kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Ya Esim kredi ödemek için doğuda canini hiçe sahip bi yilda ayrica fazladan kalmis neden kpin yalanini sözünden dönmelerini kimse gormuyo da ben suçlu oluyorum bu tek evi olsa yine istemicem uç evi var adamin eşime allah korusun bisey olsa o beni kapi disari eder sizce bu durumami dusiyim cok acimasizsiniz
yine de haksızsın. eşin sana "babandan ölmeden miras hakkını iste yoksa seni mahvederim" dese ne düşünürsün?
ihtimalle çirkeflikle iş olmaz. kp sana kızıp tüm malını kızına verirse o zaman görürsün eşinin sana tepkisini.
onların aile meselesi, seni ilgilendirmez. sen daha dün gelmişsin bu aileye, sana düşmez bunları konuşmak.

Benim kp in de 4 evi 2 arsası var.
Üstüne bankada iki ev daha alacak parası var.
Bize düğün bile yapmadı, evimde bir iğnesi yok.
Yine bile yapmak zorunda demiyorum.
Kendi de ben onları okuttum yeter diye geziyor.
Sorsan ondan iyi baba yok.
Şu gün boşansam üstüme eşim yüzünden kalan 50 bin borçla kalırım.

Şimdi kocana sarıl ve özür dile bugüne dek ettiğin aç gözlülük için.
Size yapilan hakszlk

Hayir bir yolun borcunu ödemedi dört yil kalcaksa bes yil kaldi bir yil fazladan kaldi son birkaç ayi kp odedi
Ne dediğin belli değil ki arkadaşım. Başta söyleyeceğin şeyi sonda söylüyosun. Konunu yeniden düzenle bence. Herkes ona göre yorum yapıyor.

Fazla gelecek endişesi sizi yıpratır ya eşime bir şey olsa yada kayınbaba ölse görümcenin kocası miras paralarını yese :) ölümlü dünya kimin kimden önce öleceğini Allah tan başka kimse bilemez

Esimin üstüne gitmem onu uzmem konusunda haksiz olabilirim bu konuda uyarabilirsiniz ama eşimin hakki olan evi almasini istemem sucmu kp kapi disari etse eşimebise olsa oh iyi yapmis adam dersiniz cok uzgunum
yahu isteyemezsin. bunun kararı eşine ait. sana laf düşmez.

Ya kayinbaba hep derdi bu ev oğlumun oğlumun simdi döneklik yapmasini anlayamıyorum USTELİK ESİMİN HAKKİ VARKEN O EVDE COGUNU O ODEMİSKEN neden vermiyor sürekli bahaneler uyduruyo ben de eşime hakkini iste diyor ha evet üslubum kotu ama o kadar sinir ettiği istemeden cikti agzimdan sonradan pişman oldm

Ya kayinbaba hep derdi bu ev oğlumun oğlumun simdi döneklik yapmasini anlayamıyorum USTELİK ESİMİN HAKKİ VARKEN O EVDE COGUNU O ODEMİSKEN neden vermiyor sürekli bahaneler uyduruyo ben de eşime hakkini iste diyor ha evet üslubum kotu ama o kadar sinir ettiği istemeden cikti agzimdan sonradan pişman oldm

Hayir bir yolun borcunu ödemedi dört yil kalcaksa bes yil kaldi bir yil fazladan kaldi son birkaç ayi kp odedi

Evin kaçta kaçını siz ödediniz?
Evi madem ki siz aldınız, siz ödüyordunuz, tapusu niçin kpinizin üzerine oldu?
Ya da bir miktarını eşiniz ödedi, kalanını kp ödedi ise, kira ödemediniz, buna sayabilirsiniz, yine de tapuyu isteme hakkınız olmaz.

Açık açık ne kadar ödendiğini, ne yapıldığını yazarsanız belki daha doğru yorumlar yapılabilir.

demek ki evin tamamı eşine ait değil. mal ortak olduğuna göre kp ister devreder ister etmez. napsın evin eşine düşen kısmını kessin mi yıksın mı?

Valla terlettiniz beni insanin bu kadar iğrenç bi insan olduğumu bilmiyod sadece eşimin hakkini almasini istemiştim miras derdinde yemin ederdim değilim yoksa sagkenuc evi de satip paylasin derdim isterse diğer iki ev gorumcenin olsun paragöz biri bunu dermi ben eşimin hakki olan evi istiyorum o kadar geri kalan malvarliginin kuruşunu istemiyorum

Arkadaşım adam bu dünyadan göçüp gidince evlatlarına kalacak zaten hepsi.
Sen neden böyle düşünüyorsun, üç günlük dünyadan hepimiz iki metre kumaş ile gideceğiz farkında mısın?

Evet gerçekten öyle.
Ama size yapılan bir haksızlık yok.
Eşinizin yaptığı ödemeler bir evladın, baba hakkını ödemesi gibiydi.
Öyle düşünün.
Yine birinin kırılmaya hakkı varsa bu kişi eşiniz siz değilsiniz.
Anne baba Hakkı ödenmez hele dünya malıyla hiç ödenmez :)

bakın hepsini ödememiş,çoğunu ödemiş.o da size göre.
o adam ,o evin parasını öderken,kızları ne sıkıntı çekti bilemezsiniz.sonradan gelmişsizin,eniştelerin o parayı isteyeceğini,hakları olmadığını düşünüyorsunuz.görümcelerinizin eşleri neyse,sizin konumunuz da o farkında mısınız?

[QUOTdoğu dayken_, post: 46988343, member: 742954"]Evin kaçta kaçını siz ödediniz?
Evi madem ki siz aldınız, siz ödüyordunuz, tapusu niçin kpinizin üzerine oldu?
Ya da bir miktarını eşiniz ödedi, kalanını kp ödedi ise, kira ödemediniz, buna sayabilirsiniz, yine de tapuyu isteme hakkınız olmaz.

Açık açık ne kadar ödendiğini, ne yapıldığını yazarsanız belki daha doğru yorumlar yapılabilir.[/QUOTE]
Esim digudayken kp kendi üstüne ypms tapuyu

ne dersen de haksızsın arkadaşım. onların arasındaki mevzu seni ilgilendirmez. eğer senin de maddi katkın olsaydı o zaman 3-5 kelam etme hakkın olurdu.

Arkadasim sen kayinpederi gec esine bisey olursa kendinin ortada kalacagini dusunerek huzursuzluk cikariyosun.isterse evin tum borcunu esin odemis olsun sana ne! Senlik bir durum yok baba ogul arasinda sen niye adamin basinin etini yiyosun.baba kiz ne fenasiniz ben korktum sizden.ne kadar ac gozlusunuz siz yaa

Back
X