kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Ama iyi yapıyorsunuz aslında, sizin gibiler kıymetli olur.

Benim gibi tok gözlüler değersiz.

Kimseden bir şey istemedim, üstüne verdim.

Yine de sorsan biri bu da ne iyi kadın be, ne tok gözlü demez muhtemelen.
Adaletini sevdiğim dünya:KK14:
Allah bilsin yeterli, onun katında hiç birşey ziyan olmaz.
Bende senin gibiyim.kimseden bi su bile İstemeyi bilmem utanırım kaldıki ev bu ya 1 yıllık gelinsin sen nasıl tapuda tapu diye tutturuyosun konu sahibi yükseklerden uçuyor

K bakmayinda
Size ne babaniza ne esinizin babasinin evinden bi hakkinizmi var aldiklarinda babanizdan veya sizden borcmu aldilar.
Ne diye kavga cikaricaksinizki.
Esinizle beraber calisip ev sahibi olun

Benim bir arkadaş evlenirken kp i arsasını sattı 60 bin ev peşinatı için verdi.
Ne iyi kp maşallah dediğimde bana ''Yapcak tabi, yapmak zorunda.'' dediğinde böyle kaldım.:işsiz:

Bazı kadınların kukusu altından da bu havaları ondan heralde, diye çok düşünmüşlüğüm var..
Öyle. Bizimkisi çapıt kardeşim.

Her zamanki gibi bombalar baslamis bi derdim varda mmillet rahatliycagina daha fazla dertleniyo babam o amaçla sormamisti mesele ev arsadan acildi ondan sordu ikincisi bu evde eşimin de hakki var doğu görevindeyken her ay babasina para yollayip ev kredisini ödemiş doğuda bu yüzden bi yıldan fazla kalmis kayinbaba ev içine masraf fln yapti bi de son birkaç ayi ödedi düğün masraflarini biz ödediğimiz için bu ev dişinda iki evi daha var tek oğlu bu ilerde niye kardeşleriyle miras kavgasina duselim belki gorumcemin kocasi satin parasini verin diçek ha
eşin elbette yardımcı olacak ailesine. kp sözünü tutmuyorsa oğluna ayıp ediyor. baba oğul arasına girme, mesele onların arasında.
bu yüzden eşinle tartışman kadar saçma bir şey yok. elalemin miras derdi sana düşmedi.

Her zamanki gibi bombalar baslamis bi derdim varda mmillet rahatliycagina daha fazla dertleniyo babam o amaçla sormamisti mesele ev arsadan acildi ondan sordu ikincisi bu evde eşimin de hakki var doğu görevindeyken her ay babasina para yollayip ev kredisini ödemiş doğuda bu yüzden bi yıldan fazla kalmis kayinbaba ev içine masraf fln yapti bi de son birkaç ayi ödedi düğün masraflarini biz ödediğimiz için bu ev dişinda iki evi daha var tek oğlu bu ilerde niye kardeşleriyle miras kavgasina duselim belki gorumcemin kocasi satin parasini verin diçek ha
Sonuçta baba oğul yapmış evi senin yinede karışmaya hakkın yokki ayrıca ozaman babasıda okuttuğu için bu yasa getirdiği için kocandan hakkını istese nasıl olur.bu zamanda hemen hemen herkes kendi düğününü mobilyaları kendileri alıyoki çok şükür eliniz ayağınız tutuyo.Yanlış anlamayın burda herkes sizi uyarıyoki cünkü eşinizin kalbini kırıp haksızlık ediyosunuz halada ayıp ediyosunuz bence miras peşine düşmüşsünüz ayrıca görümcenizde o babanın evladı o hak alıcak tabi siz gelinsiz dimi

Ya Esim kredi ödemek için doğuda canini hiçe sahip bi yilda ayrica fazladan kalmis neden kpin yalanini sözünden dönmelerini kimse gormuyo da ben suçlu oluyorum bu tek evi olsa yine istemicem uç evi var adamin eşime allah korusun bisey olsa o beni kapi disari eder sizce bu durumami dusiyim cok acimasizsiniz

benim gelinim olsanız,yapacağım varsa da yapmam,oğlumun üstüne.

eşiniz bir yıl ödemelere yardımcı olmuş sadece.bütün evin borcunu ödememiş ya.niye sadece sizin üstünüze olsun.
ayıca,görümceleriniz,niye mağdur olsun.tabi ki onlarda o adamın kızları ve babalaralından kalan mirastan pay alacaklar.onların kocası el oğluysa,siz de el kızısınız.

