Kp ile mesajlaşma trafiği

Benim kızgınlığım lohusalık konusunda yer değiştirip onca sıkıntının içinde onun kaprisleriyle uğraşmak istememem. Eşim de benimle hem fikir olunca bunu sindiremediler. Ben mesafe koydum diyorum siz koparıp atmışsınız. Aynı değil yani. Sabah bırakıyorum kapıdan akşam alıyorum aylık maddi destekte de bulunuyorum. Çocuğumun herşeyini ama herşeyini fazlasıyla alıp bırakıyorum . Arayıp akıl vermiyorum sizde büyük olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur diyorum . Ayda bir bizde buluşup bi kaç saat yemek vs yiyip tamamen görüşmemezlik te etmiyorum. Eşimde yanımda tam destek. Mesafe belli ölçülerde candır diyorum.

Eskide olan eskide kalmis. Simdi demek ki yeni bir baslangic yapmissiniz ki cocugunuzu birakiyorsunuz. Mesajlasma cok büyük bir problem degil. Ama siz belki cok bunaldiniz .... yine de eski olaylari bu konu icinde anlatmaniz hos degil. Noye o konulari canli tutuyorsunuz. Iliskinizi zedeler. O kayinpeder buarayi okusa ne hisseder.

sevmediğiniz insanlara neden çocuk emanet ediyosunuz? madem ediyosunuz biraz da katlanın bi zahmet. hem karnım doysun hem pastam dursun...
Katlandığımı söylüyorum zaten farkındaysanız sorun çıkmadan nasıl halledebilirim diyorum. Bi çözümünüz var mı? Yoksa bu konu size göre değil. Teşekkürler.

Valla resmen çocuğunuza bakılsın diye barışmışsınız sevdiğinizden değil o yüzden de herşeyleri batıyor kendi aileniz olsa n güzel ilgileniyorlar dersiniz boş muhabbet yapmıyorlar ki bir sütle falan ilgili yarım saat ne yazabilirler hem zamanında olaylar yaşamışsınız hem çocuk baktırıyorsunuz çıkarlarınız için barışmışsınız artık katlanacaksınız o kadar da olur yani yapacak bieşey yok bakmayın siz de. Herkes sizin kadar şanslı değil

Eskide olan eskide kalmis. Simdi demek ki yeni bir baslangic yapmissiniz ki cocugunuzu birakiyorsunuz. Mesajlasma cok büyük bir problem degil. Ama siz belki cok bunaldiniz .... yine de eski olaylari bu konu icinde anlatmaniz hos degil. Noye o konulari canli tutuyorsunuz. Iliskinizi zedeler. O kayinpeder buarayi okusa ne hisseder.
Ben sonda yazdığınız okusa ne hisseder cevaplarını bekliyordum.Kii okuyorum da şimdi bi kaç tanesini. Ben inanın onların yaptıklarıyla yaşamıyorum sadece sizin okusa ne hisseder kısmını es geçmeniz için yazıyorum. Keşke bahsettiğiniz gibi hassas ve kırılgan olsalar bende çok üzülürdüm. Sadece müthiş kaprisliler. Kızım mutlu zaten problem yaratacağım bişey olamaz ben elimden gelen herşeyi sorunsuz olabilmesi için yapıyorum bu konuda içim çok rahat.

Herkese Merhaba,
19 aylık bir kızım var. Öncesinde çok sorun yaşadığım bir kv ve yandaşı kp ile çok uğraştım.
Erken doğum nedeniyle;kızım 20 gün kövezde kaldı.Sıkıntılı günlerimde lohusalık doğum ne diye anlamadan her gün hastaneye koşup gelirken kv kaprisleriyle uğraşmak zorunda kaldım.En son yaşadığım patlamayla eşim de bende görüşmeyi kestik. Şımarıklıklarının ve hatalarının farkında olduğunu belirten kocası(kp) nedense bi şekilde bizimle görüşmedi. 1 sene boyunca kızımı görmeye bile gelmediler. Sonra farklı nedenlerden bir araya gelindi. Ama mesafeliyim. Neyse sonuç olarak ben sevmesem de torunları en azından güveniyorum bakıcıya bırakamam kaygı bozukluğum var kurdukça kurarım evde neler oluyor diye.

