Kpedere gelen cezayi bizim odememiz

Sizin ailenizin başına böyle birşey gelseydi eşiniz de sizin gibi düşünürmüydü?Kayınpederinizin durumu olsa kendisinin ödemesi gerekir ama yoksa da çocuklarının görevi bence .

Evet kp biraz dişli olsa ödenmez belki. Ceza bu hafta ödenirse 25 bin ödenecek kardeşi 12.5 bin ödeyecekmiş.. haliyle yarısını da bizim odememiz bekleniyor. Yalniz ben yok yere ödemek istemiyorum. Ben de çalışıyorum evin rızkını kenara artırdigimiz 3 5 kurusu da yok yere vermek istemiyorum

Kayinpederiniz de onay vermis ve tapu ortak bayagi cezanin yarisi ona ait buna yapacak bir sey yok maalesef. Durumu da kotuymus kabak evlatlarinin basina patlamis. Siz odemek istememekte cok haklisiniz bu ise kalkisilirken size fikrinizi soran olmamis ama isler sarpa sarinca halletmek size kaliyor. Esiniz bu durumda ne dusunuyor?

Anne babası ağlıyormuş üzgünmüş onları zor durumda bırakamazmış. Onların evladiymis. Amcası ödemeyi kabul etmezse ödeyecek parayı. Ki etmeyecek zten. Önümuzdeki haftayı bekliyoruz

Kp ye niye gelmis ki itiraz edin bi

Bi de yıkılsın teras o zaman borç silinmez mi :)

Tapu alt kat kayinpederin, üst kat amcanin seklindeyse gelmez.
Ama muhtemelen yapinin tek tapusu %50 %50 paylasilmistir. Aile binalari böyle oluyor genelde. Dededen kaliyor, sonradan bölünüyor icten falan filan.

Yine de sahitle itiraz edilebilir sureler dolmadiysa.

Ben bahcemden arka tarafa kapi actim bi tek bana ceza geldi cunku üst komsuma ne bundan

Ödememek istememekte haklisiniz. Kim durduk yere 12.5bin ödemek ister ki? Ama eşinizin babası da yasal olarak borçlu görünüyormuş ve durumu yokmuş. Diğer kardeş de ödemeyi kabul etmiş. Eşiniz de babasına yardımcı olmak ister. Onu engellemek bence doğru değil. Beni böyle bir durumda engellese biri çok bozulurum. Bir de arabası varmış alınacak parası var işte diyorlar da köyde arabasız yaşamanın zor olduğunu bilmiyorlar sanırım.

Aynen aynen beb direk tek tapu olduğunu farz edip öyle yazdım:)

Dededen kalma tek tapu sanırım. Yüzde elli kpeder yüzde elli amcanın. Itiraz etse mahkemeye verse avukat masrafı vs vs olacakmış kaybetme ihtimali de var. Uğraşmak istemiyorlar sanırım

Anne babası ağlıyormuş üzgünmüş onları zor durumda bırakamazmış. Onların evladiymis. Amcası ödemeyi kabul etmezse ödeyecek parayı. Ki etmeyecek zten. Önümuzdeki haftayı bekliyoruz
Esiniz de ana babasinin o durumda olmasina kiyamiyor goz yumamiyordur bir sey diyemem. Kabahatli tamamen kpiniz. Oderseniz de iyi tembihleyin bari uyanik olsun ya. Eminim hastalik saglik icin bu parayi verseniz batmaz ama boyle havaya gidince insan kizmakta hakli.

Yani doğrusu o, dediginiz gibi ortak tapu var burda. Peki kapıyı söküp duvarı yeniden doldurmanızi da istediler mı? Yoksa cezayı ödeyince kapı kaldı mı en azından?

Yani doğrusu o, dediginiz gibi ortak tapu var burda. Peki kapıyı söküp duvarı yeniden doldurmanızi da istediler mı? Yoksa cezayı ödeyince kapı kaldı mı en azından?

Kapiyi imar planina aldilar tabi bi guzel de ona para bayildim onu odeyince cezanin bir kismini iade ettiler.

Ya inanın hasta olsalar da versek gözüme batmaz..Yok yere verecek olmaya üzülüyor insan.
Kpedere neyi tembihleyelim ki geçtiğimiz yıl dolandırıcı arıyor bunu bu da para çekmeye gidiyor. Son anda biri engel oluyor Öyle saf biri.

Ayy allah kolaylik versin cocuk gibi biraz demek ki bilemedim ya

Kardeşin ödemeyip elin kizina kadat düşürmesi anlamsız geldi.Esinizde napsin babası sonuçta

Gelen cezayı yani resmi evrağı gördünüz mü, kimin adına kesilmiş ceza?

Ben amcayı çok uyanık gördüm, kendi adına kesilen cezayı size ödetmeye kalkıyor olabilir. Siz o evrağa bir bakın, olmazsa belediyeye gidin. Cezayla ilginizin olmadığını söyleyip, itiraz edin.

Arabayı oğlunun üzerine geçirsin ve bu cezayı kesinlikle ödemesin. Amcada ne fena yaa kendisi yüzünden abisi para ödeyecek demiyorki benim yüzümden oldu, ben öderim.

Iyide terasi kullanacak olan amca neden kp ödesin ki amca çok fena imis. Yada yiyorsa amca cocuklarina odetsin madem. Neden sizin kp nin cocuklari ödüyor. Kayniniz ne diyor öderim mi diyor o da. Kp burda sesini yukseltmeli bence

Evet kpeder adına ceza yazıyor. 33 bin bu hafta ödenirse 25 bin ödenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…