• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpederin densizliği , yetti artık ....

eee sakındı işte ,daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım ,çünkü fazla çikolata yedirmiyorum diye oğluma paket paket alırdı ,e tabi yedirmezdim ama başkalarının yanında alıp alıp ağzına vermeye başladı sonra biara kesti tepkilerimden sonra ,dedim akıllandı bu sefer kahveden cebine attığı kalan kesme şekerleri çocuğuma vermeye başladı en sonunda bağırdım yter dedim evde eşime kriz geçirdim ,babamın yanında yapmış babamda almış oğlumun elinden fırlatıp atmış bak annesi kızıyor yapma diyeee ,yaniiii böyle bulaşık gıcık bir adam...

Adam alınca da tepki gösteriyosunuz almayınca da. Sizin çikolata tepkiniz babanızın ise şekeri fırlatmasından sonra çekinmiştir belki adam dondurmayı kafasına göre almaya. Ben olsam hiç bir şey almam yiyecek namına şu hareketlerden sonra.
Bulaşık gıcık bir adam dediğiniz insan çocuğunuza yakınlık göstermeyince de kızıyorsunuz. Gereken saygıyı siz gösterin önce, evladınız da hakettiği ilgiden sizin yüzünüzden mahrum kalmasın.

Dedem gibi bir kp olsaydi sizinkine sukur edersiniz.Ben en kotu ornegi gorunce sukur ediyorum .Bence facede yorum yapmıyor diye sinirlenmeniz cok garip duruyor .Ugurlamamasi kotu olmus sadece.Kpden ilgi bekliyorsunuz ilginc

Dondurma olayi bence daha masum, art niyet olsa ikinciye inip almaz, o an dusunememistir yanindaki cocuk tutturmustur veya arabadakinin bu kdr isteyecegini dusunemeyebilir. Ztn asil kural anne babanin kurallarini dede ninelerin delmesi, bu ufak buyuk her zmn yasanir. Siz daha oncede tepkinizi belli etmissiniz adam cekinmis olabilir veya dediginiz gibi hirslanmistir ama bu elektrigi buyutmek en basta cocugunuzu carpar. Cocuklar dedelere duskun olur burdaki gostermem yorumlarini bosverin oyle bi durumda en cok cocugunuz zarar gorur. Gormemeye calisin arada kurallar delinebilir tetikte ama sakin olmaya calisin ve karar alirke cocugun mutlulugunu gozonune alin bence.

Kesinlikle öyle yapıyorum çocuğa yansıtmam kendi kendimi yiyorum anca

Adam alınca da tepki gösteriyosunuz almayınca da. Sizin çikolata tepkiniz babanızın ise şekeri fırlatmasından sonra çekinmiştir belki adam dondurmayı kafasına göre almaya. Ben olsam hiç bir şey almam yiyecek namına şu hareketlerden sonra.
Bulaşık gıcık bir adam dediğiniz insan çocuğunuza yakınlık göstermeyince de kızıyorsunuz. Gereken saygıyı siz gösterin önce, evladınız da hakettiği ilgiden sizin yüzünüzden mahrum kalmasın.

Dediginiz gibi olsa sadece kesinlikle haklısınız. ...

Dediginiz gibi olsa sadece kesinlikle haklısınız. ...

Dedem gibi bir kp olsaydi sizinkine sukur edersiniz.Ben en kotu ornegi gorunce sukur ediyorum .Bence facede yorum yapmıyor diye sinirlenmeniz cok garip duruyor .Ugurlamamasi kotu olmus sadece.Kpden ilgi bekliyorsunuz ilginc
Ona sinirlenmedim dikkatimi çekti, tavır yaptığı belli demekistedim

Benim annem de oyle inanin torunu ne dese ne istese tamam diyor yapiyor. Sonra ben onunu alamiyorum, cocukla butun gun basbasa olan benim anne yapma alistirma diyorum kim dinliyor :KK66: sonuna kadar haklisiniz
İnsan annesine babasına daha rahat konuşabiliyor , benim annem benden önce babama sakın apır sapır şeyler yedirme diye çıkar valla adam 2 ye karşı bir alırsa da bir tane kararını biliyor. , ama çocuğa kesme şeker yedirmek nedir yaa

Baskasi yuzunden degil, sizin o an izin vermediginiz bir seyden dolayi aglamis olacak. Her istedigini her an yapamayiz oyle degil mi? Esas o zaman arsiz yuzsuz yetisirler
haklisin aslinda biliyormusun ama 3 yasindaki cocugun karsisinda dindurma yerse ister istemez oda isteyecwk bu yuzden dedeninde dusunmesi lazimdi.Yanlis anlamayin haklisiniz ama dusuncemi belirtmek istedim size

