KPDS 2012 Sonbahar Dönemi'ne Hazırlanacaklar

Merhaba kızlar
Ben geçen KPDS den 73.75 aldım ama bundan 80 üstü almam gerek,
yaptıklarınızı paylaşırsanız hep beraber gaza gelebiliriz :)

canım şimdi gördüm tamam bende bugün tekrar başlıyorum çalışmaya bu arada üds ye girecek misiniz bugün başvurular başlıyor ?

canım şimdi gördüm tamam bende bugün tekrar başlıyorum çalışmaya bu arada üds ye girecek misiniz bugün başvurular başlıyor ?
bende başladım çalışmaya çok çalışmıyorum ama günde 2 saat kesin bakıyorum ingilizceye. Üds ye girmeyeceğim ben sadece kpds.

kleistenes,
Ben hem gramer hem taktik çalışıyorum, kelime de ezberliyorum. Dizi izliyorum bir de önceki sayfalara bakarsan video linki vermiştim onları indirdim onlara da bakıyorum bir yandan.

Selamlar
Ben de sınava hazırlanmaya başlayacam artık.
Geçen sınavlardan birinde 63 almıştım.
Şimdiki hedefim puanımı olabildiğince yükseltmek.
Liseden temelim var. (tabi temel denebilirse )
Kendim çalışarak hazırlanacam.
Zamanlara çalışmayacam.
Kelime öğrenmeye ağırlık vermek istiyorum.
Cesur öztürkün kitabını aldım.

Herkese kolay gelsin.

Kızlar o zaman yarın başlayalım ve hedefimiz şu olsun: Bugün pazartesi yeni bir hafta başladı. Bu hafta sadece her gün birer saat çalışcaz. Birbirimize söz verip her gün rapor verelim kim ne yaptı yazsın. O zaman suçluluk hisseder çalışırız gibime geliyor :))
Diğer pazartesiye kadar günde sadece 1 saat çalışacağız. 1 saat tahammül edeceğiz artık canımız istemese de. Sonraki hafta 2 saate çıkacağız. Böyle böyle birer saat arttıracağız çalışmaları.Zaten 2 ay var tahmini 8 haftamız var diyelim. böylece 8 saate kadar çıkarırız çalışmalarımızı.İsteyen 6-7 saatte de kalabilir. Yeter ki çalışalım :)) Bana katılır mısınız?

katılmaya çalışayım canım benim bu hafta sonu aöf varda ona daha hiç bakmadım sırada o bekliyor, benim çalışmam gereken o kadar çok şey varkiii bir reklam vardı ya hani ççook çalışmam anneee çook diye işte o çocuk ben oluyorum şu aralar

Ben bu sınavın daha çok kelime bilgisini ölçmeye yönelik olduğunu düşünüyorum.
O yüzden kelime öğrenmeye ağırlık verdim.
Günde şu kadar saat çalışmalıyım diye plan yapamıyorum. Çalışıyorum çünkü. İşten yorgun gelip bir de ing çalışmak çok zor oluyor
Yapabildiğim kadar çalışacam artık. Eski sınavları da çözmeye çalışıyorum.

evet bu sınav gerçekten kelime bilgisi ve taktik isteyen bir sınav. Sınavdaki tüm kelimelerin anlamlarını bilsek zaten taktiğe de ihtiyaç kalmayacak ama maalesef bilmediğimiz kelimeler mutlaka çıkıyor bir şekilde karşımıza.

Bugün cesur öztürk ün kitabından bir saat gramer çalıştım. Bu kitap baya ileri düzey bilmediğim bir sürü şey çıkıyor soruları da baya zor geliyor bana ama güzel kitap baya şey de öğreniyorum :))

bende bugün karar verdim sınava girmeye çok geç kaldım sanırım ama şansımı deniyeceğim. daha önceden üds den 68 almıştım hedefim 70 şimdi olmazsa bahara alıcam:)) ben katılıyorum size günde 1saat çalışıcam.

Bende dün video izledim 2 saate yakındı. Bugün de bir video izlemeyi düşünüyorum o da 2 saate yakın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…