- 21 Haziran 2016
- 211
- 294
- 18
- Konu Sahibi zziinneett
Gerçekten son derece haksızsın. Umarım tepkilerini azaltıp, hatanın farkına varırsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖyleymişBekarken mi ödemiş eşi konu sahibinin?
Araları eskisi gibi değilmiş ama ite kaka götürüyolar hala. Kardesim seviyo mu sevdigimi mi sanıyo bilmem ama hayırlisini diliyorum onun için. Gerçekten amin, eşimden tek bi maddi talepte bulunmadım ve çok sükür dünyalari önüme sundu. Gönül tok olunca gerisi geliyor.Amin. Gözü gönlü tok olurlar inşallah. Zaten o zaman herşey onların olur.
Konuyu okumuştum, hala beraber mi kardeşin?
Yanlız konu sahibinin eşi odemis 5 yıl krediyi.he bu denli tutturması normal mi değil tabiYani sen kimsin ki adamın ömür billah çalışıp edindiği mala göz dikiyorsun? Neden evini sana versin ki adam? Çok merak ediyorum sen olsan gelinine verir miydin tapulu malını? Hayattayken üstelik?
İlk mesajı yeniden düzenleyebilirsiniz anlaşılacak şekilde.Figan73 cok olgun birine benziyosun güzel yorumun olgun tavrin için tesekkur ederim burada insan GB konuşacak akil alcak kimse yokmuş bunu anladim bu ramazan günü konumun ve sayfalarin tamamini okumadan acimasizca hakaret edenlere hakkimi helal etmiyorum okumak yemiyosa yorum yapmiycaksin arkadasim ben miras derdinde değilim kpin uçevi bankada parasi var hepsini gorumcenin uüstüne yapsin ddiyorum pparapul onun olsun eeşimin kendi aldiği evi eeşime vermesini istiyorum bes yillik krediyi eEsimoödedi kp geri vermiyor diyorum iinsanliktan nasibini almamis konuyu tam okumayan hadsizler yorum yazmasin sayfalarda aciklamalar her sorunun cevabi var okuyup öyleyorum yazsin
Benim kuzenime de kayinpederi daire almisti. Ne iyi insanlarmis sagolsunlar falan dedim. "Mecbuuuur alacaaaaak" dedi.
Sonra bu kuzenim evliyken baska herife kacti. Herifin evi barki olmayinca pisman olup geri dondu. Kocasi ve ailesi de kabul ettiler.
Bu da burada dursun![]()
Figan73 cok olgun birine benziyosun güzel yorumun olgun tavrin için tesekkur ederim burada insan GB konuşacak akil alcak kimse yokmuş bunu anladim bu ramazan günü konumun ve sayfalarin tamamini okumadan acimasizca hakaret edenlere hakkimi helal etmiyorum okumak yemiyosa yorum yapmiycaksin arkadasim ben miras derdinde değilim kpin uçevi bankada parasi var hepsini gorumcenin uüstüne yapsin ddiyorum pparapul onun olsun eeşimin kendi aldiği evi eeşime vermesini istiyorum bes yillik krediyi eEsimoödedi kp geri vermiyor diyorum iinsanliktan nasibini almamis konuyu tam okumayan hadsizler yorum yazmasin sayfalarda aciklamalar her sorunun cevabi var okuyup öyleyorum yazsin
eşinin alınteri de senden önceymiş yine de bu kadar müdahil olman hoş değil,hakaret etmen hiç hiç hoş değil,muhtemel eşine de böyle davranıyorsan o evliliğin son kullanma tarihini de nakşediyor olabilirsin ..bi besmele çek bi nefel al sakinleş bence bundan sonra müdahil olma..eşin hakkı varda alamıyorsa o eşinin sorunu nitekim seninle evlendikten sonra rızkını kesmemiş.Telefondan zarzor yatiyorum bilgisayardan girince konuyu ayrintili guncelliycem herşeyi tastamam okuyunca belki bazilari yazdiklarindan utanir hala kp evi kendi almus ödemiş de ben istiyomusum GB yaziyosunuz pes ya bide paragöz oldum PARAGOZ OLAN UC EVİNİ BANKADAKİ PARALARİNİ GORUMCEYR VERSİN DERMİ YA BUKADARMİ BEYİN BASMİYO BEN ESİMİN ALİNTERİNDEN BASKA KURUS İSTEMİYORUM
sen de paragöz değilsin ama maşallah kayınpederinin bankada ki parasına kadar biliyorsun, benim kayınbabanın bankada parası var mı ne kadar hiç haberim olmuyor sen nasıl öğrendin??Telefondan zarzor yatiyorum bilgisayardan girince konuyu ayrintili guncelliycem herşeyi tastamam okuyunca belki bazilari yazdiklarindan utanir hala kp evi kendi almus ödemiş de ben istiyomusum GB yaziyosunuz pes ya bide paragöz oldum PARAGOZ OLAN UC EVİNİ BANKADAKİ PARALARİNİ GORUMCEYR VERSİN DERMİ YA BUKADARMİ BEYİN BASMİYO BEN ESİMİN ALİNTERİNDEN BASKA KURUS İSTEMİYORUM