kp 'in amacı beni delirtmek sanırım ..

Kayınpederin amacı yemekli düğünle gösteriş yapmak,arabayı da alıp krediyi size itekleyip(sizin altınlarla kapatacak) kullanmak.doğrudan amaç sizi delirtmek değil ama dolaylı yoldan delirtiyor sizi.
Bu kadar baskın karaktetli bir baba ve olaylar karşısında askerliği bahane ederek sessiz kalan bir nişanlı.işiniz çok zor.

Ben snn yerinde olsam düğün falan yapmam giderim o parayı balayında çatır çatır yerim

aslında kp düğünü nsıl isterse öyle yapsın

yemek vs orda adet şan demek ki

salonda da büyük kalabalık vs hikayesi giriyor

sen daha elitist yer istiyorsan daha küçük vs diyebilir

aynı kişi sayısı içeren yerlere bak

ama bence düğünü şimdiden düşünmeisn kp önce bir nişanlın gelsin gerekirse öbür sene olsun ama kp in değil sizin düğününüz olsun

hem kardeşi de varmış heveslerin bir kısmı da ona kalsın

içinde kalmış acısını senden çıkarıyo..
hiç kendini kötü etme, ailen muhatap olsun.
bakalım aileni nası ikna edecek

Ayyy benim büyük görümcemde her yere geldi yetmezmiş gibi çoçuk gibi babasına trip attı ona almıyorlarmış diye bana ne alındıysa onada alındı herşey en son gelinlik bakıyorum arkadaşım ben büyük görümcemi yolladılar eşim uzakdaydı şunun eteği bunun kolu bunun yakası dedi tuvalete gitti kız dediki hadi bakalım gelin hanım ölçülerini alalım niyeki daha ben beğenmedim eee görümceniz verdi siparişi heeee o verdiği sipariş onun demekki siz ondan alın ölçüleri dedim ben bilmem bunlarda gitmiş sormuşkadın tır çarpmış gibi girdi benim olduğum odaya eee yeter ulannnn dedirtti nereye gitsem kuyruk gibi peşimde bide gelin o görümce benmişim gibi o beğeniyor ben oturup onu izliyorumkendi evlencek sandıydı garibim sizin kpderde bayağı damatlığa soyunmuş bencede nişanlınızı bekleyin. Derim

Nişanlın babasına söz geçiremiyor.. Burdada olsa durum değişmeyecek boşuna sinir olmayın sizin aile devreye girsin.. Bu işleri büyükler halletmesi lazımm

Hala ayni devam ediyorum mu peki ?bu nedir boyle ya evlenen biz soz sahibi olan herkes :) zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…