Sağ olsunlar whatsapp ı aktif kullanıyorlar :KK48: gün içerisinde bir kaç kez fotoğraf video atarlar. Bende hasta vs değilse kızım arayıp ne yaptınız demem. Fotoğraflardan videolardan keyfi yerindeyse benim için tamamdır. Ama kp her şeye yazıyor da yazıyor. Bir süt markası için bile yarım saat aktif halde yazabiliyor. Eşimle böyle mesajlaşmıyoruz:KK70: peki diyorum,tamam diyorum,anladım diyorum ama yok yazıyor da yazıyor. Şimdi diyecekseniz yazsın ve var? Buraya kadar bişey yok. Sonra yazdıklarını okudum mu diye teyit istiyor. Kızım için katlanıyorum çünkü mutlu . Ama şiştimmmm resmen. İşin vardır dediğinde bile koca bir paragraf yazıyor . Bundan sıkıldığımı ima edecek bile olsam sorun çıkaracak insanlar bunlar. Eşimde farkında ama o da bişey diyecek olsa anında tepki görüyor.

Bana bi yol yordam gösterin nasıl sınır çizecem bu konuda?:işsiz::işsiz::işsiz:
Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum. Senin sevmemen çocuğuna baktirmamani gerektirmez. Eğer onlar da istekliyse, çocuğunu seviyorlarsa, çocuğun da mutluysa sorun yok. Senin duyguların onların torunlarıyla olan ilişkisini baltalamamalı. Çünkü torun ve büyükanne büyükbaba ilişkisi bambaşka bir his ve çocukların bunu yaşamaya hakları var. Mesajlara gelince belli ki adam biraz ayrıntıcı. Bu beni memnun ederdi çünkü sıkıcı olsa bile çocuğumun güvende olduğunu, yanlış bir gıdayla beslenmeyecegini bilirdim. O yüzden bence biraz sabırlı ol. Ya sana hiçbir şey anlatmadan, danışmadan hareket etselerdi.

Katlandığımı söylüyorum zaten farkındaysanız sorun çıkmadan nasıl halledebilirim diyorum. Bi çözümünüz var mı? Yoksa bu konu size göre değil. Teşekkürler.

Sizin çözüm bulamadığınız şeylere buradakiler ne çözüm bulsun. Hem konu açıp hem eleştiri alınca çemkirenlerde bir alem duymak istemeyeceğiniz şeyler varsa siz konu açmayın millet ne desin yahu. Bakmayın mesajlara daha ne yapacaksınız o kadar olaya çocuğunuza bakmalarına şükredin zorunda değiller çünkü ama ne yapsalar yaranamazlar sizin gibisine

Herkese Merhaba,
19 aylık bir kızım var. Öncesinde çok sorun yaşadığım bir kv ve yandaşı kp ile çok uğraştım.
Erken doğum nedeniyle;kızım 20 gün kövezde kaldı.Sıkıntılı günlerimde lohusalık doğum ne diye anlamadan her gün hastaneye koşup gelirken kv kaprisleriyle uğraşmak zorunda kaldım.En son yaşadığım patlamayla eşim de bende görüşmeyi kestik. Şımarıklıklarının ve hatalarının farkında olduğunu belirten kocası(kp) nedense bi şekilde bizimle görüşmedi. 1 sene boyunca kızımı görmeye bile gelmediler. Sonra farklı nedenlerden bir araya gelindi. Ama mesafeliyim. Neyse sonuç olarak ben sevmesem de torunları en azından güveniyorum bakıcıya bırakamam kaygı bozukluğum var kurdukça kurarım evde neler oluyor diye.

