kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Oha ya
Başkasının yıllarca yaptığı birikime alın terine sadece ama sadece oğluyla İmza atıp evlenip aynı yatağa girdiğiniz için göz koymayı kendinize onurunuza gururunuza nasıl yediriyorsunjz ?

Son düzenleme:
kp böyle ısrarla ıstemene gıcık olmustur madem öyle 5 yıllık borcunuz oluyor kp e ödeyin alın. kocana cok yanlıs davranıosun

ben de cocuklarıma sağken mal vermem....kullanabilirler tabii ki... ama tapu işine girmem...şimdiden de söylüyorum ki evlendikleri kişiler de beklentiye girmesinler....siz çalışıp kazandığınız parayla taksitler ödenseydi yerden göğe kadar haklıydınız ama sizin koyduğunuz bir şey yok...baba ile oğulun arasına soğukluk sokmayın...oturun güzel güzel...k.pederinizi,k.validenizi,eşinizi bilhassa kendinizi böyle şeylerle üzmeyin....

Bu ne cirkeflik, paragozluk... Sonradan gelip oturdugunuz evin tapusunu utanmadan nasi isteyebiliyosunuz? Nasi kavgasini edebiliyosunuz bi de, boyle gorgusuzlugu az gormusumdur kadinlar kulubunde.. Allah sizin gibi gelin vermesin simdi iyice emin oldum yasadikca ogluma tapu mapu vermicem...
Edit: 5 yil odediniz diye tapuda hak iddia edemezsiniz bastan odemeyecektiniz o 5 yil odediginiz parayla kendi evinizi alip oderdiniz paraniz da yanmazdi.

Bu ne cirkeflik, paragozluk... Sonradan gelip oturdugunuz evin tapusunu utanmadan nasi isteyebiliyosunuz? Nasi kavgasini edebiliyosunuz bi de, boyle gorgusuzlugu az gormusumdur kadinlar kulubunde.. Allah sizin gibi gelin vermesin simdi iyice emin oldum yasadikca ogluma tapu mapu vermicem...
Edit: 5 yil odediniz diye tapuda hak iddia edemezsiniz bastan odemeyecektiniz o 5 yil odediginiz parayla kendi evinizi alip oderdiniz paraniz da yanmazdi.

Beş yıl ödememişler canım
Beş yıl kocası ödemiş sadece. O zaman evli değillermiş
Yani babalık hakkı vs her neyse
Baba oğul arasında sonuçta
Kocası gocunmuyor ama kadın tapu derdine düşmüş

Allah insanı gözü tok,iyi insanlarla karşılaştırsın.çoluğumuz çocuğumuz var valla insan korkuyor

O ne demek ya... kira derdiniz yok çık diyen yok. Tapuyu alıpta ne yapacaksınız bir tapu için evde ki huzuru bozmaya ne gerek var ki. Kimden kimin malını kaçırmaya çalışıyorsunuz

Missladybird ne desek de vermiyo evi bende zaten Vazgeçtim dun Esim isten geldi tek kelime etmedim kendi geldi dedi dun babamin yalanini gordunmu dedi evet yorum yok dedim sanirim dolandirildim dedi aci aci güldü yine yorum yok dedim daha npym
Yani ben söylemekten yoruldum ama vallahi sen safsın , gerçekten sana oynuyor kocan , o ev yasal işlemler yüzünden babasının üzerine yapılmaz memlekette vekalet diye birşey var, ayrıca eşinin bekarken aldığı malın derdine düşüp kendini küçük düşürüyorsun, kayınbaban ve eşin gayet danışıklı bir durumdalar bu konuyu kapat ve izle sana güvenmiyorlar olası bir boşanma durumunda mal davasına girmek istemiyorlar

Beş yıl ödememişler canım
Beş yıl kocası ödemiş sadece. O zaman evli değillermiş
Yani babalık hakkı vs her neyse
Baba oğul arasında sonuçta
Kocası gocunmuyor ama kadın tapu derdine düşmüş
Allah herkesin rizkini esirgesin benim de oglum var korkuyorum su konuları okudukca. Insallah herkese gonlu tok bi es nasip olur da su utanci yasamazlar. Bi de kocasinin bekarken odediginin derdine dusuyo.. Benim erkek kardesim de aynı boyle bi kızla sevgili, evlenirsen bes kurus destek vermeyiz dedik Allah dogruyu gosterse de evlenmeseler.

