Tam olarak böyle.Eşime asla acısını yaşatmadı.Söyledim anne senin esin ama oğlunun da babasi onun da üzüldüğünü görmüyor musun seni toparlamaktan kendisini umuttu dedim.Sustu.Hicbirsey demedi.Kp riniz vefat ettiyse sadece o eşini kaybetmedi, çocukları da babalarını kaybetti. Çocukları acaba kendi acılarını yaşama fırsatı bulabildiler mi? Kv deniz herkesten rol çalıyor.
Havalar ısındı mesela siz ailenizin yanına gitmek istemeyecek misiniz veyahut tatile çıkayım çocuklarımla gibi bir isteğiniz yok mu? Hep eli ayağı tutan sağlıklı kv denizin yas sürecini bitirmesi için başını mı bekleyeceksiniz. Neredeyse 1 yıl olacak kp riniz vefat edeli artık herkes hayatına devam etmesi gerekmiyor mu, ölen bir daha geri dönmeyeceğine göre bir yerden başlamak
Kirup dökmeden olmaz o is. Yakip yikacaksin.Merhaba başlıkta herşey çok açık zaten.Ben kayınvalidem ile yaşamak istemiyorum.8 yıldır aynı binada herkes kendi evinde yaşıyordu.Kv ile en başından aramızda soğukluk oluştu.Yasam tarzımız herseyimiz asiri farklı.Kavga gürültü yaşamadık hic ama mesafeliydik herkes kendi düzeninde yaşıyordu.Kp 8-9 ay önce vefat etti.Ayni binada olmamıza rağmen evinde kalmak istemiyor.Kv 55 yasinda cok saglikli yani herhangi bi muhtacligi kronik hastalığı yok.Esim devamli ilgileniyor.Kızı da bir sokak ötede oturuyor.Gelip gidiyor bende destek oluyorum.Kp öleli bizde gece de bizim evde kalıyor.Özel hayat diye birsey kalmadı.Ben zaten ilaç kullaniyorum depresyon tedavisi için.Hiçbirseye kimseye tahammülüm yok.Bütün düzenim alt üst oldu kv hic uyum sağlamıyor kendi düzenini bizim evde uygulamaya calisiyor.Depresyonum bu süreçte tekrar etti.Bunu nasıl konuşmalıyım kırıp dökmeden.Yardimci olur musunuz?Su an çok saglikli düşünemiyorum kendi başına.Eşimle konuştuk o rahat edemez evine gider diyordu devamli.8 ay oldu gitmiyor.Yani en azından gece evinde yatsa.Esim de haliyle annesine evine git diyemiyor o da arada kaldi.Lütfen gercekten yardimci olacak olanlar yorum yapsın.Çok sıkıntılı durumdayım psikolojik olarak.Bilmiyorum belki kötü biri olarak görebilirsiniz vicdansiz falan ama zamaninda çok büyük bir olay geldi başıma öyle böyle değil.Bize hic destek olmamıştı kv ve kp.Şiddetli depresyon geçirdim o zaman.Destek yerine köstek oldular daha kötü oldum.Sürekli onlar aklıma geliyor zamaninda bana destek olmadı şimdi nasil bizimle yasamak ister diye.Bilmiyorum sıkıştım kaldım asiri bunaldım.Kimse ile paylaşamıyorum.Lütfen yardimci olur musunuz bana?
