kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Gerçekten çok ayip yaptiginiz.evi sizmi yaptınız kimsiniz siz gelinsiniz.o adam sizin babaniz değil kp deriniz.hangi hskla evini istiyosunuz vermek zorunda mi çalışın alin.alinteri mi doktunuz hiç hakkınız yok malesef eşinize Allah sabır versin yazik adama pısırık bilmem ne diyisuniz hiç utanmadan.o adam sizi dovse dovdi diye konu açarsınız ama hak etmiş oluyosunuz ksra bskmayin.
Çok itici ve mal hirsi olan biri gibi olmak istemiyosaniz esinizden özür dileyin ve emek vermeden hak etmeye çalışmayın.oğlu yla onu bağlar bu durum siz karisamassiniz adam hayatta yani ben çok utanç verici buldum yaptığınızı.tok gozlu olmak gururlu olmak herkese nasip olmuyor malesef..

Amin. Gözü gönlü tok olurlar inşallah. Zaten o zaman herşey onların olur.

Konuyu okumuştum, hala beraber mi kardeşin?
Araları eskisi gibi değilmiş ama ite kaka götürüyolar hala. Kardesim seviyo mu sevdigimi mi sanıyo bilmem ama hayırlisini diliyorum onun için. Gerçekten amin, eşimden tek bi maddi talepte bulunmadım ve çok sükür dünyalari önüme sundu. Gönül tok olunca gerisi geliyor.

Yani sen kimsin ki adamın ömür billah çalışıp edindiği mala göz dikiyorsun? Neden evini sana versin ki adam? Çok merak ediyorum sen olsan gelinine verir miydin tapulu malını? Hayattayken üstelik?
Yanlız konu sahibinin eşi odemis 5 yıl krediyi.he bu denli tutturması normal mi değil tabi

Figan73 cok olgun birine benziyosun güzel yorumun olgun tavrin için tesekkur ederim burada insan GB konuşacak akil alcak kimse yokmuş bunu anladim bu ramazan günü konumun ve sayfalarin tamamini okumadan acimasizca hakaret edenlere hakkimi helal etmiyorum okumak yemiyosa yorum yapmiycaksin arkadasim ben miras derdinde değilim kpin uçevi bankada parasi var hepsini gorumcenin uüstüne yapsin ddiyorum pparapul onun olsun eeşimin kendi aldiği evi eeşime vermesini istiyorum bes yillik krediyi eEsimoödedi kp geri vermiyor diyorum iinsanliktan nasibini almamis konuyu tam okumayan hadsizler yorum yazmasin sayfalarda aciklamalar her sorunun cevabi var okuyup öyleyorum yazsin

Esim de goruyo babasinin dolandiricidan farksiz olduğunu ama sesini cikaramiyo iste kendisi de farkında bana da sonuna kadar güvenir bi arkadaş sana guvenmiyo diye zirvalamis Esim istiyor babasi vermiyor son hadde kadar beklicem eşiminhakkini vermezse tayin isteyip defolup gitcem otursun tum evleri onun olsun ooğluna dalavere yapanbi adamdan hherşey beklenir doğudan gel geri vercem evini diyip vermeyen yalanci bi adami otuz sayfadir savunmaniz kanimi dondurdu

Figan73 cok olgun birine benziyosun güzel yorumun olgun tavrin için tesekkur ederim burada insan GB konuşacak akil alcak kimse yokmuş bunu anladim bu ramazan günü konumun ve sayfalarin tamamini okumadan acimasizca hakaret edenlere hakkimi helal etmiyorum okumak yemiyosa yorum yapmiycaksin arkadasim ben miras derdinde değilim kpin uçevi bankada parasi var hepsini gorumcenin uüstüne yapsin ddiyorum pparapul onun olsun eeşimin kendi aldiği evi eeşime vermesini istiyorum bes yillik krediyi eEsimoödedi kp geri vermiyor diyorum iinsanliktan nasibini almamis konuyu tam okumayan hadsizler yorum yazmasin sayfalarda aciklamalar her sorunun cevabi var okuyup öyleyorum yazsin
İlk mesajı yeniden düzenleyebilirsiniz anlaşılacak şekilde.

Herkesin 30 sayfayı okumaması çok normal, ilk mesajınıza göre yorum yapıyor herkes.

Benim kuzenime de kayinpederi daire almisti. Ne iyi insanlarmis sagolsunlar falan dedim. "Mecbuuuur alacaaaaak" dedi.

Sonra bu kuzenim evliyken baska herife kacti. Herifin evi barki olmayinca pisman olup geri dondu. Kocasi ve ailesi de kabul ettiler.

