- 27 Haziran 2015
- 420
- 818
- 53
- Konu Sahibi Gerginbiri35
-
Meraba bayanlar :) Kpss kaldırılma ihtimali var mı ? Ben 2 yıl sonra giricem sınava azar azar başlamak istiyorum çalışmaya. Ama kaldırılabilir diyorlar
balera naber nasıl gıdıyo calısmalar?merhaba :) bu sınav kaldırma mevzusu her yıl var bence kalkmaz başla çalışmaya :)
balera naber nasıl gıdıyo calısmalar?
bende de pek ıyı degıl ya yenı basladım calısmaya ve adapte olmakta zorlanıyorumbir kaç haftadır çalışamıyorum tolin kardeşim askere gitti benim psikolojim bozuldu toparlanamadım daha sende durumlar nasıl?
Atandiktan sonrasini hayal edelim, kendimizi motive etmeye calisalim arkadaslarbende de pek ıyı degıl ya yenı basladım calısmaya ve adapte olmakta zorlanıyorum
bende de pek ıyı degıl ya yenı basladım calısmaya ve adapte olmakta zorlanıyorum
Dogru dedin valla zaman geciyor hemde cok cabukAtandiktan sonrasini hayal edelim, kendimizi motive etmeye calisalim arkadaslarşu birkac ay sabredelim, zaman nasilsa oyle de boyle de geçiyor.
Evet burası sessizleşti son günlerdekızlar nerelerdesiniz yahuuu
Evet burası sessizleşti son günlerde
Ayy evett canım malesefHerkes bayram telasinda sanırım:)
Ben de ben de ben deeDers çalışmak istiyorummmmmm
Ders çalışmak istiyorummmmmm
bende ama şartlar işte bayramdan sonra devam edeceğim :/
Bayramda herkes ayni durumda olur önemli olan bayramdan sonra cok iyi baslayabilmek :) bizde cok iyi başlayacağız insallah moral bozmak yok bu yil halledeceğiz bu işi:)Bende yaaaa.
Ama bayram sonuna kadar iş güç gelen giden sistemli başlayamam
Bayramda herkes ayni durumda olur önemli olan bayramdan sonra cok iyi baslayabilmek :) bizde cok iyi başlayacağız insallah moral bozmak yok bu yil halledeceğiz bu işi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?