Evet bence de kesinlikle haklısınız ama ortada öyle bir durum olmasa o anda dondurma istese zamansız ben de almam katıyımdır da ağlasın derim ama önünde çocuk dondurma yalarken 4 yaşında çocuğa Nefs terbiyesi de yaptırılmaz kii , zaten taktığım çocuğuma dondurma almaması değil öyle anlamış bazı arkadaşlar ama yapılan düşüncesizliğe kızdım beklentim yok

İnsan annesine babasına daha rahat konuşabiliyor , benim annem benden önce babama sakın apır sapır şeyler yedirme diye çıkar valla adam 2 ye karşı bir alırsa da bir tane kararını biliyor. , ama çocuğa kesme şeker yedirmek nedir yaa
Oha kesme seker mi? Hayatta olmaz,gercekten haklisiniz

Eski mevzuları bilemem ama dondurma konusunda art niyet göremedim ben.

Yanındaki torun dondurma diye ısrar ettiyse onu susturmak için almıştır, sizin çocuğun isteyeceğini tahmin etmemiş olabilir ya da nasıl olsa eve gidiyoruz evde yer diye düşünmüştür.

Torununa bir ilgisi sevgisi yoksa zaten hayatinizda yeri olmasada olur.
Eşiniz ne diyor bu durumlara?
Öyle kolay isler degil biraz politik ol kimseden birsey bekleme.
Arkasindan bagir ya bir el salla bari dedesi falan gibi.Esinle aran bozulur boyle kökten kararlar aniden vermek kolay degil.insani hakliyken haksiz duruma düsürür.

Eşinizin ailesi ile alakalı eski konunuzu okudum, resmen sizi maddi olarak sömürüyorlarmış.
Bu durumda bana da her davranışı batardı, haklısınız.

Aman alisirsin zamanla benim de dedem babami dolayisiyla bizi hic sevmez babamda artik dedeme karsi hissiz umursamiyor her firsatta amcalarima para istiyor babam sallamiyor senin tuzun kuru vs diye laf soyluyor bu aileler neden ayrim yapar anlamam hic

düşünememiş olabilir biraz fazla abartmışsınız bir de yakın akrabalar için "ben öyle herkesin dondurmasını yalatmıyorum" demek yerine "baba birbirlerine hastalık bulaştırırlar hijyenik değil" deseydiniz keşke

Açıkcası anlatış tarzınızdan resmen öküz altında buzağı aradığınız belli.Öncelikle eşinizin ailesinden kendi ailenizdeki özellikleri bekleyemezsiniz.Siz açıkca babanızdan herşeyi istiyebiliyor olabilirsiniz,görümceniz isteyemiyor olabilir size göre o garipse onlara görede sizin yaptığınız garip.Resmen eşinizin ailesini aşağılıyorsunuz.Kesinlikle önyargılısınız.Kayınpederiniz daha önce heves edip çocuğunuza çikolata almış kızmışzınız,uyarabilirsiniz ama anlatış tarzınızdan tavrınızın gereksiz itici olduğu anlaşılıyor.Kesme şeker mevzusuna gelince ne var yahu bende çocukken severdim çoğu çocuk sever belki sizinde çocuğunuz sevdi istedi diye dedesi vermiştir.Evet çocuklara çok şeker,çikolata verilmesi taraftarı değilim,yediklerine dikkat edilmeli ama sizin yaptığınız söylediğiniz şeyde ağır.Babanızında kayınpederinize o şekilde davranmaya hakkı yok çünkü onunda torunu.Öyle bir anlatıyorsunuzki sanki adam torununa tuzak kuruyor.Bunları yapıp üstüne niye çocuğuma dondurma almadı diye sorgulayamazsınız.Kp inizin yerinde olsam bende almazdım,daha önceki tepkilerinizden.Diğer torun istemiş olabilir ve ailesi izin veriyorsa almış olabilir.Ayrıca adam niye diğer çocuğun dondurmasından yalasın dedi diyede kızıyorsunuz,adam için ikiside torun yani eşit yakınlıkta.Sanki sokaktan geçen birinden alıp vermiş gibi tavrınız.Şöyle düşünün dondurma alınan çocukta sizin olsaydı ayyy mikrop kapar yalatmam dermiydiniz yine?Allah aşkına hiç yokmu burda 2 çocuğu olup aynı kaşıktan ymek yediren,aynı dondurmayı yalatan?Kp in için o çocuklar kardeş,senin için el olsada.Kesinlikle empatiden yoksun bir yaklaşımınız var.Bu kadar basit ve gerçekten önemsenmeyecek bir konudan bu kadar şey çıkaran bir insanı bende olsam evden giderken uğurlamazdım.
Dipnot:kp inizin yaptığının densizliklr alakası yok ama belliki siz baya densizlikler yapıyorsunuz

