KP kırdım mı, yoksa haklımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzde sıfır. Ben istemiyorum ve t

Bezini değiştirmiyor daha 15 aylık babayla banyo yapmıyor diye araya duvar ördüğümü düşünmüyorum. Size göre hastalıklı olabilir. Aman vajinası görür etkilenir kızıma taciz eder diye bir düşünceyşe çocugu odaya da kapatmıyorum. Bilmiyorum bwn böyle koruyorum.
Düşüncen o değilse ne anlayamadım. Bezini degistirememesi banyo yaptiramamasi yani babasının yanında çıplak olamamasinin nedeni Ne? Açıkça söylersen belki bizim yanlış yaptığımız bir şeyler vardır bilgilerinden faydalanmış oluruz

Düşüncen o değilse ne anlayamadım. Bezini degistirememesi banyo yaptiramamasi yani babasının yanında çıplak olamamasinin nedeni Ne? Açıkça söylersen belki bizim yanlış yaptığımız bir şeyler vardır bilgilerinden faydalanmış oluruz
Ya gerçekten çocugu içi görünmeyen cam fanusa kapattığımı sanıyorsunuz galiba. O zaman anlatayım mesela babayı tatlı yap derim gider öper. Giydirirken babası evdeysen yanımdan kaçar babasına göbeğini öptürür gıdıklatırır vb. Babasıyla duvar ördüğüm yok babası geldiğinde kutuya kapatmıyorum. Konuda aynı şeyi yazan başka üye de var ona kimse tepki göstermezken yaptınız beni sapık düşünceli eşi sapık aynı evde yaşıyor insan yapmayın yahu etkilendim altını değiştirirken sırtımı dönüyorum dedim uzattınız da uzattınız.hayır cvp yazmayım diyorum ama engel olamıyorum kenşdme.

Ben de 3 ve 2 yaşındaki erkek çocuklarımla beraber banyo yapıyorum, keza onlarsız yaptığım tek şey rüya görmek herhalde😂
Çocuklarda cins ve karşı cins olan ebeveynle sınır çizilmesi gereken yaşlar bellidir, ergenliğe yakın dönemde farklılıkların anlatılıp hayatın ona göre şekillenmesi gereken dönem.
Ondan önce yapılan her böyle eylem aşırı sapıkça ve mide bulandırıcı geliyor bana, ha anne ha baba.
Bir çocuk söz konusu olduğunda eşit sorumluluk ve eşit haklar mevcuttur.
Keza ebeveyn demek tam da budur.

Zaten o yaslarda mesela bir kizda, kendi annesinden utanir. Cünkü artik kendi vücüdlarin, kendi kisiliklerin farkina variyorlar. Mahremiyet egitimi benim için, çoçuga kendi degerini ögretmektir. Sadece vajina degil, vücüdün hiç bir bölümü, çoçuk istemeden dokunulmamali.

Herhangi birsey oldugunda ben bir liman oldugumu bilmeli. Herseyini bana anlatabilmeli. Kizim 2.5 yasinda, biraz daha büyüdügünde mesela anlatirim birsey oldugunda bagirmasi gerektigini, yardim almasi gerektigini ve bana anlatmasi gerektigini.

Ancak bunu hayatimin merkezini yapmam. Bu sekilde insan kafayi yer. Ve kesinlikle babasi yada anneanne yada dedesinden sakinmam. Benim babamda yeri geldi kizimin bezini degistirdi. Ancak mesela bu konudaki gibi süphelerim olsaydi birak bez degistirtmeyi, yakinina bile gelmesini önlerdim.

Babanın bezini değişmesi değil ki, konu. Elbette değişecek, ölmenin, dokunmanın normalleşmesi konu.

Evet zaten konunun üzerinede yorum yaptim. Yanlis oldugunu ve bunun dile getirlmesi iyi oldugunu söylemistim.

Yorumlari okudukca sok oldum, sok.
Ne bicim hayatlar bunlar midem bulandi
Yarin obur gun esiniz oglunuzun bacagina dokundurtmazsa, altini size degistirtmezse kose bucak saklarsa onu da normal bulun o zaman. Pesss

yorumlarinizi severim ama bu konuda bir elestiri yapmak istiyorum cocuk ve ya dede baska bir anlamda degil oyun şeklinde dahi olsa herhangi bir uyarilmada cocuk etkilenebilir şöyle ki cocuklarda erken ergenlik ve ya ufacik cocuklarda mast. falan bunlar günümüzde cok artti farkindaysaniz hani hosuna gidebilir farkedebilir oyun zanneder devam eder yanlis anlasilmak istemem ama bunu farkettiginde cocuk bilincsiz olarak devam edebilir o yuzden ben mudahale edilmesi taraftariyim cunku dedesindeki oyunu cocuk farkli kisilerde masumca algilayabilir o yuzden farkettirmeden dikkat dagitmak gerek diye dusunuyorum
kendi babam dahi olsa ben gozlemlerim her turlu hareketini cunku onlar daha cocuk .. insanlar kotu gidalar hormonlu .. yani tabiki herkese tacizci gozuyle bakalim demiyorum ama bazi seylere dikkat etmek annenin görevi..
Teşekkür ederim.

