o zaman güzel bir plan yapıp tekrar başlayalım olur mu bugün de çalışmadım ama yarın başlayalım. Ben zevkli olsun diye aralarda ingilizce dizi izleyeceğim. House M.D dizisine başlayacağım. Bir yandan da kitaptan çalışcam aralarda videoları da izlemeyi düşünüyorum.
bende başladım çalışmaya çok çalışmıyorum ama günde 2 saat kesin bakıyorum ingilizceye. Üds ye girmeyeceğim ben sadece kpds.canım şimdi gördüm tamam bende bugün tekrar başlıyorum çalışmaya bu arada üds ye girecek misiniz bugün başvurular başlıyor ?
ziraat bende aynn hiç motive olamıyorum zorlayıp bakıyorum derse ama hiç verimli olmuyor. Çalışmaktan kaçmak için sürekli bahaneler buluyorum.Ben 2-3 haftadır koptum ingilizceden motive olamıyorum :'(((((
Ben bu sınavın daha çok kelime bilgisini ölçmeye yönelik olduğunu düşünüyorum.
O yüzden kelime öğrenmeye ağırlık verdim.
Günde şu kadar saat çalışmalıyım diye plan yapamıyorum. Çalışıyorum çünkü. İşten yorgun gelip bir de ing çalışmak çok zor oluyor
Yapabildiğim kadar çalışacam artık. Eski sınavları da çözmeye çalışıyorum.
Kızlar o zaman yarın başlayalım ve hedefimiz şu olsun: Bugün pazartesi yeni bir hafta başladı. Bu hafta sadece her gün birer saat çalışcaz. Birbirimize söz verip her gün rapor verelim kim ne yaptı yazsın. O zaman suçluluk hisseder çalışırız gibime geliyor :))
Diğer pazartesiye kadar günde sadece 1 saat çalışacağız. 1 saat tahammül edeceğiz artık canımız istemese de. Sonraki hafta 2 saate çıkacağız. Böyle böyle birer saat arttıracağız çalışmaları.Zaten 2 ay var tahmini 8 haftamız var diyelim. böylece 8 saate kadar çıkarırız çalışmalarımızı.İsteyen 6-7 saatte de kalabilir. Yeter ki çalışalım :)) Bana katılır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?