uzlasamazken ( cunku islamda cogu konu ictihada acik) siz kim oluyosunuz da surda gordum burda duydum diye fetva verebiliyorsunuz.. her kitapta yazan dogru olmadigi gibi her tv ye cikan da dogru seylee anlatmiyo. Daha dun sosyal medyayi bile calkalayan deve idrari konusunu izledik tv lerde... Bu ne biliyo musunuz her onune gelenin dini konularda atip tutma hastaligi iste.. ben nasil iki satir makale okudum bi kac seminere gittim diye recete yazamassam siz de buralarda gelip fetva veremessiniz nikahi dusermis bilmem ne birakin su sacmaliklari. Herkes isine baksin. Merak eden de ya alaninda uzman bir islam hukukcusuna danissin ya da diyaneti arasin sorsun.

Elbise giyebilirsiniz , simdi lastikli bol kumas ya da penye pantolonlar moda o şekildede giyebilirsiniz ama baska acidsn rahat değilseniz bilmem

uzman fetvacılar yüzünden konu kapanmadan fikrimi yazayım.
öncelikle sana gel demişler, ama eşine rahat edemez demişler. bu yüzden seni istediklerini düşünmüyorum. laf olsun diye yapılmış bi teklif gibi geldi bana. yaz bitmeden eşinle denize gidebilme ihtimalin varsa hiç gitme. yoksa çocuklar için gidebilirsin. kaynana görümceyle aranız iyiyse kavga gürültü olmucaksa tabi.
bende kapalıyım kpnin yanında bazen başımı açarım. onun dışında hiç kısa kolllu falan giymedim. senin durumunda olsaydım napardım bilemedim. tiril tiril pantolon gömlek giyebilirsin. kpde senin kadar hassassa sorun yaşamazsın, senin banyoyaya girdiğinde bildiğinde bahçeye falan çıkarmı mesela. kpnin karakteri önemli burda. yada bu sıokıntılara girneyip çocukları göndersen olmazmı. küçüklermi

Dikkat etmediniz ama kadına vay efendim denizde açılıyosun diye yardırmışsınız hanımefendi.Dikkat edeceksiniz o halde konuşmayı bu kadar seviyosanız
İyimisiniz???? Bütün rahatsızlar bana denk geliyor Allahımm
Soru işareti koyarak sordum. Böyle yapıyosunuz demedim. Avukat kesildi başıma.

konu sahibi ortada yok.
ortalığı karıştiranlarda yok.
konuya bakanlar doğal olarak din üzerinden yorum yapıyor.
Mune
ceza alinacaksada yeni gelenler almasın bari.:)

Ben olsam esimi arayip rahatsiz olur mu sorusundan sonra istenmedigi mi dusunup gitmezdim:)) sonucta artik coluk cocuk olmus buda epeydir evli oldugunuzu gosterir.bilmiyolar mi artik sizin huyunuzu yada siz onlarin ki ayrica size zaten gel demisler arkadan esinizi aramalari da bunu dusunsurdu.acaba gelmessin felan mi diye oylesine bi teklif etti.
Cok fesatmiyim neyim:))))))

İyimisiniz???? Bütün rahatsızlar bana denk geliyor Allahımm
Soru işareti koyarak sordum. Böyle yapıyosunuz demedim. Avukat kesildi başıma.
Denize açık girecek cekinceniz yoksa kayınpederin yanında durmaya da çekinmeyin diye yorum yapan ben miyim Benim bildiğim önce soruya cevap alınır sonra yorum yapılır.Siz maşallah bilmeden etmeden yargılamışsınız

O hocanizin hassasiyeti lazim iste bize.. Ne guzel, masaAllah..
Kimi cok takva boyutunda yaşar, kimi temel seyleri yerine getirir yalnizca, kimi hic yapmaz, bunlar apayri konular ama dediginiz gibi, bilip bilmeden sallamak cok buyuk vebaldir..
Sizin yaptiginiz gibi iyice arastirip ogrenmeye calismak en guzeli, ordan burdan yarim yamalak bilgilerle beynini doldurup ustune bunlarla fetva vermek cok buyuk sacmalik..

Ya ne işin var cümbür cemaat iç içte? Sence o tatil mi oluyor?
Benim için tatil, ayağımı uzatıp hiçbir işe el atmadan kafama göre denize girip kafama göre yemek yiyip, evin içinde rahatça giyinip, gezeceğim bir aktivitedir.
Size göre de galiba iş yapmak, Kabile gibi yaşamak falan?
Gitmeyin, çok saçma.

Ablacığım kp diyince kimin aklına gelir nikah düşmesi/düşmemesi? Baba diyip elini öptüğün adamla nikah olur mu olmaz mı diye düşünmek için ciddi şekilde psikolojik problemli olmak gerek.

+++1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…