Eşiniz demek siz demeksiniz
Siz demek eşiniz demektir. Bazı kp ler tapuyu bilerek vermiyor neme lazım oğluma bişey olursa elin kızı evi alır ev ona kalır hatta gider birini bulur evlenir diye düşünüyor. Şimdi bu durumda kayınpederlerde oğlunu daha yaparken mezara sokmuş olmuyor mu?
Hemde gelinlerinin günahına girerek?
Madem eşinizde kredi borcu ödemiş yardımcı olmuş ve hatta kp kaldı ki sözde vermiş oğluna yerine getirmesi lazımdı.
Yerine getirilmeyen söze kızıyorsunuz siz. Eşinize yapılanı haksızlık görüyor ve darlanıyorsunuz haklısınızda eşiniz o sizin. Tabiki eşinizi düşüneceksiniz.

Ayrıca evlatlar Ana Babaya olan haklarını parayla pulla ödeyemezler. Bir Anne ve Babanın görevidir Allah katında evladına bakıp onu büyütmesi dara düştüğünde yardım etmesi. Benim de evlatlarım var onlar için herşeyi yaparım gerekirse. Ben aç kalayım onlar tok gezsin. Ben giymeyeyim onlar giysin. Yeterki onlar mutlu olsun. Evlatlarımdan gelecek de bana karşı saygılı ve vicdanlı merhametli olmalarını istemekten başka bir beklentimde olamaz. Hele maddi olarak bana bakmalarını beklemek aman Allah korusun!....Elimde hep olsun ben onlara vereyim inşallah.

Nazlideniz aptalinsanin da yorumda söylediği gibi ben onun esiyim ve yorum yapma hakkina sahibim biz bir aileyiz sen eşinin kullanildigini gorseydin susarmiydin bende susmuyorum bana sevgilisi muamelesi yapmayin kocamin hakkini almasini isterim Yorum da yaparim kavga esnasinda sinirle söylediğim sözler yüzünden ondan ozrumu dinledim buradaki insanlar ne kadar acimasiz ya sanki herkes eşiyle hanimli beyli müthiş kibar şekilde konusuyor burada sinirlenen yok bagiran yok herkes melek ben o tavrimin yanlis olduğunu kabul ediyorum zaten

Üslup tavır herkezin doğrudur yada yanlıştır o tartışılır. Ama eşinizin hakkını savunmanız konusunda size kesinlikle hak veriyorum. Siz bir ailesiniz. Eşinizde size haksızlık yapılsa susmaz heralde? Haksızlık varsa karı koca iki tarafta birbirine destek olmalı. Bu haksızlığı yapan aileler bile olsa. Buda benim fikrim. (Sen karışamazsın diye birşey olmamalı)

Benim Teyzemin kanser olan eşine "Baba tapuyu üzerime verde bak ben hastayım bana bişey olursa eşim çocukların sıkıntı çekmesin" dediği halde vermedi tapuyu babası..Ki bu evler senin oğlum dermiş. . Oğlunu rezil etti eniştem zaten hasta o üzüntü eniştemi iyice mahvetti. Adamcağız neler yaşadı. Ben tapuyu vereyim de sen ölünce ev karına mi kalsın! O da gitsin evlensin elin adamı evime konsun dimi dedi? Ne oldu eniştem rahmetli oldu teyzem aslan gibi baktı çocuklarına çalışıp asla evlenmedi birdaha. Kendini çocuklarına adadı. Kayınpederi utandı dediklerine 15 yıl sonra tapuları verdi teyzeme eniştemin hakkı olan malları. ..
Özürde diledi. Keşke oğlunu o halde iken üzmeseydi.. Mekanın cennet olsun Eniştecim. .

Demem o ki sahiden gelini hakkında böyle düşündüğü için tapuyu oğluna yapmayan çok. Yaşarken oğlunu öldürmek değilde nedir bu..

Son düzenleme:
Allah herkesin rizkini esirgesin benim de oglum var korkuyorum su konuları okudukca. Insallah herkese gonlu tok bi es nasip olur da su utanci yasamazlar. Bi de kocasinin bekarken odediginin derdine dusuyo.. Benim erkek kardesim de aynı boyle bi kızla sevgili, evlenirsen bes kurus destek vermeyiz dedik Allah dogruyu gosterse de evlenmeseler.
Amin. Gözü gönlü tok olurlar inşallah. Zaten o zaman herşey onların olur.

Konuyu okumuştum, hala beraber mi kardeşin?

Bekarken mi ödemiş eşi konu sahibinin?

Eşini üzmeye değermi? Boşuna huzurunu kaçırıyorsun bence.. Bu konuyu kapat birdahada açma bence eşine!!! Zaten ev sizin ne olacak üstünüze olmasa? Haksızsın. Yok yere canını sıkma

Back
X