Sağ olsunlar whatsapp ı aktif kullanıyorlar :KK48: gün içerisinde bir kaç kez fotoğraf video atarlar. Bende hasta vs değilse kızım arayıp ne yaptınız demem. Fotoğraflardan videolardan keyfi yerindeyse benim için tamamdır. Ama kp her şeye yazıyor da yazıyor. Bir süt markası için bile yarım saat aktif halde yazabiliyor. Eşimle böyle mesajlaşmıyoruz:KK70: peki diyorum,tamam diyorum,anladım diyorum ama yok yazıyor da yazıyor. Şimdi diyecekseniz yazsın ve var? Buraya kadar bişey yok. Sonra yazdıklarını okudum mu diye teyit istiyor. Kızım için katlanıyorum çünkü mutlu . Ama şiştimmmm resmen. İşin vardır dediğinde bile koca bir paragraf yazıyor . Bundan sıkıldığımı ima edecek bile olsam sorun çıkaracak insanlar bunlar. Eşimde farkında ama o da bişey diyecek olsa anında tepki görüyor.

Bana bi yol yordam gösterin nasıl sınır çizecem bu konuda?:işsiz::işsiz::işsiz:

Ben olsam onlara baktırmazdım.

Ayrıca, çocukla ilgili konular niye sadece sizde? İkiniz de çalışıyorsunuz, kocanız niye ilgilenmiyor? Kayınpederiniz bundan sonra eşinize yazsın. O benden daha dikkatli deyin. Veya size ulaşamazsa, sizden cevap gelmezse, eşinize yazsın, ne istiyorsa eşiniz takip etsin. Hiç olmadı, o konuşmaya eşinizi de ilave edin, o da hepsini görsün. Belki zaman bir önlem alır.

Valla resmen çocuğunuza bakılsın diye barışmışsınız sevdiğinizden değil o yüzden de herşeyleri batıyor kendi aileniz olsa n güzel ilgileniyorlar dersiniz boş muhabbet yapmıyorlar ki bir sütle falan ilgili yarım saat ne yazabilirler hem zamanında olaylar yaşamışsınız hem çocuk baktırıyorsunuz çıkarlarınız için barışmışsınız artık katlanacaksınız o kadar da olur yani yapacak bieşey yok bakmayın siz de. Herkes sizin kadar şanslı değil
Ben konuyu tekrar okudum da böyle anlaşılabilecek ne yazdım diye. Bulamadım. Baktırmak için barışmadım. Zaten eşimin akrabası ücretle bakıyordu. Onlar ayıp olur biz varken dedi. Sırf ayıp olur diye ısrar edildi. Bende sonuçta sorunda yaşasak babaanne ve dede dedim ikna oldum aynı maddi desteği sunma şartıyla.

Babacigim bu kadar yorma kendini senin için uygunsa benim icin de uygundur de
Belki kendi karar vermeye baslar

Sevmiyorum,mesaj atmasınlar olayı değil ki benim durumum abartılı mesajlardan bahsediyorum. Sadece süt için yarım saat yazılması normal mi?
Ben her konuda mesafeyi korumayı onlarla yüz göz olmamaya zaten dikkat ediyorum. Ancak bahsettiğim küçük yazışmalar değil abartılacak derecede uzun ve soluksuz.

Kendi kişisel durumunu yazmıyorki. Çocuğunuzla ilgili birşey yazıyor. Mesafeli olduğunuz için herşeyi detaylı yazma ihtiyacı hissediyordur belki. Birde hem çocuğuma baksınlar hem mesafeli olalım demek ütopik bir durum bence. Şuan szin omuzlarınızdan nasıl bir yükü alıyor bu insanlar farkındasınız değil mi? Sırf bu durum için bile alttan almalısınız ki abartı birşey yok bence. Akşam olunca yoğunluktan cevap veremiyorum dersiniz. Zamanla azalır.

Ben olsam onlara baktırmazdım.

Ayrıca, çocukla ilgili konular niye sadece sizde? İkiniz de çalışıyorsunuz, kocanız niye ilgilenmiyor? Kayınpederiniz bundan sonra eşinize yazsın. O benden daha dikkatli deyin. Veya size ulaşamazsa, sizden cevap gelmezse, eşinize yazsın, ne istiyorsa eşiniz takip etsin. Hiç olmadı, o konuşmaya eşinizi de ilave edin, o da hepsini görsün. Belki zaman bir önlem alır.
Eşime söylüyorum ama bişey söyleyecek olsa benim onu doldurduğum fikrine kapılıyorlar nedense. Yani bu yanlıştır deyip düzeltmiyorlar surat asıyorlar. Detaylara çok ta girmek istemedim.

