KP kırdım mı, yoksa haklımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kucuk cocuklari dudaktan opmenin mantigi nedir? Oyun ve sevgi adi altinda sacma seyler yapilmamali. Yalniz dusundugunuzun dogru oldugundan emin olun. Anlik tepkiler vermeyin. Zaten o noktadan sonra hic gorusturmemeniz gerekiyor.

Gayet yanlış anlamışsınız. Üstüne basa basa yazdım haberlerden neler duyuyoruz diye siz ırmak bebek Eylül bebekten etkilenmedinşz mi? Sadece eşime değil herkese karşı koruma içindeydim. Yazdıklarımı tekrar okudum eşimi sapık gibi görmüyorum ama elimde değil. Banyo için hazırlar yemeğini yedirir. Ama banyo için hazırlığında bezini çıkarmaz bende neden çıkarmadın ya da iyi yaptın demem. Zaten iş saatleri uzun zor denk gelirler. Geldiğinde oynar. Annelik içgüdüsü ile böyle koruyorum. Tekrar diyorum elimde değil.

O halde psikolojik destek bulmalisin. Bu yasta bile babasi tarafindan bile vajina bölgesine fazla önem verilmeside zararli. Evet haberlerde binbir türlü seyler duyuluyor fakat o ailelerin asla normal olduklarini düsünmüyorum. Kadin olarak, anne olarak bilirsin esin nasil bir adam diye.

Ki mantikli baktiginda bile, esin sapik ise yine yolunu bulur. Bunun bez degistirmemek ile bir alakasi yok ki. Sorun zihniyet çünkü.

Ne bilim, üzüldüm kizinin adina. Benim kizim mesela baba ile banyo yapmaktan çok keyif aliyor. Beraber birbirini islatiyorlar, bagiris çagiris. Yada kendisi bana der "hayir, baba bezimi degistirsin". Ne bilim bu anlar bile ebeveyn-çoçuk bagini güçlendirir. Bu bagda bir duvar örülmesini hiç dogru bulmuyorum.

Kendi babam olsaydıda rahatsız olurdum diye düşünüyorum bilemiyorum ve keşke ben yanlış anlamış olsam. Dudaktan öperkende art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama rahatsız edici. Cinsel istismardan ziyade virüs gerçeği var. Ama dudağından öpmedim diyor. Ama ben gördüm.
Aklıma ilk gelen virüstü. Ben çocuğumun yemeğine bile üflemiyorum. Hele mi, oyun aranacağı mahremiyet. Aman diyeyim, kendinizden bile koruyun. Kimseye sapık demiyorum.

Dedesi torunu dudaktan öpüyor öylemi, ne duydum ne gördüm böyle bişey, asla kabul edilemez ne demek yaa, kızınız kaç yaşında, kendini ifade edebildiğine göre bebek değil. Allah.m o kadar yerinde bir uyarı olmuş ki istediği kadar kırılsın

O halde psikolojik destek bulmalisin. Bu yasta bile babasi tarafindan bile vajina bölgesine fazla önem verilmeside zararli. Evet haberlerde binbir türlü seyler duyuluyor fakat o ailelerin asla normal olduklarini düsünmüyorum. Kadin olarak, anne olarak bilirsin esin nasil bir adam diye.

Ki mantikli baktiginda bile, esin sapik ise yine yolunu bulur. Bunun bez degistirmemek ile bir alakasi yok ki. Sorun zihniyet çünkü.

Ne bilim, üzüldüm kizinin adina. Benim kizim mesela baba ile banyo yapmaktan çok keyif aliyor. Beraber birbirini islatiyorlar, bagiris çagiris. Yada kendisi bana der "hayir, baba bezimi degistirsin". Ne bilim bu anlar bile ebeveyn-çoçuk bagini güçlendirir. Bu bagda bir duvar örülmesini hiç dogru bulmuyorum.
Babanın bezini değişmesi değil ki, konu. Elbette değişecek, ölmenin, dokunmanın normalleşmesi konu.

Ben de 3 ve 2 yaşındaki erkek çocuklarımla beraber banyo yapıyorum, keza onlarsız yaptığım tek şey rüya görmek herhalde😂
Çocuklarda cins ve karşı cins olan ebeveynle sınır çizilmesi gereken yaşlar bellidir, ergenliğe yakın dönemde farklılıkların anlatılıp hayatın ona göre şekillenmesi gereken dönem.
Ondan önce yapılan her böyle eylem aşırı sapıkça ve mide bulandırıcı geliyor bana, ha anne ha baba.
Bir çocuk söz konusu olduğunda eşit sorumluluk ve eşit haklar mevcuttur.
Keza ebeveyn demek tam da budur.

Örnek verdiğim insanlar olma ihtimaliniz yüzde kaç acaba?:110:
Çünkü çocuğunu karşı cins ilan eden bir babanın aynı sizin gibi konuşan bir eşi vardı da, ne gerek var kız evlat neler duyuyoruz vs diye.
Yüzde sıfır. Ben istemiyorum ve t

Bezini değiştirmiyor daha 15 aylık babayla banyo yapmıyor diye araya duvar ördüğümü düşünmüyorum. Size göre hastalıklı olabilir. Aman vajinası görür etkilenir kızıma taciz eder diye bir düşünceyşe çocugu odaya da kapatmıyorum. Bilmiyorum bwn böyle koruyorum.

Ben olsam ortalığı ayağa kaldırım az bile yapmışsınız.
Ne demek torununu dudaktan öpmek!!!!
Neden aradınız neden???
Terbiyesizlere bak hem yapilmamasi gereken hadsiz bişey yapıyor. Hemde kırılıyor. Ay o an o adamın varya ellerine vura vura cocuğumu alırım.