Görümce annesine tembihliyor sakin yalnız kalma abimlerde kal yalnız yatma diyeMuhtaç değilmiş size neden vicdansız olasınız. Yas süreci de dolmuş. Valla anne evini temizleyelim istersen, geçince için rahat etsin diyebilirsiniz. Bir ihtimalde anlayışlı bir insansa görümcenize söyleyin. O annesine desin. Kendi fikriymiş gibi anne istersen evine geç, sende daha rahat edersin, ev üstüne ev olmuyor falan der
damdan ablaama zaten alacağı bir sorumluluk yok ki
yani deseniz ki o memlekette biz X şehirdeyiz amenna
ama yine eşin yapar alışverişi yine doktora vs götürülür ne bileyim bir sıkıntı yaşarsa aynı binadasınız
ben halen nasıl bu kadar pişkin olduğuna anlam veremiyorum
yani o çocuklar falan ağlamıyor mu zaten okul yok bir şey yok evler sinir harbi bir de babaanne çekilmez ki
hatta yemeğini de siz yapın yani yaptığınızdan koyarsınız bir tepsiye yer ama bu akşam aile vaktinin ortasında her şeye maydanoz birisi çekilmiyor
bir de çocuklarla bizim kafa yapımız bile uyuşmazken bir üstteki nesil için çok uç hareketlere göz yumuyor olabiliriz
çocuklar gerilir yaşları kaç bilmiyorum ama tepki vermiyorlar mı
bizim evdeki canavar istemediği misafire dahi trip atıyor
gerçektenTam olarak böyle.Eşime asla acısını yaşatmadı.Söyledim anne senin esin ama oğlunun da babasi onun da üzüldüğünü görmüyor musun seni toparlamaktan kendisini umuttu dedim.Sustu.Hicbirsey demedi.
Devamli acısını sürüyor ortaya.Bariz bencil.
Uzak biryerde yaşasa destek olun yakınınızda biyere taşınsın diyecektim ama zaten aynı apartman . Maalesef ev ev üstüne olmaz siz gelin olarak ona yardımcı oluyor saygıda kusur etmiyorsanız vicdan yapmanıza gerek yok bence...Merhaba başlıkta herşey çok açık zaten.Ben kayınvalidem ile yaşamak istemiyorum.8 yıldır aynı binada herkes kendi evinde yaşıyordu.Kv ile en başından aramızda soğukluk oluştu.Yasam tarzımız herseyimiz asiri farklı.Kavga gürültü yaşamadık hic ama mesafeliydik herkes kendi düzeninde yaşıyordu.Kp 8-9 ay önce vefat etti.Ayni binada olmamıza rağmen evinde kalmak istemiyor.Kv 55 yasinda cok saglikli yani herhangi bi muhtacligi kronik hastalığı yok.Esim devamli ilgileniyor.Kızı da bir sokak ötede oturuyor.Gelip gidiyor bende destek oluyorum.Kp öleli bizde gece de bizim evde kalıyor.Özel hayat diye birsey kalmadı.Ben zaten ilaç kullaniyorum depresyon tedavisi için.Hiçbirseye kimseye tahammülüm yok.Bütün düzenim alt üst oldu kv hic uyum sağlamıyor kendi düzenini bizim evde uygulamaya calisiyor.Depresyonum bu süreçte tekrar etti.Bunu nasıl konuşmalıyım kırıp dökmeden.Yardimci olur musunuz?Su an çok saglikli düşünemiyorum kendi başına.Eşimle konuştuk o rahat edemez evine gider diyordu devamli.8 ay oldu gitmiyor.Yani en azından gece evinde yatsa.Esim de haliyle annesine evine git diyemiyor o da arada kaldi.Lütfen gercekten yardimci olacak olanlar yorum yapsın.Çok sıkıntılı durumdayım psikolojik olarak.Bilmiyorum belki kötü biri olarak görebilirsiniz vicdansiz falan ama zamaninda çok büyük bir olay geldi başıma öyle böyle değil.Bize hic destek olmamıştı kv ve kp.Şiddetli depresyon geçirdim o zaman.Destek yerine köstek oldular daha kötü oldum.Sürekli onlar aklıma geliyor zamaninda bana destek olmadı şimdi nasil bizimle yasamak ister diye.Bilmiyorum sıkıştım kaldım asiri bunaldım.Kimse ile paylaşamıyorum.Lütfen yardimci olur musunuz bana?
