• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpederin densizliği , yetti artık ....

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
ya arkadaşlar arama mesafe koydum ikisiyle de telefonları bile açmıyorum ,
şöyle bir durum yaşadım kafama takıldı fikilerinizi merak ediyorum çünkü ben çok bozuldum ve kafamda büyültüyorum bu mevzuyu
bayram ziyaretinden sonra eşim dondurma alalım kiloyla evde yeriz dedi ,park etmeye yer çok yoktu ,dondurmacının önünde durdu ,hani çektirirler falan diye babasına verdi parayı gitti almaya yanında da 8 yaşlarında torunu biz arkada 3 buçuk yaşında oğlum kaynanam oturuyoruz ,neyse bu aldı dondurmayı geliyor ,diğer toruna dondurma sürdürmüş kulahta oturdular öne ,eeee bizimki görünce tutturdu tabi oğlum aldık zaten evde yersin dedim ee tabi kabul etmedi ben de onun gibi istiyorum diye tutturmaya başladı ,aidıkaynatam çocuğun elinden dondurmayı uzattı oğluma yala diye ,ben öyle herkesin dondurmasını yalatmıyorum öyle dondurmamı yenir dedim ,neyse bu indi oğluma da aldı ama bir gerginlik sevimsiz bir ortam oldu ....
Şimdi kızlar arabada başka torun varken bu olur mu ,fikir sahibi bir insan bunu yapar mı
Bu sefer iki kere dondurma yemiş oldular hem arabada hem evde çocukları da arsız yetiştiriyorlar ...
ben bir garip oldum çocuğuma yapılan bir ayrımcılık düşüncesizlik olarak algıladım ,o kadar içerlemişim ki hala yazarken yanakların yanıyor sinirden :sinirli: Ertesi gün de iyice sıvadı bayram bitti eve dönücez (önceki konumda var para istedi eşimden eşimde vermedi ) kalkıp bizi geç oğlumu görmedi konuşmadı uğurlamadı bile ,benimki arabada el sallıyor dede diye :KK20:

Ve belki komik gelEcek ama face de dikkatimi çekti bütün akrabaların çocuklarına yorum yapıyor resimlerini beğeniyor YİNE BİZİ GEEÇÇ oğlumun bir fotoğrafını beğenip yorum yamamış ,Çok önemli değil belki bu ama böylelikle bana karşı yapılan bariz bir tavır var ve bu çocuğumdan çıkarılması onlarakarşı olan nefretimi arttırıyor...

sadece içimi dökeyim istedim ,siz nasıl tavır sergilerdiniz merak ettim ,onlarla ilgili şeyleri çok dert etmiyorum belki ya da daha çok belli etmiyorum ama bu meseleler çok canımı sıktı ,ve bunlar son zamanlarda artık rahatsız olduğum durumları onlara belli etmemden sonra olan şeyler....

Son düzenleme:
Benim kp de dün diyor ki, insanına göree muamele insan olsunlar çocuğunu seveyim. Benim kızım gibi olsalar daha ne diyor. Kendi kızı da yalağın teki. Ben de tam tersi asla samimi olamam. Kendi ailemde dahil. Kv kp de samimi olalım istiyorlar ama ben kp omzuma dahi dokunsa sinir oluyorum. O yüzden bana soğuksun derler. Ama ben böyle gayet mutluyum. Benim çocuğumu da kimse sevmesin. Çok önemli değil yani.

Sen de takma. Senin ilgin yeter yavruna.

Sadece dondurma meselesi olsa onemsemezdim ama baska da seyler varsa nasil davraniyorlarsa oyle davranirim. Cok da kafama takmam degismezler. Sizin ailenin secilmis kisisi de esin galiba.

zaten soğukluk var aramızda o da artık yeter dedim diye ,bir şey de diyemiyorlar haklı olduğumu biliyorlar ,yediremiyorlar da öyle mesafeli ilerliyor ....

abartacak bişey yok ebnce. zaten takık olduğunuz için kafanıza büyütmüşsünüz.

ya hadi diğerleri neyse de valla dondurmaya çok taktım ,iki çocuk arasında 5 yaş var neredeyse ,arabada başka çocuk varken olacak iş mi günah değil mi ,ben tanımadığım çocuk olsa ona da alırım bir tane en fazla 3 liralık şey , ayrıca dondurma parasını da eşim verdi :63:

Benim kp de dün diyor ki, insanına göree muamele insan olsunlar çocuğunu seveyim. Benim kızım gibi olsalar daha ne diyor. Kendi kızı da yalağın teki. Ben de tam tersi asla samimi olamam. Kendi ailemde dahil. Kv kp de samimi olalım istiyorlar ama ben kp omzuma dahi dokunsa sinir oluyorum. O yüzden bana soğuksun derler. Ama ben böyle gayet mutluyum. Benim çocuğumu da kimse sevmesin. Çok önemli değil yani.

