ya arkadaşlar arama mesafe koydum ikisiyle de telefonları bile açmıyorum ,
şöyle bir durum yaşadım kafama takıldı fikilerinizi merak ediyorum çünkü ben çok bozuldum ve kafamda büyültüyorum bu mevzuyu
bayram ziyaretinden sonra eşim dondurma alalım kiloyla evde yeriz dedi ,park etmeye yer çok yoktu ,dondurmacının önünde durdu ,hani çektirirler falan diye babasına verdi parayı gitti almaya yanında da 8 yaşlarında torunu biz arkada 3 buçuk yaşında oğlum kaynanam oturuyoruz ,neyse bu aldı dondurmayı geliyor ,diğer toruna dondurma sürdürmüş kulahta oturdular öne ,eeee bizimki görünce tutturdu tabi oğlum aldık zaten evde yersin dedim ee tabi kabul etmedi ben de onun gibi istiyorum diye tutturmaya başladı ,aidıkaynatam çocuğun elinden dondurmayı uzattı oğluma yala diye ,ben öyle herkesin dondurmasını yalatmıyorum öyle dondurmamı yenir dedim ,neyse bu indi oğluma da aldı ama bir gerginlik sevimsiz bir ortam oldu ....
Şimdi kızlar arabada başka torun varken bu olur mu ,fikir sahibi bir insan bunu yapar mı
Bu sefer iki kere dondurma yemiş oldular hem arabada hem evde çocukları da arsız yetiştiriyorlar ...
ben bir garip oldum çocuğuma yapılan bir ayrımcılık düşüncesizlik olarak algıladım ,o kadar içerlemişim ki hala yazarken yanakların yanıyor sinirden

Ertesi gün de iyice sıvadı bayram bitti eve dönücez (önceki konumda var para istedi eşimden eşimde vermedi ) kalkıp bizi geç oğlumu görmedi konuşmadı uğurlamadı bile ,benimki arabada el sallıyor dede diye
Ve belki komik gelEcek ama face de dikkatimi çekti bütün akrabaların çocuklarına yorum yapıyor resimlerini beğeniyor YİNE BİZİ GEEÇÇ oğlumun bir fotoğrafını beğenip yorum yamamış ,Çok önemli değil belki bu ama böylelikle bana karşı yapılan bariz bir tavır var ve bu çocuğumdan çıkarılması onlarakarşı olan nefretimi arttırıyor...
sadece içimi dökeyim istedim ,siz nasıl tavır sergilerdiniz merak ettim ,onlarla ilgili şeyleri çok dert etmiyorum belki ya da daha çok belli etmiyorum ama bu meseleler çok canımı sıktı ,ve bunlar son zamanlarda artık rahatsız olduğum durumları onlara belli etmemden sonra olan şeyler....