Olayı gözümde canlandırdım, kızım dedesinin kucağında oynuyor, ileri geri hareket etti birkaç kez. Ben bundan rahatsız olup bir anlam çıkarmam.

Çocuklarda özellikle üzerinde durdugumuz şeyler daha çok dikkatlerini çekiyor ve denemeye çalışıyorlar.

Çocuk dedesinin yada babasının kucağına hiç çıkmamalı bu durumda çünkü sabit durmayacağı için ileri geri sağa sola mutlaka hareket edecek. Ne yapacağız çocuklara kucağa çıkma yasağı mi koyacağız. 🤷

Elbette koruyalım çocuklarımızı ama dedesinin kucağında oynadığı masum bir oyuna da anlam yüklemeyelim diye düşünüyorum. Yani en azından ben yüklemiyorum.

Dediğiniz oyun şeklini tahmin edebiliyorum ve haklısınız rahatsız edici bir görüntü.Benim kızımda amcasının kucağında aynı hareketi yaptı ama yüzü dönük şekilde ve ben gayet açık şekilde kızımı uyardım inermisin diye ve kaynımda hiç alınmadı annen haklı dedi indirdi.Bu amcasına sapık dediğim anlamına gelmiyor (dayısıylada yapsa tepkim aynı olurdu)ama orda uyarmazsam bu hareketi oyun sanar ve kötü birşey olduğunda anlayamaz ben elimden geldiğince konuşuyorum anlatıyorum kızıma.Zaman çok kötü neler duyuyoruz kim kırılırsa kırılsın kimse benim evladımdan önemli değil.Dudaktan öpme olayına gelince sanırım ben tepki koyardım öyle bir durumda kim olursa olsun.Kaç yaşında adam nasıl normal gelebiliyor bu öpme şekli anlayamıyorum tepkinizi koyun bir daha yapmasın bundan sonra sizden başka kimse evladınızı koruyamaz.

Teşekkür ederim.

Olayı gözümde canlandırdım, kızım dedesinin kucağında oynuyor, ileri geri hareket etti birkaç kez. Ben bundan rahatsız olup bir anlam çıkarmam.

Çocuklarda özellikle üzerinde durdugumuz şeyler daha çok dikkatlerini çekiyor ve denemeye çalışıyorlar.

Çocuk dedesinin yada babasının kucağına hiç çıkmamalı bu durumda çünkü sabit durmayacağı için ileri geri sağa sola mutlaka hareket edecek. Ne yapacağız çocuklara kucağa çıkma yasağı mi koyacağız. 🤷

Elbette koruyalım çocuklarımızı ama dedesinin kucağında oynadığı masum bir oyuna da anlam yüklemeyelim diye düşünüyorum. Yani en azından ben yüklemiyorum.
benim babam kizima deli olur mesela oynarlar kucagina da alir oper sarılır mudahale etmem kesinlikle ama gereken yerde de uyaririm mesela baba dudaktan opmek yasak falan die hani kirmizi cizgiler vardir ya bazi şeylerde burda da öyle bir cizgi var aslinda her kucagina alma her oynama tabiki sorun edilmemeli şekilden şekle fark var anlatmak istediğim o aslında umarim anlatabilmisimdir :KK200:

ben de aynı konu sahibi gibiyim...anneanneyim...2 yaşında kız torunum var...kızımı sürekli uyarıyorum...bu sapkınlıklar arttıkça paranoyaklaştık mı ne?

Nasıl ya :oha: çocuğunun cinsiyetini düşünmesi bu gerçekten sapıkça ama midem bulandı şu an

Siz bir de benim kp görün. Eşimin kızımın altını değişmesi adama dert oldu. Sen yıkama annelerş yıkasın diyor. Ama erkek olsa benim değişmem de sakınca yok. En sonunda seni ilgilendirmez cevabını alıp rahatlayacak muhtemelen.

tepkinizi koruyun az bile yapmışsınız ne demek dudaktan öpmek bi dedeye hiç yakışmıcak bi hareket.

Aynii tepkiyi sizin eşiniz babamıza verse .. Ne yapardınız acaba.. 🤔çocuğunuzu koruma hissi tamam ama siz resmen adama sapık muamelesi yapmışsınız terbiyesizlik yaptığınız.. kirilmakta ve tepki vermekte haklilad bence .. daha önce olmamış sadce bugün gerçekleşmiş bu olay eğer olsaydı eminim tepkinizi koyardınız sadece bu akşam böyle bi çıkış yapmanız sapık damgası vurmanız...

öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor
Bana çok ters. Ben olsam ne yapıyorsunuz derdim. Ya da o an tepki veremesem bile bir daha asla gitmezdim uzak tutardım eşime de asla babana güvenmiyorum derdim. Özellikle öpmek dışında ters hareketlerinden dolayı ben çok işkillendim ama merak ettim nasıl hareketler ki diliniz varmıyor. Özel bölgelerini taciz falan mı etti çaktırmadan? Kusura bakmayın aklımda kötü şeyler canlandı o yüzden merak ettim.

Aynii tepkiyi sizin eşiniz babamıza verse .. Ne yapardınız acaba.. 🤔çocuğunuzu koruma hissi tamam ama siz resmen adama sapık muamelesi yapmışsınız terbiyesizlik yaptığınız.. kirilmakta ve tepki vermekte haklilad bence .. daha önce olmamış sadce bugün gerçekleşmiş bu olay eğer olsaydı eminim tepkinizi koyardınız sadece bu akşam böyle bi çıkış yapmanız sapık damgası vurmanız...
😱 Dedesinin yaptığı ters hareketler ve dudaktan öpme terbiyesizlik değil de, kibarca had bildirmek mi terbiyesizlik. İnanamıyorum size. Ne haberler okuyoruz öz baba bile yapabiliyorken kimseye güvenilmez. Henüz kendini savunmayı bilmeyen bebeklerimizi savunmak zorundayız. Ve üzgünüm ama çocuğu tacize tecavüze uğrayan anneler tam da sizin gibi düşündükleri için evlat acısıyla yanıyor. Dedesidir yapmaz, amcasıdır dayısıdır yapmaz diyemezsiniz. Herkes sınırını haddini bilecek!
+Tabiki konu sahibinin kendi babası bile yapsa aynı tepkiyi vermeli. Ben verirdim. Herkes vermeli.

😱 Dedesinin yaptığı ters hareketler ve dudaktan öpme terbiyesizlik değil de, kibarca had bildirmek mi terbiyesizlik. İnanamıyorum size. Ne haberler okuyoruz öz baba bile yapabiliyorken kimseye güvenilmez. Henüz kendini savunmayı bilmeyen bebeklerimizi savunmak zorundayız. Ve üzgünüm ama çocuğu tacize tecavüze uğrayan anneler tam da sizin gibi düşündükleri için evlat acısıyla yanıyor. Dedesidir yapmaz, amcasıdır dayısıdır yapmaz diyemezsiniz. Herkes sınırını haddini bilecek!
Resmen adam sapik ilan edildi eminmiyiz.. demekki konu sahibide tam.emin olmadığı ve karşı tarafa haksızlık yaptığı düşüncesi ile aramış tekrar .. o şekilde yaptığına emin olsa arayıp nabız ölçmezdi.. korusun çocuğu ama bi gözlemlesin yada konuşsun kv ile .. hepimiz koruyoruz çocuklarımızı çizgileri çiziyoruz.. Ama yargısız infaz olmamalı

• Beğen
Reactions: csi
Hayır zor olmuyor. Hatta aileme bunu aşıladığım için çok huzurlu oluyorum. Benimde bir oğlum var. Bütün konulara onu düşünerek yazıyorum.

Evet babası dahi o şekilde oynasa ‘çocuğum bunu normal bir oyun olarak belliyor niyeti kötü biri bunu yapsa karşı çıkmayabilir’ diye rahatsız olurdum.

Ayrıca bahsettiğiniz göbeği poflatarak öpmekle kucakta zıplatarak oynamak aynı şey değil. Bunlar gerçekten çok çok hassas konular. Haberlerde dedenin, dayının, amcanın, babanın neler yaptığını hiç okumuyor musunuz? ‘Dedesi nasıl olsa’ diye yapılan herşey doğru veya iyi niyetli olmayabilir. İyi niyetli olsa dahi o çocuğun kendini kötülüklerden koruyabilmesi için doğru değil.
Kesinlikle. Keşke her anne böyle düşünse.