Malesef sevmediğiniz insanlara çocuk baktırmanın bir takım getirileri var. Siz de onlardan birini yaşıyorsunuz.
Böyle idare etmeye alışın.
Önemsizse cevap yazmayın sorarsa "yoğunum işim vardı. X (kızınız) ile ilgilidir diye bakıp çıkıyorum sadece. Yanımda birileri oluyor" deyin.

Güzel bakıyorlarsa dert etmeyin..

Kendi kişisel durumunu yazmıyorki. Çocuğunuzla ilgili birşey yazıyor. Mesafeli olduğunuz için herşeyi detaylı yazma ihtiyacı hissediyordur belki. Birde hem çocuğuma baksınlar hem mesafeli olalım demek ütopik bir durum bence. Şuan szin omuzlarınızdan nasıl bir yükü alıyor bu insanlar farkındasınız değil mi? Sırf bu durum için bile alttan almalısınız ki abartı birşey yok bence. Akşam olunca yoğunluktan cevap veremiyorum dersiniz. Zamanla azalır.
Ben abartmıyorum ama yorumlar fazla abartılı alttan da alıyorum hem de neleri. Kısaca yazdım desem yeridir.
cevap yazmayınca arıyor bak diye. tamam diyorum bakarım .sonra baktın mı diye yine mesaj atıyor.

Babacigim bu kadar yorma kendini senin için uygunsa benim icin de uygundur de
Belki kendi karar vermeye baslar
yaptığım o zaten evet diyorum siz en iyisini biliyorsunuzdur. buna rağmen arkası kesilmiyor huydur diyorum ama inanın bi yerden sonra bunalıyorum iş yerindeyim işim oluyor yoğun oluyorum ısrarcılığı bitmiyor.

Malesef sevmediğiniz insanlara çocuk baktırmanın bir takım getirileri var. Siz de onlardan birini yaşıyorsunuz.
Böyle idare etmeye alışın.
Önemsizse cevap yazmayın sorarsa "yoğunum işim vardı. X (kızınız) ile ilgilidir diye bakıp çıkıyorum sadece. Yanımda birileri oluyor" deyin.

Güzel bakıyorlarsa dert etmeyin..
ılımlı yorumunuz için teşekkürler yazdığım şeylerde nefret söylemi yok zaten idare etmeye çalıştığımdan da bahsediyorum tabiki bakıcı ya da başka biri de olsa zorlukları olacaktı. Sadece ne yapabilirim diye sormaya geliyorsunuz derdiniz büyük olmasa da bazı kk üyeleri sağolsun öyle yorumlar yazıyor ki bi anda dert oluyor anlattığınız küçücük olay.

Ben pimpirikli miyim ki. Çocuğu anneanne veya babanneye emanet ettiğimde (kırk yılda bir) kendime kurallar koyuyorum misal:
Saat 15:00 olsun ararım.
Saat 16:30 olsun sorarım.
Son olarak da görüntülü kanıt isterim. Mümkünse çocuk gülümserken çekilmiş bir görüntü olsun ki duble rahat edeyim.

Neyse senin kadar şanslı doğmamışım demek ki. Çocuğuma bakan da yok. İçim rahat etsin diye naklen yayın yapan da yok. İnsanlar çocuklarını yabancılara emanet etmek zorunda kalıp, evlere bi güzel kameralar döşetiyorlar. Akılları devamlı evde kalıyor. Bence kıymetini bil.

Ya hem kadini kocasını sevmiyorsun hem cocugunu emanet ediyorsun hem Sikayet ediyorsun. Nefret ettiğim insana cocuk falan baktırmam ben net. Kaygı bozuklugum var falan demıssınız o zaman siz bakın
pardon ama en zorlu sürecinizi kaprisleriyle şımarıklığıyla iyice çekilmez hale getiren ve sırf tepki gösterdim diye 1 sene ayagına götürmedim diye torun görmeye çabalamayan insanları sevmek zorunda değilim. Umarım siz bu kadar hümanistsinizdir. Sizin adınıza sevinirim :KK51:

Back
X