Yabancılarda YouTube falan görmüşsünüzdür çocukları dudaktan öpme kültürü var.
hatta şu bilgisayar oyununu oynayanlar hatırlar sims1 mi sims 2 mi ne orada vardı. Family kiss (aile öpücüğüydü ) çok yabancı aile youtuberı izliyorum. Onlarda çok gördüm. Kültür sanırım. Biz de yok. O yüzden ne bileyim adamın niyetini.
mahremiyet eğitimi herkesin ağzında bu aralar. Bana Sorarsanız çocuklarınıza kendi vücutlarından utandırmak dışında bir işe yaramıyor. İlerde de bunun acısı çıkıyor tabi. İnsanlarda Cinsel sorunlar olarak karşımıza geleceğine inanıyorum. Kesinlikle bu mahremiyet eğitiminin abartısını doğru bulmuyorum . bu işin altında bazı düşünce tarzlarını yaşam biçimlerini çocuklara daha 0 - 5 yaş arasında alıştırmak var.
siz tercih ettiğiniz kadarını verin. Yani mahremiyet sınırlarını siz belirleyin.
çocuğunuza mayo giydiriyor musunuz o zaman hiç uğraşmayın çocuk kilotla kaç kişinin içinde koşturuyor zaten. Ki bence de böylesi daha doğru. Kendi bedeni konusunda özgür ve özgüvenli yetişmeli. Bu benim düşüncem tabiki başka düşüncelere saygı duyuyorum.
herkesin içinde dedenin taciz ettiğini düşünmüyorum. Adam yaşlı. Bizlerin birçok takıntısı onun kafasında yok. Oynuyordur bence. Umarım başka türlü değildir. Ama sanmıyorum. Böyle suçlamalar çok ağır iddalar dikkatli olunmalı eğer adamın öyle bir niyeti yoksa şu anda çok kırgın ve öfkelidir. Yani söylenecek laf değil. Konu sahibi de çocuğunu korumaya çalışıyor. Onu da çok iyi anlıyorum. Ama bu işler hassas konular . Kesin emin olmadan kimseyi suçlamamak lazım sanırım.

Ben de 3 ve 2 yaşındaki erkek çocuklarımla beraber banyo yapıyorum, keza onlarsız yaptığım tek şey rüya görmek herhalde😂
Çocuklarda cins ve karşı cins olan ebeveynle sınır çizilmesi gereken yaşlar bellidir, ergenliğe yakın dönemde farklılıkların anlatılıp hayatın ona göre şekillenmesi gereken dönem.
Ondan önce yapılan her böyle eylem aşırı sapıkça ve mide bulandırıcı geliyor bana, ha anne ha baba.
Ama zaruri ihtiyaçlar var. Orda da tam soyunmayız. Burda öpmek bir kere çok abes. Sapkınlık olmasa bile, ben oğlumun yemeğini üfleyerek soğutmam, aynı bardak, tabak asla yemem. Hatta yanımda uyurken nefesimi sokuluyorum. Insan buna nasıl dikkat edemez, en çok buna şaştım.

Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibinin konusundan sapildi ama 😊 bazılarının körükörüne savunması ve çok doğru yaptığını iddia etmesi yüzünden...

Yüzde sıfır. Ben istemiyorum ve t

Bezini değiştirmiyor daha 15 aylık babayla banyo yapmıyor diye araya duvar ördüğümü düşünmüyorum. Size göre hastalıklı olabilir. Aman vajinası görür etkilenir kızıma taciz eder diye bir düşünceyşe çocugu odaya da kapatmıyorum. Bilmiyorum bwn böyle koruyorum.
İşte koruyorum dediğiniz kişi babası!
Bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Eğer kızınızı babasından koruma içgüdünüz var ise ya eşinizi irdeleyeceksiniz ya kendinizi.
Bunun başka bir sebebi yok, çok çok kötü bir şey yaşadığınız.

Kucağında oturuyordu dedesine sırtı dönük şekilde ve öne arkaya sallanma gibi kızım gel yanıma bak kraker ye fln yaptım gelmedi ama kv anlamış rahatsız olduğumu orda.
İyi de dedesinin sucu ne?
ne kadar ayip yaptiginiz, kendi babaniza da yapar misiniz? bundan rahatsiz olabildiyseniz ben dedenin dudaktan bilerek optugune de inanmiyorum. Cocuklar sabit duran varliklar degil sonucta.
cok ayipladim Allah kimsenin basina vermesin boyle dusunen insan.

Ama zaruri ihtiyaçlar var. Orda da tam soyunmayız. Burda öpmek bir kere çok abes. Sapkınlık olmasa bile, ben oğlumun yemeğini üfleyerek soğutmam, aynı bardak, tabak asla yemem. Hatta yanımda uyurken nefesimi sokuluyorum. Insan buna nasıl dikkat edemez, en çok buna şaştım.
Konu başlı başına saçmalık zaten.
Az önce belirttim, ben çocuğumu kendim öpüyordum yanlış olduğunu bile bile ama artık yaşı büyüdü, topluma karışıyor ve okula gidiyor, bunu değiştiriyorum.
Benim yaptığım öpme bile yanlışken, tanımı hayatımdaki yeri kim olursa olsun çocuğumu dudağından öpecek, hastanelik ederim!
Bu konuda çok netim, çocuk sevme şekli vardır elbet ama rahatsız etmeyecek ve hijyenik şekilde.
Mesela yanak ya da ellerinden, ayaklarından öpülmez çocuk ve bebekler, ağızlarına götürmesi muhtemeldir.
Göbek ve ense giriyor burada devreye:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X