- Konu Sahibi Minikkelebegim15
-
Parası gider ama balayina cikarsa bu sebeple tercih edecegini dusunmuyorum :)İşte oda hayallerini gerçekleştirmek için sizin paraları hayal ediyor gibi geldi bana.
Balayınada çıkacaklarmıymış bi sorun bakalım
Iki taraftan da maddi bi beklentimz yok kimse hic bsey yapmayack herseyimizi kendimz yapacagz . ama icime hic sinmeye n bi yere gidip o 4000_5000. vermemn bi anlami yok madem ole gider. sadee nikah kyarim o parada cebimize kalr .. 4 ay sonra gorecegiz artik :) dua edin onun icinde benim ivinde hayirlisi olsun.. hepinize cok tesekkur ederm en azindan.anlatinca rahatliyo insan ..
İyi aksamlar .. uzun zamandır takip ediyorum konu açmak bugüne kısmetmiş .. nişanlıyım kısmetse yaza düğünümüz olacak . Ama kayınpederim hiç birşeye karışmama izin vermiyo . tarihe kendi karar veriyo bize hiç sorulmuyo düğün yemekli olsun istemiyorum ısrarla yemekli diyo hadi tamam yemekli olsun ama bari salona karışma .tutturdu bi ahtım var o salon olacak bizden habersiz gidip salonla anlaşmıs o salon olacakmis orasi olursa servis tutmak zorunda kalmicakmis taki paralri cebimize kalcakmis simdi kredi cekip 50 bine araba alacakmış eee zaten benim bileziklerimde varmış düğünden 6 ay sonra kredi cekecekmisz bize ev alackmış yani hem düğünde n herşeyi istiyo hem evlendikten sonra araba kredisni ve ev icin cektigimz krediyide bizim odememizi istiyo ben mantıkli düşünüyorum diyo mantık bunun neresinde hala çözemiyorum .. düğün yerine karışmazsam gelinligime esyalarima hic biseyime karışmayacakms bu ne ya bide karış istersen .. konusuyorum anlatiyorum anlamiyo salonu begenmedim begenmemkten öte bana kalkıp emrivaki yapmasna bizden habersiz gidip anlaşmış olmasını hazmedemiyorum .. nişanlm askerde o bu sebeple şu anda bisey yapamıyo geldiğinde herşeyi halledecgni söylüyo . Lütfen bisey söyleyin böylr davranmalrı normal mi ? Ben artık kafayı yiyecegm bunları düşünmekten ..
İyi aksamlar .. uzun zamandır takip ediyorum konu açmak bugüne kısmetmiş .. nişanlıyım kısmetse yaza düğünümüz olacak . Ama kayınpederim hiç birşeye karışmama izin vermiyo . tarihe kendi karar veriyo bize hiç sorulmuyo düğün yemekli olsun istemiyorum ısrarla yemekli diyo hadi tamam yemekli olsun ama bari salona karışma .tutturdu bi ahtım var o salon olacak bizden habersiz gidip salonla anlaşmıs o salon olacakmis orasi olursa servis tutmak zorunda kalmicakmis taki paralri cebimize kalcakmis simdi kredi cekip 50 bine araba alacakmış eee zaten benim bileziklerimde varmış düğünden 6 ay sonra kredi cekecekmisz bize ev alackmış yani hem düğünde n herşeyi istiyo hem evlendikten sonra araba kredisni ve ev icin cektigimz krediyide bizim odememizi istiyo ben mantıkli düşünüyorum diyo mantık bunun neresinde hala çözemiyorum .. düğün yerine karışmazsam gelinligime esyalarima hic biseyime karışmayacakms bu ne ya bide karış istersen .. konusuyorum anlatiyorum anlamiyo salonu begenmedim begenmemkten öte bana kalkıp emrivaki yapmasna bizden habersiz gidip anlaşmış olmasını hazmedemiyorum .. nişanlm askerde o bu sebeple şu anda bisey yapamıyo geldiğinde herşeyi halledecgni söylüyo . Lütfen bisey söyleyin böylr davranmalrı normal mi ? Ben artık kafayı yiyecegm bunları düşünmekten ..
Ben snn yerinde olsam düğün falan yapmam giderim o parayı balayında çatır çatır yerim
Ayyy benim büyük görümcemde her yere geldi yetmezmiş gibi çoçuk gibi babasına trip attı ona almıyorlarmış diye bana ne alındıysa onada alındı herşey en son gelinlik bakıyorum arkadaşım ben büyük görümcemi yolladılar eşim uzakdaydı şunun eteği bunun kolu bunun yakası dedi tuvalete gitti kız dediki hadi bakalım gelin hanım ölçülerini alalım niyeki daha ben beğenmedim eee görümceniz verdi siparişi heeee o verdiği sipariş onun demekki siz ondan alın ölçüleri dedim ben bilmem bunlarda gitmiş sormuşkadın tır çarpmış gibi girdi benim olduğum odaya eee yeter ulannnn dedirtti nereye gitsem kuyruk gibi peşimde bide gelin o görümce benmişim gibi o beğeniyor ben oturup onu izliyorum kendi evlencek sandıydı garibim sizin kpderde bayağı damatlığa soyunmuş bencede nişanlınızı bekleyin. Derim
Abim devreye girerse nisanlim gelmedn bu is biter zaten ..Nişanlın babasına söz geçiremiyor.. Burdada olsa durum değişmeyecek boşuna sinir olmayın sizin aile devreye girsin.. Bu işleri büyükler halletmesi lazımm
O sadece geleyim herşey düzelecek diyo .nişanlın bu olayların neresinde?
Nişanlın ne zaman geliyor.. E böylede bitecek abini karşına al kp ile konuşun anlaşın her iki taraf içimde orta noktyı bulmaya çalışınAbim devreye girerse nisanlim gelmedn bu is biter zaten ..
Boyle devam ederlerse tabiki mantikli olan bu :) o altinlarin paralarn hayalini kursun dursun
Kismetse 4 ay snra gelecekNişanlın ne zaman geliyor.. E böylede bitecek abini karşına al kp ile konuşun anlaşın her iki taraf içimde orta noktyı bulmaya çalışın
O zaman beklesin kp nişanlınız gelsin kızmetse az bi zamanmış sanki kaçan var gibi kendi kendine yapmasınKismetse 4 ay snra gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?