Ömrü boyunca basini bekleyemem ki.Kendimi çekmem tabiki.O kendi hayatına bakmıyorsa ben kendi hayatıma bakacağimgerçekten
yaz geliyor ailenize tatile vs gitmek isteseniz ne olacak
ve muhakkak gidin sakın aman annem tek kalmasın diye çekmeyin kendinizi
Açık açık eşin evde yokken kahve yapıp karşılıklı sakince konuşmaya çalışıcaksın.Açık dediğim seni istemediğimizi düşünme yine sana maddi manevi destek oluruz eşimin annesisin sonuçta ama bizimde özel alanımız olmalı vs vs konuşmanı önceden düşünürsün.Ama ben olsam beni bu kadar kırmış birine direk istemediğimi söylerim ki yapmışlığımda varMerhaba başlıkta herşey çok açık zaten.Ben kayınvalidem ile yaşamak istemiyorum.8 yıldır aynı binada herkes kendi evinde yaşıyordu.Kv ile en başından aramızda soğukluk oluştu.Yasam tarzımız herseyimiz asiri farklı.Kavga gürültü yaşamadık hic ama mesafeliydik herkes kendi düzeninde yaşıyordu.Kp 8-9 ay önce vefat etti.Ayni binada olmamıza rağmen evinde kalmak istemiyor.Kv 55 yasinda cok saglikli yani herhangi bi muhtacligi kronik hastalığı yok.Esim devamli ilgileniyor.Kızı da bir sokak ötede oturuyor.Gelip gidiyor bende destek oluyorum.Kp öleli bizde gece de bizim evde kalıyor.Özel hayat diye birsey kalmadı.Ben zaten ilaç kullaniyorum depresyon tedavisi için.Hiçbirseye kimseye tahammülüm yok.Bütün düzenim alt üst oldu kv hic uyum sağlamıyor kendi düzenini bizim evde uygulamaya calisiyor.Depresyonum bu süreçte tekrar etti.Bunu nasıl konuşmalıyım kırıp dökmeden.Yardimci olur musunuz?Su an çok saglikli düşünemiyorum kendi başına.Eşimle konuştuk o rahat edemez evine gider diyordu devamli.8 ay oldu gitmiyor.Yani en azından gece evinde yatsa.Esim de haliyle annesine evine git diyemiyor o da arada kaldi.Lütfen gercekten yardimci olacak olanlar yorum yapsın.Çok sıkıntılı durumdayım psikolojik olarak.Bilmiyorum belki kötü biri olarak görebilirsiniz vicdansiz falan ama zamaninda çok büyük bir olay geldi başıma öyle böyle değil.Bize hic destek olmamıştı kv ve kp.Şiddetli depresyon geçirdim o zaman.Destek yerine köstek oldular daha kötü oldum.Sürekli onlar aklıma geliyor zamaninda bana destek olmadı şimdi nasil bizimle yasamak ister diye.Bilmiyorum sıkıştım kaldım asiri bunaldım.Kimse ile paylaşamıyorum.Lütfen yardimci olur musunuz bana?
Kısmen doğru dedikleriniz haklısınız.Ayni binada asla oturmamaliydim en bastan.En büyük hatam sorunun kaynagi bu biliyorum.Eşim de hatalı.Ama kv sıfır suçlu değil bence.Kp ile problem yaşamıyorduk hiç.Hep kv ile sorun yaşadım en başından beri.Eşimin anne düş yakamızdan demedigi kaldi bi.Devamli konuştu herseyi sessiz kalmadı ikili oynamadı.Siz bizim hayatımıza karışmayın bizde size dedi.