Ne kadar ayıp ,kendileri insan olsa torun ayırmaz ...

Sen de takma. Senin ilgin yeter yavruna.
Neyin kafasiysa torun ayiriyorlar kendi kin nefretlerini cocuklardan cikariyorlar bu onlarin kalitesini gosterir bosverin sizin sevginizde dondurma paranizda cocugunuza yeter.

Çok şükür kendimize de yetiyoruz işte zamanında onlara da yettik o kesildi bütün mesele o

zaten soğukluk var aramızda o da artık yeter dedim diye ,bir şey de diyemiyorlar haklı olduğumu biliyorlar ,yediremiyorlar da öyle mesafeli ilerliyor ....

ya hadi diğerleri neyse de valla dondurmaya çok taktım ,iki çocuk arasında 5 yaş var neredeyse ,arabada başka çocuk varken olacak iş mi günah değil mi ,ben tanımadığım çocuk olsa ona da alırım bir tane en fazla 3 liralık şey , ayrıca dondurma parasını da eşim verdi :63:

dondurma parasını eşiniz verdiyse sizin çocuğunuzdan sakınacak hali yok. bnce kendi cebindne veriyo lsa da sakınacak hali yok. daha önce de başkasına alıp sizin çocuğunuzdan esirgiyo muydu?

dondurma parasını eşiniz verdiyse sizin çocuğunuzdan sakınacak hali yok. bnce kendi cebindne veriyo lsa da sakınacak hali yok. daha önce de başkasına alıp sizin çocuğunuzdan esirgiyo muydu?
eee sakındı işte ,daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım ,çünkü fazla çikolata yedirmiyorum diye oğluma paket paket alırdı ,e tabi yedirmezdim ama başkalarının yanında alıp alıp ağzına vermeye başladı sonra biara kesti tepkilerimden sonra ,dedim akıllandı bu sefer kahveden cebine attığı kalan kesme şekerleri çocuğuma vermeye başladı en sonunda bağırdım yter dedim evde eşime kriz geçirdim ,babamın yanında yapmış babamda almış oğlumun elinden fırlatıp atmış bak annesi kızıyor yapma diyeee ,yaniiii böyle bulaşık gıcık bir adam...

eee sakındı işte ,daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım ,çünkü fazla çikolata yedirmiyorum diye oğluma paket paket alırdı ,e tabi yedirmezdim ama başkalarının yanında alıp alıp ağzına vermeye başladı sonra biara kesti tepkilerimden sonra ,dedim akıllandı bu sefer kahveden cebine attığı kalan kesme şekerleri çocuğuma vermeye başladı en sonunda bağırdım yter dedim evde eşime kriz geçirdim ,babamın yanında yapmış babamda almış oğlumun elinden fırlatıp atmış bak annesi kızıyor yapma diyeee ,yaniiii böyle bulaşık gıcık bir adam...

tamam da bu sefer dondurma almasına da laf edebilirdiniz. adam riske atmamış. parayı da sakınıyor olsa eskidne paket paket çikolata almazdı. belkş zaten dondurma alıyoruz o da vede yer diye düşündü. olaya sadece kendi açınızdan bakıyosunuz.

adam yerine bile koyma. arama sorma gitme gelme. mesafe koy. yapilanlari odulledirir gibi hcbisi yok gibi davranma. hissetsinler soguklugu.

Sanki böyle bir konu daha önce okudum mu?

valla birebir bayramın son günü yaşadığım olay.....

Bunu yapan kendi babanız olsa buraya böyle günlük rutin bi olayı dert adı altında konu yaparmıydınız?

kendi babam böyle birşey yapsa daha daha daha takarım ve sonradan annemden de ondan da çıkarırım acısını ,ne demek böyle birşey var mı ben hiç böyle bir görgüsüzlük yaşamadım baba evinde.

tamam da bu sefer dondurma almasına da laf edebilirdiniz. adam riske atmamış. parayı da sakınıyor olsa eskidne paket paket çikolata almazdı. belkş zaten dondurma alıyoruz o da vede yer diye düşündü. olaya sadece kendi açınızdan bakıyosunuz.
Ahh canım benim ,keske o kadar ince düşünceli nazik bir kayın pederim kayın validem ne bileyim görümcem olsaydı AHH :KK53: kiii bu başka çocuğun yanında yapılacak bir ince düşünce değil

Back
X