Adamı sapık yerine koymuşsun resmen
Çocuk bu zıplar yani sever çocuklar kucakta zıplamayı emin ol bu dedenin aklına gelmemiştir bile yazık adam torununu oynattığı için sapık damgası yemiş

Resmen adam sapik ilan edildi eminmiyiz.. demekki konu sahibide tam.emin olmadığı ve karşı tarafa haksızlık yaptığı düşüncesi ile aramış tekrar .. o şekilde yaptığına emin olsa arayıp nabız ölçmezdi.. korusun çocuğu ama bi gözlemlesin yada konuşsun kv ile .. hepimiz koruyoruz çocuklarımızı çizgileri çiziyoruz.. Ama yargısız infaz olmamalı
Ben tamamen doğru buldum konu sahibinin davranışını. Çünkü çocuğun başına birşey geldikten sonra o insanı öldürmek de, cezalandırmak da çocuğunu sana geri getirmeyecek. Her daim tetikte ve korumacı olmalıyız. Ha babadan bile sakınanlar kucağına vermeyenler var abartı ama çocuğun sınırlarını çizip bunu herkese aşılamak lazım. Annem de dudağından öpse, kendi babam da öpse uyarırım. Birincisi hiç hijyenik değil, ikincisi çocuğum bunun normal birşey olduğunu sanıp saf bir sevgi gösterisi sanabilir, gördüğü sevdiği herkesi dudağından öpebilir, en kötüsü art niyetle biri öpse bunu ayırt edemeyip göz yumabilir. Yapmayın. Dudaktan öpülmenin sadece karı-koca ilişkisinde olması gerektiği çocuklara aşılanmalı. Normal gösterilmemeli.

2 yaşındaki bebeğine sevgilisinin tecavüz etmesine izin veren "anne" , kendi karısının kanser olmasına sebep olduktan sonra karısı kemoterapi alıp yatak döşek ağrılar içinde yatarken kendi öz kızına anal yolla tecavüz eden "baba" , kendi öz bebeğinin ağzına (burda kelimeyi bile kullanmak istemiyorum) yapıp sonra bebeğin bunu "anne babamın sütü neden acı peki" diye sormasıyla rezilliğin ortaya çıkması gibi daha bir sürü korkunçtan daha korkunç rezalet bu ülkede oldu ve oluyor.O yüzden hiçbir tepkiye abartı demiyorum/diyemiyorum.ister istemez yollarda sokakta herkese sapık gözüyle bakıyorum ve insanlık bu haldeyken kimse de beni suçlayamaz.çocuk sahiplerinin (üstelik başına bir şey gelse ifade edemeyecek kadar küçük çocuk sahiplerinin, ya da cinsel kimliği yeni yeni oturan çocuk sahiplerinin ya da neyin normal neyin normal olmadığını anlayamayacak kadar küçük çocuğu olan ebeveynlerin ) benden de paranoyak olması kaçınılmaz.

2 yaşındaki bebeğine sevgilisinin tecavüz etmesine izin veren "anne" , kendi karısının kanser olmasına sebep olduktan sonra karısı kemoterapi alıp yatak döşek ağrılar içinde yatarken kendi öz kızına anal yolla tecavüz eden "baba" , kendi öz bebeğinin ağzına (burda kelimeyi bile kullanmak istemiyorum) yapıp sonra bebeğin bunu "anne babamın sütü neden acı peki" diye sormasıyla rezilliğin ortaya çıkması gibi daha bir sürü korkunçtan daha korkunç rezalet bu ülkede oldu ve oluyor.O yüzden hiçbir tepkiye abartı demiyorum/diyemiyorum.ister istemez yollarda sokakta herkese sapık gözüyle bakıyorum ve insanlık bu haldeyken kimse de beni suçlayamaz.çocuk sahiplerinin (üstelik başına bir şey gelse ifade edemeyecek kadar küçük çocuk sahiplerinin, ya da cinsel kimliği yeni yeni oturan çocuk sahiplerinin ya da neyin normal neyin normal olmadığını anlayamayacak kadar küçük çocuğu olan ebeveynlerin ) benden de paranoyak olması kaçınılmaz.
:mad: çok kötü etkilenip psikolojim bozulduğu için bu tür haberlere bakmamaya çalışıyorum dayanamıyorum helak oluyorum bir süre kabuslar görüyorum devamlı. Kafamda bu iğrençliği bu zulmü yapanları öldürme planları kuruyorum ve zaten korumacıyım. Kızımı dışarı parka bile çıkarmıyorum o ağır psikolojimin bozulduğu dönemde. Sapık bir insanın benim bebeğimi hayal etmesi düşüncesine bile katlanamadığım için çocuğumu eve kapatasım geliyor. Tabii bunlar böyle olayları duyduğumda oluyor her zaman bu kadar ruh hastası seviyesinde değili. Yazdığınız olayları okurken kalbim sıkıştı. Başka çocukların yavrucakların başına geldiğinde bile bu derece acı çekip ağlıyorum, kendi çocuğumu asla yerlerine koyamam bunun düşüncesini aklımdan geçirsem aklımı kaybetme noktasına giderim.

Çocuğun başına birşey gelip iş işten geçtikten sonra kafayı da yesen, yapan kişiyi de öldürsen anlamı yok. O yüzden istedikleri kadar abartıyor desinler. Kızımı asla savunmasız bırakmayacağım. Lütfen kimse savunmasız bırakmasın. Sonra o yavruların acısı bizleri de parçalıyor. :mad::mad:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X