- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
düşünememiş olabilir biraz fazla abartmışsınız bir de yakın akrabalar için "ben öyle herkesin dondurmasını yalatmıyorum" demek yerine "baba birbirlerine hastalık bulaştırırlar hijyenik değil" deseydiniz keşke
Üslubum hep böyle değildi onlara karşı ,çok artık git gide tahammülsüzleştim galiba , enteresan kişilikte insanlar.... eskiden kardes çocuklarına topladıklarında sana lokum vereyim mi diyormuş , ver deyince, aç ağzını diyip tükürüyormuş , böyle manyak salak muhabbetler dönünce tedirgin oluyorum

Oğlum anlamıyor daha daha doğrusu etki etmiyorum, diğer torunuyla çok güzel anlaşıyorlar ağzından ismini düşürmüyor , aynı şekilde o da çok güzel oynatıyor oğlumu, sırf bunlar yüzünden aralarını açmak istemem , zaten bencillikleriyle iki kardeş arasını açtılartakma kafana oğlunda onları sevmez o zaman görürler
aranıza mesafe koymanız iyi olmuş. arabada çocuğunuz varken olacak iş mi ... hem parayı da eşiniz vermiş, ilginç gerçekten... bence artık sık görüşmeyin. ben olsam öyle yapardım. sana garezi varsa küçücük çocuktan ne istiyor, hayret doğrusu..
Dondurma mevzusu sadece canımı sıktı, merak ettim sadece başkalarının tepkileri nasıl olur diye , ama ondan sonrası resmen bize yapamadıkları tavrı çocuğuma yapıyorlar ....