Bu da burada dursun :işsiz:
:oha::oha::oha::oha:
evet evet nomunomuchua nomunomuchua dediği gibi kesin altından kesiiinnnnn :işsiz:

niye vermesinki verir de bazen bazı ana babalar işte süründürerek verirler keşke ağız tadı ile ihtiyac anında verseler maalesef yemekden sonra konulan tuz gibi verselerde artık geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum konunu iyice okuyunca haklı olduğunu anladım canım .

Sizin babanız bu duruma niye karışıyor pardon ? Ben kayınpederin yerinde olsaydım benim evimin ipoteği borcu sizi ne ilgilendirir diye bir güzel bozardım
Eşinizle ev için mi evlendiniz acaba

Telefondan zarzor yatiyorum bilgisayardan girince konuyu ayrintili guncelliycem herşeyi tastamam okuyunca belki bazilari yazdiklarindan utanir hala kp evi kendi almus ödemiş de ben istiyomusum GB yaziyosunuz pes ya bide paragöz oldum PARAGOZ OLAN UC EVİNİ BANKADAKİ PARALARİNİ GORUMCEYR VERSİN DERMİ YA BUKADARMİ BEYİN BASMİYO BEN ESİMİN ALİNTERİNDEN BASKA KURUS İSTEMİYORUM

Telefondan zarzor yatiyorum bilgisayardan girince konuyu ayrintili guncelliycem herşeyi tastamam okuyunca belki bazilari yazdiklarindan utanir hala kp evi kendi almus ödemiş de ben istiyomusum GB yaziyosunuz pes ya bide paragöz oldum PARAGOZ OLAN UC EVİNİ BANKADAKİ PARALARİNİ GORUMCEYR VERSİN DERMİ YA BUKADARMİ BEYİN BASMİYO BEN ESİMİN ALİNTERİNDEN BASKA KURUS İSTEMİYORUM
eşinin alınteri de senden önceymiş yine de bu kadar müdahil olman hoş değil,hakaret etmen hiç hiç hoş değil,muhtemel eşine de böyle davranıyorsan o evliliğin son kullanma tarihini de nakşediyor olabilirsin ..bi besmele çek bi nefel al sakinleş bence bundan sonra müdahil olma..eşin hakkı varda alamıyorsa o eşinin sorunu nitekim seninle evlendikten sonra rızkını kesmemiş.

Kim ödediyse ödesin. O onların arasındaki mevzu der karışmazdım ben. Nitekim evliyken de öyle yaptım ve mal-mülk -para işlerine hiç karışmadım. Eşinizin hakkıysa gelir bulur zaten onu. Acele etmeyin, mal mülk için de kendinizi yanlış tanıtmayın. Hakkını savunacak olan kişi eşiniz, siz değilsiniz bu konuda. Sizin gibi düşünmedi, malını istemedi diye pısırık demeniz çok haksızlık olmuş.

sen de paragöz değilsin ama maşallah kayınpederinin bankada ki parasına kadar biliyorsun, benim kayınbabanın bankada parası var mı ne kadar hiç haberim olmuyor sen nasıl öğrendin??

Bu tapu olayi tamamen islemleri halletmek adina kpederinizin uzerine yapildiysa ve butun borcu da esiniz odediyse istemekte haklisiniz,kaldiki kpederinizin vermemek adina yalanlar soylemesi de sizi hepten sinirlendirmis durumda. Davanizda haklisiniz fakat yonteminiz yanlis. Bu durumda yapilacak en son sey esinize bu sekilde bi muamelede bulunmak lutfen biraz empati babasinin bogazina yapisacak hali yokya. Bunaltmayin adami busefer bugunlerinizi de arar baska dertler cikarirsinz kendinize,sevgiler

Siderolites ne kadar saçma sapan konusmussun ya ben isim yok paragozum kp mal mülkünü arastirmak için peşine dedektif tuttum adam her firsatta malini mülkünü saymaktan zevk alir ben bunu bunu yaptim sizde yapin sizde alin diye ben sadece üslubum esime karsi hatali onu kabul ediyorum ki ondan özür de dinledim ama sen sus kapa ceneni sen kimsinki diyenler o benim kocam bi arkimde olsa ayni şekilde davranır git hakkini yedirme derdim biri demiş adamin koynuna giriyon diye herşeyden hak sahibi değilsin diye ne kadar ucuz Çirkince tavir bunlar ya koynuna girdigim kocam değil kankama babasi yapsa oturma hakkini Savun derdim

Back
X