Esimin üstüne gitmem onu uzmem konusunda haksiz olabilirim bu konuda uyarabilirsiniz ama eşimin hakki olan evi almasini istemem sucmu kp kapi disari etse eşimebise olsa oh iyi yapmis adam dersiniz cok uzgunum

Eğer evin kredisini siz ödediyseniz, tapuyu istemekte haklısınız.
Ancak evin tüm kredisini kayınpederiniz ödediyse tek kelime söylemeye hakkınız yok.
Adam alınteri ile aldığı evi sizin üzerinize yapmak zorunda değil.
Kaldı ki tek evladı sizin eşiniz mi? Eşiniz kadar kardeşleri de o evde hakka sahip

yaptiginda haksizsin.hatta ogluna vidi vidi ettiginizi bildigi icin koca adam yalan bile soylemis.
esinizin bekarken babasiyla birlikte aldigi evin tapusu babasini ve oglunu ilgilendirir.baba ogul arasina girme..esimin bekarken almis oldugu araba onun mesela.atiyorum bosansam hak talep etmem arabasindan.

Şimdi bunu en baştan yazsaydın konuna daha iyi olmazmıydı.?
Konuşma tarzınız biraz sivri biraz sert olduğu için bende iğneleyici bi yorumda bulundum ...
Öyleyse eşiniz bu durumu babasıyla çözsün siz eşinizi bu şekilde yiyip bitirirseniz huzurunuz sıfırlanır eşinize bu hareketleriniZ fazla itici gelir..bırakın baba oğul halletsin çünkü ikisi arasında edinilmiş bi mülk bu.

Ya Esim kredi ödemek için doğuda canini hiçe sahip bi yilda ayrica fazladan kalmis neden kpin yalanini sözünden dönmelerini kimse gormuyo da ben suçlu oluyorum bu tek evi olsa yine istemicem uç evi var adamin eşime allah korusun bisey olsa o beni kapi disari eder sizce bu durumami dusiyim cok acimasizsiniz

Benim kp in de 4 evi 2 arsası var.
Üstüne bankada iki ev daha alacak parası var.
Bize düğün bile yapmadı, evimde bir iğnesi yok.
Yine bile yapmak zorunda demiyorum.
Kendi de ben onları okuttum yeter diye geziyor.
Sorsan ondan iyi baba yok.
Şu gün boşansam üstüme eşim yüzünden kalan 50 bin borçla kalırım.

Şimdi kocana sarıl ve özür dile bugüne dek ettiğin aç gözlülük için.

Söylediğiniz gibi olsa dahi üslubunuz çok yanlış. Baba ve çocukları arasında olan bir duruma sizin karışmanız doğru değil. Eşinizin kardeşleri de durumun ne olduğunun farkındadır muhakkak.

Siz daha hayatta olan insanları mezara sokmuş, üzerinden çıkacak miras kavgasının varsayımını yapıyorsunuz. Çok yazık.

Babasının üzerine ev satın alan eşinizi yetiştiren ve fedakarlık eden de babası. Evladının içinden gelmiştir, almıştır.

Farz-ı misal haklı bile olsanız eşinize olan terbiyesiz üslubunuz ve hırslarınızla, aranızdaki sevgi-saygı birliğini yıkıyorsunuz.. Huzur kalmadıktan sonra dünyanın malı sizin olsa ne gam!

Kp ayıp ediyor evet ama siz kp e bin basarsınız maşşallah!
Yahu bunu nasıl düşünürsünüz kocama bişey olsa beni kapı dışarı ederler off off
Siz şimdiden mal telaşına düşmüşsünüz zor mutlu olursunuz çok zor :(

Hayir bir yolun borcunu ödemedi dört yil kalcaksa bes yil kaldi bir yil fazladan kaldi son birkaç ayi kp odedi

Hayir bir yolun borcunu ödemedi dört yil kalcaksa bes yil kaldi bir yil fazladan kaldi son birkaç ayi kp odedi
Eş demek aile demektir.. Eşini zorda birakan kisi de iyi bir es degildir kusura bakma.. Adam babasina nasil desin 'evi ustume yap'? Neden esini boyle zor bi durumda birakip ustune hakaret ediyorsun 'pisirik, korkak' diye..

Back
X