kimin kestiği önemli
haciz gelir
ne var alınacak yani haciz gelir de geliri vs yoksa neyi alacaklar
ama arabası traktörü hayvanı vs varsa alırlar tabii
amcayı bir arayıp sorsunlar kendininkini ne zaman ödeyecekmiş
ben amcanın ödemeyeceğini düşünüyorum açıkçası
Kpederin arabası var. Sormuşlar ödenmezse haciz gelir denmiş. Kpederin oturduğu bina müşterek yani ust katta amcası var ama ceza 2 tarafa da gelmişkimin kestiği önemli
haciz gelir
ne var alınacak yani haciz gelir de geliri vs yoksa neyi alacaklar
ama arabası traktörü hayvanı vs varsa alırlar tabii
amcayı bir arayıp sorsunlar kendininkini ne zaman ödeyecekmiş
ben amcanın ödemeyeceğini düşünüyorum açıkçası
Evet haklisiniz. Sabah sabah ben de neye uğradığımi şaşırdım. Biz bi bakalım tam olarak ne için geldiğineÖnce bir nerden kime ne cezasi geldigini bir sorgulatin. E devletten görünmez mi böyle seyler? Tapu kimin üzerinde? Terasi yiktirsin gerekiyorsa. Sahsen ödemem o parayi kolay kolay
Kpederin arabası var. Sormuşlar ödenmezse haciz gelir denmiş. Kpederin oturduğu bina müşterek yani ust katta amcası var ama ceza 2 tarafa da gelmiş
Alt kattaki kayınedere kesilmiş zceza
Ama o odeyemecek durumda olunca iki kardeş bolussek mi demişler
esin amcasina gelen cexayi siz neden odeyesiniz ya?? Birkac bin degil bayada var yani 15 bin..Saglik sorunu olur durumu olmaz odersiniz ama keyfi icin teras yapan adamin cezasini asla odemeyin!!Iyi günler. Kpeder köyde yaşıyor..Kpeder ve esimin amcası altlı üstlü oturuyorlar.alt katta kpeder üst kat amcasının. Amcası farklı yerde yaşıyor yazları 1 ay kalıp gidiyor.
Bir yıl kadar önce Eşimin amcası üst kata teras yapmak istedi. Balkonu genişletti yan tarafta arazi sahibi ile anlaşmazlık çıktı o tarafa bakan pencere varmış vs eşimin amcasını şikayet etti bunun üzerine kacak yapılaşma görüldü yaptığı ve kpeder ve esimin amcasına 30 bin ceza geldi ayrı ayrı. Bu durumda kpederin suçu yok çünkü kardeşi üst kata teras yapmak istedi onlar alt katta oturuyor..
Eşimin amcası kpedere gelen cezayi ödemek istemiyor siz ödeyin demiş Kpederin durumu yok sadece emekli maaşı var..ve hoop cezanın bir kısmını biz ödeyecekmişizcezanın yarısını eşimin kardeşi yarısını biz. Bir haftada ödenirse biz 12.5 bin lira ödermişiz az ödenirmis sonra ödenirse biz 15 bin ödermişiz.
Kpeder üzülüyormuş çok eşim ödeyemem diyemezmis.
Şimdi benim bu durumla alakam yok. Biz iki memur maaşıyla geçinmeye çalışan insanlarız her ay 3 5 artırdigimizi kenara koymaya çalışırız. Yok yere niye olan paramizi cezaya verelim.. Eşimle tartıştım niye biz ödüyoruz ne alaka diye. Kpederin durumu yok onlar mi kredi çeksin dedi.
Neyse bir hafta içinde durumda değişiklik olmazsa yanı eşimin amcası tamamı ödemek istemezse bize kalacak
Eşimin amcası euro kazanıyor bu arada. Yanı onlar sebebiyle gelen cezayi ödeme imkanı var. Kaldı ki onun sebep olduğu bir durum.
Bu durumda siz me yaparsınız
Ben amcayla konuşurdum kendi suçu niye siz ödeyesinizIyi günler. Kpeder köyde yaşıyor..Kpeder ve esimin amcası altlı üstlü oturuyorlar.alt katta kpeder üst kat amcasının. Amcası farklı yerde yaşıyor yazları 1 ay kalıp gidiyor.
Bir yıl kadar önce Eşimin amcası üst kata teras yapmak istedi. Balkonu genişletti yan tarafta arazi sahibi ile anlaşmazlık çıktı o tarafa bakan pencere varmış vs eşimin amcasını şikayet etti bunun üzerine kacak yapılaşma görüldü yaptığı ve kpeder ve esimin amcasına 30 bin ceza geldi ayrı ayrı. Bu durumda kpederin suçu yok çünkü kardeşi üst kata teras yapmak istedi onlar alt katta oturuyor..
Eşimin amcası kpedere gelen cezayi ödemek istemiyor siz ödeyin demiş Kpederin durumu yok sadece emekli maaşı var..ve hoop cezanın bir kısmını biz ödeyecekmişizcezanın yarısını eşimin kardeşi yarısını biz. Bir haftada ödenirse biz 12.5 bin lira ödermişiz az ödenirmis sonra ödenirse biz 15 bin ödermişiz.
Şimdi benim bu durumla alakam yok. Biz iki memur maaşıyla geçinmeye çalışan insanlarız her ay 3 5 artırdigimizi kenara koymaya çalışırız. Yok yere niye olan paramizi cezaya verelim.. Eşimle tartıştım niye biz ödüyoruz ne alaka diye. Kpederin durumu yok onlar mi kredi çeksin dedi.
Neyse bir hafta içinde durumda değişiklik olmazsa yanı eşimin amcası tamamı ödemek istemezse bize kalacak
Eşimin amcası euro kazanıyor bu arada. Yanı onlar sebebiyle gelen cezayi ödeme imkanı var. Kaldı ki onun sebep olduğu bir durum.
Kpederin arabası var. Sormuşlar ödenmezse haciz gelir denmiş. Kpederin oturduğu bina müşterek yani ust katta amcası var ama ceza 2 tarafa da gelmiş
Kardesinin adına gelmiyor mu ceza ödemeyin binsin ona faiz .Iyi günler. Kpeder köyde yaşıyor..Kpeder ve esimin amcası altlı üstlü oturuyorlar.alt katta kpeder üst kat amcasının. Amcası farklı yerde yaşıyor yazları 1 ay kalıp gidiyor.
Kpeder izim vermiş evet. Teras yapılan yer ortakmis. Ev de musterekmis. Yanı benimle ilgili olan bir şey değil. Aslında bir yanım kp ödesin izin vermeseydi diyor. Onların da durumu yok. Bizlik bir durum da yok. Ben maaşımı harcamayıp biriktireyim sonra yok yere cezaya gitsin paraBence kayınpederiniz zamanında izin vermeyecekti yapılmasına ileride sorun çıkarsa kendine ceza gelmemesi için tedbir almalıydı.Bu durumda yapacak bişey yok kendisinin durumu olmadığı için sizin ödemeniz gerekir bence
Iyi günler. Kpeder köyde yaşıyor..Kpeder ve esimin amcası altlı üstlü oturuyorlar.alt katta kpeder üst kat amcasının. Amcası farklı yerde yaşıyor yazları 1 ay kalıp gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?