Kp ile mesajlaşma trafiği

Durum bildirmiyorlar hanımefendi alınacak süt markası için yarım saat yazabiliyorlar diyorum hem de tamam öyle yapalım demişken. bakmaları için diretmedim zorundalar bile demedim. Nerden kapıldınız ki bu fikre?Konuyu okuduğunuzdan emin misiniz ?
Ben konuyu gayet iyi okudum hanimefendi. Sadece soyledigim eger rahatsiz oluyosaniz bakici tutun boyle durumlarla ugrasmak zorunda kalmayin. Yok bakiciya guvenemem derseniz o zaman bu insanlara tahammul edeceksiniz. Cunku onlara soyleyeceginiz herhangi bir sozden kirilip cocuga bakmaktan vazgecebilirler. Yani aslinda cozum siz de.

Allah sabır versin ben olsam isim var derim kapatırım konuyu böyle her açıklamasını beklersen sinir hastası olursun. Birde anlamadığım kızın neyi anlıyoda mutlu oluyorum küçük değilmi, hem büyük bile olsa yaşı kızıma anlatırım dahada kp. dere cevap vermem aman başka işin mi yok milletin gönlünü yapıcan.
Çok istiyorsa karısıyla akşama kadar mesajlaşıp dursun.

Mavi tik i kaldırıp okumadım , işten çıkında hepsini toplu okudum diyin.En mantıklısı bu gibi duruyor.Bir de çocuğunuza bakılıyor , güvenli ve mutluysa buna da takılmayın bence.

Gelin milletine de yaranılmıyor arkadaş
Biri süt markasını bile yarım saat soruyor diye kızıyor
Diğeri sormadan saçlarını ucundan kesmişler diye kızıyor
İlerde anneanne babaanne olunca çocuk falan bakmamak en güzeli

Kaygı bozukluğunuz olduğundan emin misin bana sanki tam tersi çok da umursamadığınız için mesajları abartılı buluyorsunuz gibi geldi. Ben çocuğuma iyi bakan, üstüne yaptıkları herşeyle ilgili titiz bşr şekilde yarım saat boyunca mesaj atan kişiyi ancak takdir ederim. Anladım, ya öyle mi, iyi olmuş gibi cevaplar vermek çok zor değil sanki.

Tek derdiniz bu olsun. Eğer işiniz aksıyorsa bir iki cevap vermeyin artık tamamen yasak telefon diyin elbet alışır bu duruma. Torununu fazla önemsiyor ki yanlış bir şey yapmamak için size danışıyor. Bu açıdan bakarsanız olumlu yanlarını görürsünüz.

Pardon ama sadece yazdığım en fazla 20 satır yazıyla beni kötü ilan etmenizi neye borçluyum. Mesela baktırmak için barıştın deme cüretini veya çok iyi insanlarmış diyecek kadar emin olmayı neye dayanarak söylüyorsunuz. Geçmişi bi kısmını özet yazarak geçtim ki aslında neler yaşadığımı az çok anlayip hemen on yargılı olmayın diye bana bu konuyla ilgili bir çözümle gelmeyeceksen yazma arkadaş. Zorunda değilsin ki. Hee çok merak eden arkadaşlar merakınızı gidereyim. Barıştıktan 1 ay sonra ayıp olur diye biz bakicaz diye direten insanlar iyi eğer o zamana kadar ücretli bakan akrabalarına yaptığım desteği kabul ederlerse böyle bişeyin mümkün olacağını söyleyen ben kötü. Sorun beni o sütün alınmasına ikna etmek değil karar verilmiş bende bi sıkıntı görmeyip tabi tamam deyip cevaplamışım . Takdir ederseniz calisiyorum ama aynı şeyi çevirip çevirip yazmasına cevap vermezsem suratla karsilaniyorum diye stres yaşamak ıstemiyorum yada buna aynı cevabı defalarca vermek istemediğim için endişelenmek istemiyorum. Çünkü sürekli özür bekleyen kaprisli insanlar. Umarim net olmuştur.

Pardon ama sadece yazdığım en fazla 20 satır yazıyla beni kötü ilan etmenizi neye borçluyum. Mesela baktırmak için barıştın deme cüretini veya çok iyi insanlarmış diyecek kadar emin olmayı neye dayanarak söylüyorsunuz. Geçmişi bi kısmını özet yazarak geçtim ki aslında neler yaşadığımı az çok anlayip hemen on yargılı olmayın diye bana bu konuyla ilgili bir çözümle gelmeyeceksen yazma arkadaş. Zorunda değilsin ki. Hee çok merak eden arkadaşlar merakınızı gidereyim. Barıştıktan 1 ay sonra ayıp olur diye biz bakicaz diye direten insanlar iyi eğer o zamana kadar ücretli bakan akrabalarına yaptığım desteği kabul ederlerse böyle bişeyin mümkün olacağını söyleyen ben kötü. Sorun beni o sütün alınmasına ikna etmek değil karar verilmiş bende bi sıkıntı görmeyip tabi tamam deyip cevaplamışım . Takdir ederseniz calisiyorum ama aynı şeyi çevirip çevirip yazmasına cevap vermezsem suratla karsilaniyorum diye stres yaşamak ıstemiyorum yada buna aynı cevabı defalarca vermek istemediğim için endişelenmek istemiyorum. Çünkü sürekli özür bekleyen kaprisli insanlar. Umarim net olmuştur.
Keşke ilk mesajınızda bukadar detaylı açıklasaymışsınız. Siz nasıl başa cıkarıma uyan cümleler kurmamışsınız ya da direkt neden sonuç yapmışsınız gelişme pek yok bu mesajınızda olduğu kadar sanki. Direkt ima edecek olsam sorun cıkaracak ınsanlar demişsiniz. demek ki imada bulunmamıssınız sız de açıkca..[/QUOTE]

Ben abartmıyorum ama yorumlar fazla abartılı alttan da alıyorum hem de neleri. Kısaca yazdım desem yeridir.
cevap yazmayınca arıyor bak diye. tamam diyorum bakarım .sonra baktın mı diye yine mesaj atıyor.
"-Bakamam, şefim, müdürüm, patronum vs. kızıyor, uyarı aldım bu konuda, bu kadar sık ve uzun süre yazmayın bir daha, bakamıyorum bu yüzden" deyin.

Back
X