Sadece dondurma meselesi olsa onemsemezdim ama baska da seyler varsa nasil davraniyorlarsa oyle davranirim. Cok da kafama takmam degismezler. Sizin ailenin secilmis kisisi de esin galiba.
abartacak bişey yok ebnce. zaten takık olduğunuz için kafanıza büyütmüşsünüz.
Benim kp de dün diyor ki, insanına göree muamele insan olsunlar çocuğunu seveyim. Benim kızım gibi olsalar daha ne diyor. Kendi kızı da yalağın teki. Ben de tam tersi asla samimi olamam. Kendi ailemde dahil. Kv kp de samimi olalım istiyorlar ama ben kp omzuma dahi dokunsa sinir oluyorum. O yüzden bana soğuksun derler. Ama ben böyle gayet mutluyum. Benim çocuğumu da kimse sevmesin. Çok önemli değil yani.
Ne kadar ayıp ,kendileri insan olsa torun ayırmaz ...
Sen de takma. Senin ilgin yeter yavruna.
Neyin kafasiysa torun ayiriyorlar kendi kin nefretlerini cocuklardan cikariyorlar bu onlarin kalitesini gosterir bosverin sizin sevginizde dondurma paranizda cocugunuza yeter.
zaten soğukluk var aramızda o da artık yeter dedim diye ,bir şey de diyemiyorlar haklı olduğumu biliyorlar ,yediremiyorlar da öyle mesafeli ilerliyor ....
ya hadi diğerleri neyse de valla dondurmaya çok taktım ,iki çocuk arasında 5 yaş var neredeyse ,arabada başka çocuk varken olacak iş mi günah değil mi ,ben tanımadığım çocuk olsa ona da alırım bir tane en fazla 3 liralık şey , ayrıca dondurma parasını da eşim verdi
Sosyal medyadaki begeni ve yorum yapmayisini kafaniza takmayin..
Dondurma meselesinde dusuncesizlik etmis..
Bir tane daha alsa ne olacak sanki cocuktur cani ceker..
Uzak durun
eee sakındı işte ,daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım ,çünkü fazla çikolata yedirmiyorum diye oğluma paket paket alırdı ,e tabi yedirmezdim ama başkalarının yanında alıp alıp ağzına vermeye başladı sonra biara kesti tepkilerimden sonra ,dedim akıllandı bu sefer kahveden cebine attığı kalan kesme şekerleri çocuğuma vermeye başladı en sonunda bağırdım yter dedim evde eşime kriz geçirdim ,babamın yanında yapmış babamda almış oğlumun elinden fırlatıp atmış bak annesi kızıyor yapma diyeee ,yaniiii böyle bulaşık gıcık bir adam...dondurma parasını eşiniz verdiyse sizin çocuğunuzdan sakınacak hali yok. bnce kendi cebindne veriyo lsa da sakınacak hali yok. daha önce de başkasına alıp sizin çocuğunuzdan esirgiyo muydu?
eee sakındı işte ,daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım ,çünkü fazla çikolata yedirmiyorum diye oğluma paket paket alırdı ,e tabi yedirmezdim ama başkalarının yanında alıp alıp ağzına vermeye başladı sonra biara kesti tepkilerimden sonra ,dedim akıllandı bu sefer kahveden cebine attığı kalan kesme şekerleri çocuğuma vermeye başladı en sonunda bağırdım yter dedim evde eşime kriz geçirdim ,babamın yanında yapmış babamda almış oğlumun elinden fırlatıp atmış bak annesi kızıyor yapma diyeee ,yaniiii böyle bulaşık gıcık bir adam...
Sanki böyle bir konu daha önce okudum mu?
Bunu yapan kendi babanız olsa buraya böyle günlük rutin bi olayı dert adı altında konu yaparmıydınız?
Ahh canım benim ,keske o kadar ince düşünceli nazik bir kayın pederim kayın validem ne bileyim görümcem olsaydı AHHtamam da bu sefer dondurma almasına da laf edebilirdiniz. adam riske atmamış. parayı da sakınıyor olsa eskidne paket paket çikolata almazdı. belkş zaten dondurma alıyoruz o da vede yer diye düşündü. olaya sadece kendi açınızdan bakıyosunuz.
adam yerine bile koyma. arama sorma gitme gelme. mesafe koy. yapilanlari odulledirir gibi hcbisi yok gibi davranma. hissetsinler soguklugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?