- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi Hemsirecik
Çok haklısın kuzum,Allah gönlüne göre versin inşallahBaşka şansım yok askom artik ozelde çalışmayı gözüm yemiyor benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın kuzum,Allah gönlüne göre versin inşallahBaşka şansım yok askom artik ozelde çalışmayı gözüm yemiyor benim![]()
Amin hepimizin inşallahÇok haklısın kuzum,Allah gönlüne göre versin inşallahbenimde başla şansım yok ama motive olamıyorum
![]()
Kuzum sen harikasınAmin hepimizin inşallahkiz sen niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun
bizimle birlikte sende motive ol bak bende tarihi asla yapamam diyordum ama isteyerek yapacagim diyerek calistim simdi belki 1 olan netimi 13 yaptim. Önce inan kendine lutfen
Çalışma saatin harika gerçektenHerkesin pomodoro kronometresi varken benim telefonun oraya giriş
50 paragrafla açtım günü,
Tarih geçmiş konu tekrar+soru çözümü+yeni konu video
Problemler kampına başladım 21 gün sürecek,sayı kesir problemleri ilk etap bitti
Bende bittim ama ahsjsjsjd Mat iyi ama bende döne döne üstüne gidiyorum en çok mat ve Türkçeden soru kaçırmıyorum,coğrafyaya da elimin kenarıyla başladım da bakalım devamı nasıl gelir
Heeeepimizin motivesi bol kalemi keskin olsun kızçeler
Benim ki yolda yemeğe girişiyorum akşam da misafirim var erken yatıp dinlenmem lazım erken kalkıp gündüzden biraz çalışmam lazım günün kalanında hastahane de olacağım kv ameliyat olacak refakatçi kalacağım,ay Allah hepimize güç kuvvet versin
Deme öylee kalkarsın tekrar o güç var sendeKuzum sen harikasın
Ben çok düştüm![]()
Aile bakanlığı 3000 alım sonuçları açıklandı, başvuru yapmismiydin canimÇalışma saatin harika gerçektenşimdiden geçmiş olsun Allah şifa versin hastaniza
Deme öylee kalkarsın tekrar o güç var sende
Yok canim başvurmadım, garibana çıkmaz oyle şeylerAile bakanlığı 3000 alım sonuçları açıklandı, başvuru yapmismiydin canimtoparlasam iyi olacak, aptallık etme demek istiyorum kendime
![]()
Gunoo sanada hayırlı kandiller canımGünaydın hayırlı kandiller![]()
Taban puan 76 canımYok canim başvurmadım, garibana çıkmaz oyle şeyler. Toparlanırsın senn
2024 puan ataması bu canım.Ben geçen sene sinava girmedim zaten![]()
24 te mi girmedinBen geçen sene sinava girmedim zaten![]()
2026ya adapte olamadım kiz ben2024 puan ataması bu canım.
İki yıllık memur olacaktin2026ya adapte olamadım kiz benben son 2 sinava girmedim. Kendimce protesto ettim hdhdhd
Nasip değilmiş ya olacak olsa olurdu kiraz güzelimm. Eskileri takmıyorum artik gelecek içinde kaygı duymamaya çalışıyorum yoksa hayatı zehir ediyorum ben kendime soylemiydi boyle olurmuydu diye diyeİki yıllık memur olacaktin![]()
Profilin çok komik ve güzel olmuş djdjdjdkfh Celal hocayı çok seviyorum ya2 haftadır coğrafyayı bitiremedim elim başka derse kayıyor yada aşırı uykum geliyordu... bugun baya zorladım kendimi, migren ilacı sarhoş etti sanki. Son 1.5 saatlik konum kaldı ama gözlerim kayıyoryarın bitiyor rabbime hamdusenalar olsun. Simdilik test çözeceğim bakalim. Hedef 100 soru
Celom bana tarih öğretti buyuk adamdır ahsgsh videolardan bile alınıyor bence onun enerjisi keske bende gorebilsemProfilin çok komik ve güzel olmuş djdjdjdkfh Celal hocayı çok seviyorum yaonu yüz yüze gördüğümde de çok samimi, sıcakkanlı biriydi. Coğrafya bitmek üzere az kalmış zaten. Zihnine, kalemine sağlık. İlacın etkisine de zamanla alışırsın diye düşünüyorum şifa olsun inşallah
![]()
Benim de Tarih dersim çok iyi değil ama onun sayesinde severek dinliyorum dersi artık. Ben bugün Coğrafya, sözel ve sayısal mantık videoları izleyip çalıştım. Sözel mantıktan sorular çözdüm. Coğrafyada madenler konusunu bitirip test çözdüm. Sanayi konusuna geçtim. Bu 1 videoyu da izleyip biraz Tarih dersine bakmak istiyorum.Celom bana tarih öğretti buyuk adamdır ahsgsh videolardan bile alınıyor bence onun enerjisi keske bende gorebilsemkiz günlerdir sürünüyoruz ben ve coğrafya
bitsin artik onada yazık banada
Amin inşallah alışırım
![]()