ya arkadaşlar arama mesafe koydum ikisiyle de telefonları bile açmıyorum ,
şöyle bir durum yaşadım kafama takıldı fikilerinizi merak ediyorum çünkü ben çok bozuldum ve kafamda büyültüyorum bu mevzuyu
bayram ziyaretinden sonra eşim dondurma alalım kiloyla evde yeriz dedi ,park etmeye yer çok yoktu ,dondurmacının önünde durdu ,hani çektirirler falan diye babasına verdi parayı gitti almaya yanında da 8 yaşlarında torunu biz arkada 3 buçuk yaşında oğlum kaynanam oturuyoruz ,neyse bu aldı dondurmayı geliyor ,diğer toruna dondurma sürdürmüş kulahta oturdular öne ,eeee bizimki görünce tutturdu tabi oğlum aldık zaten evde yersin dedim ee tabi kabul etmedi ben de onun gibi istiyorum diye tutturmaya başladı ,aidıkaynatam çocuğun elinden dondurmayı uzattı oğluma yala diye ,ben öyle herkesin dondurmasını yalatmıyorum öyle dondurmamı yenir dedim ,neyse bu indi oğluma da aldı ama bir gerginlik sevimsiz bir ortam oldu ....
Şimdi kızlar arabada başka torun varken bu olur mu ,fikir sahibi bir insan bunu yapar mı
Bu sefer iki kere dondurma yemiş oldular hem arabada hem evde çocukları da arsız yetiştiriyorlar ...
ben bir garip oldum çocuğuma yapılan bir ayrımcılık düşüncesizlik olarak algıladım ,o kadar içerlemişim ki hala yazarken yanakların yanıyor sinirden :sinirli: Ertesi gün de iyice sıvadı bayram bitti eve dönücez (önceki konumda var para istedi eşimden eşimde vermedi ) kalkıp bizi geç oğlumu görmedi konuşmadı uğurlamadı bile ,benimki arabada el sallıyor dede diye :KK20:

Ve belki komik gelEcek ama face de dikkatimi çekti bütün akrabaların çocuklarına yorum yapıyor resimlerini beğeniyor YİNE BİZİ GEEÇÇ oğlumun bir fotoğrafını beğenip yorum yamamış ,Çok önemli değil belki bu ama böylelikle bana karşı yapılan bariz bir tavır var ve bu çocuğumdan çıkarılması onlarakarşı olan nefretimi arttırıyor...

sadece içimi dökeyim istedim ,siz nasıl tavır sergilerdiniz merak ettim ,onlarla ilgili şeyleri çok dert etmiyorum belki ya da daha çok belli etmiyorum ama bu meseleler çok canımı sıktı ,ve bunlar son zamanlarda artık rahatsız olduğum durumları onlara belli etmemden sonra olan şeyler....
aranıza mesafe koymanız iyi olmuş. arabada çocuğunuz varken olacak iş mi ... hem parayı da eşiniz vermiş, ilginç gerçekten... bence artık sık görüşmeyin. ben olsam öyle yapardım. sana garezi varsa küçücük çocuktan ne istiyor, hayret doğrusu..

Kafana takma inan cok yıpranıyorsun.. olan bize oluyor.. boşver.. biliyorum zor ama boşvermek zorundasn
sen ailene bak eşine cocuklarına gerisini boşver hamileymissnde bu kadar stres yapma su gereksiz insanları
cok haklısın.. birde zaten onları sevmediğin için yaptıkları herşey gözüne batar olmuş artk
eşin ne diyor bu konularda
normalde görüşüyormsnz ailesi ile ?
ne yaşanms olrsa olsun cocuklar arasnda ayrmcılk yapılmasına asla tahammül etmezdim
cocugumunda yüzünü göstermezdim birdaha.
eski konularınızı bilyorum böyle insanların nefesi bile batardı bana !

Benim de kaynanam face de beni görmezlikten geliyodu böyle:halay:Ne uğraşcam, her gün sinirlerim bozulacağına kaynana, görümce hepsini engelledim. Ohhhh kökten halloldu problem..

Back
X