Çocukları uzak tutuyorum.2 yaşındaki yaninda ağlayan olunca cildiriyor.Biliyor kv bu durumu onların yanında yapmıyor.Kendi evine bağırarak ağlamak için giriyor sadece.Bu tavırlarını çocuklar görmesin. Depresif, mutsuz, en baştan çaresizliği kabul etmiş bireylere donusecekler kvnin yaptıklarını göre gore
Evlendirin benceMerhaba başlıkta herşey çok açık zaten.Ben kayınvalidem ile yaşamak istemiyorum.8 yıldır aynı binada herkes kendi evinde yaşıyordu.Kv ile en başından aramızda soğukluk oluştu.Yasam tarzımız herseyimiz asiri farklı.Kavga gürültü yaşamadık hic ama mesafeliydik herkes kendi düzeninde yaşıyordu.Kp 8-9 ay önce vefat etti.Ayni binada olmamıza rağmen evinde kalmak istemiyor.Kv 55 yasinda cok saglikli yani herhangi bi muhtacligi kronik hastalığı yok.Esim devamli ilgileniyor.Kızı da bir sokak ötede oturuyor.Gelip gidiyor bende destek oluyorum.Kp öleli bizde gece de bizim evde kalıyor.Özel hayat diye birsey kalmadı.Ben zaten ilaç kullaniyorum depresyon tedavisi için.Hiçbirseye kimseye tahammülüm yok.Bütün düzenim alt üst oldu kv hic uyum sağlamıyor kendi düzenini bizim evde uygulamaya calisiyor.Depresyonum bu süreçte tekrar etti.Bunu nasıl konuşmalıyım kırıp dökmeden.Yardimci olur musunuz?Su an çok saglikli düşünemiyorum kendi başına.Eşimle konuştuk o rahat edemez evine gider diyordu devamli.8 ay oldu gitmiyor.Yani en azından gece evinde yatsa.Esim de haliyle annesine evine git diyemiyor o da arada kaldi.Lütfen gercekten yardimci olacak olanlar yorum yapsın.Çok sıkıntılı durumdayım psikolojik olarak.Bilmiyorum belki kötü biri olarak görebilirsiniz vicdansiz falan ama zamaninda çok büyük bir olay geldi başıma öyle böyle değil.Bize hic destek olmamıştı kv ve kp.Şiddetli depresyon geçirdim o zaman.Destek yerine köstek oldular daha kötü oldum.Sürekli onlar aklıma geliyor zamaninda bana destek olmadı şimdi nasil bizimle yasamak ister diye.Bilmiyorum sıkıştım kaldım asiri bunaldım.Kimse ile paylaşamıyorum.Lütfen yardimci olur musunuz bana?
Haklisiniz hem de çok.Sürekli ilaçlarla yaşamak istemiyorum.Kendim için çocuklarım için saglikli olmak zorundayım.Ki bahsi gecen insan benim için hiçbir şeye değmez.Onun yüzünden sağlığımdan olmak kendime çocuklarıma evliliğime haksızlık.Eşim de bu sefer elini taşın altına koymak zorunda koymazsa kendisi bilir.Zaten o da mutlu değil şu anki durumdan.Evet düs yakamizdan demeli. Yillar önce o evden tasinmaliydin. Ama hepsine sende sustun. Esinde bunu bir erdem yada muhtesem bir iyilik olarakta görmez, olmasi gereken olarak görür. Yada "pekte rahatsiz degil Alonya" olarak görür.
Kimse sana madalya takmiyor "en iyi alttan aldin" diye. Sen depresyonlar ile bas etmeye çalisirken önceligin daima kendin olmali. Esinede restini çekmelisin. Durumun çok vahim oldugunu izah etmelisin. Anlamiyorsada o evden çikip kendi annenlere gitmelisin. Madem birinin annesi ile yasayacaksan, kendi annen ile yasa.
Sessiz sedasiz çözülcek bir mesele degil bu. Bazen insan dislerini göstermeli.
damdan abla
benim de ergen kızım evdeki misafire kızsa (aylardır misafir yok gerçi de) direk yüzü ile bile tepki veriyor
yani tripli durarak bile
siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz?
sizinki daha küçük tabi de benimki kocaman birde (15 yaş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?