• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Hiç matematik çalışmadın mı? Bence üstüne gitmelisin bunun.
Çalıştım tabi fakat sınavda heyecan stres üstüste geliyor, yetişemiyorum beynim sanki dönüyor. Çözmeye uğraşıyorum ama sonuç cikaramiyorum panikten

Çalıştım tabi fakat sınavda heyecan stres üstünde geliyor, yetişemiyorum beynim sanki dönüyor. Çözmeye uğraşıyorum ama sonuç cikaniyorum panikten
A bu kötü işte. Ben sınava girdim bismillah dedim arada ağladım 🤣 bol bol deneme çöz ben her gün çözüyordum son 3 4 ay. Ben İlyas güneşle hazırlandım bir sürü matematik var karekök sıfır vardı onu çözebilirsin Belki bir sürü kitap var ama ben çözmedim. Aktif matematik vardı. Nerede hata yapıyorsun?

A bu kötü işte. Ben sınava girdim bismillah dedim arada ağladım 🤣 bol bol deneme çöz ben her gün çözüyordum son 3 4 ay. Ben İlyas güneşle hazırlandım bir sürü matematik var karekök sıfır vardı onu çözebilirsin Belki bir sürü kitap var ama ben çözmedim. Aktif matematik vardı. Nerede hata yapıyorsun?
Çok soru çözemediğim için herhalde. Aklıma başka bir set gelmiyor. Heyecan yapmamda tamamen benim karakterim 🥺 asla yenemiyorum bu panik halimi. Insanin elleri titrer mı sınavda benim titriyor. Bu Sefer daha çok panik alıyor beni. Kısır döngüye giriyorum. Çok soru çözmek iyi gelir mi bilmiyorum 🥺

Çok soru çözemediğim için herhalde. Aklıma başka bir set gelmiyor. Heyecan yapmamda tamamen benim karakterim 🥺 asla yenemiyorum bu panik halimi. Insanin elleri titrer mı sınavda benim titriyor. Bu Sefer daha çok panik alıyor beni. Kısır döngüye giriyorum. Çok soru çözmek iyi gelir mi bilmiyorum 🥺
Tedavi düşündün mü? Bol bol soru çöz başka yolu yok malesef. Koç desteği düşünebilirsin 1 2 ay

Herkeşlere merhaba, yaklaşık 1.5 aydır kpss onlisansa hazırlanıyorum. Geçmiş sinavlarda GY iyi yaparken GK de batiriyordum. Sınava 1 sene kala tekrar hazırlanmaya karar verdim. Hedefim 90 puan alabilmek. Burada aldigim kaynakları ve gun gun çalıştığım konulari, deneme sonuclarimi yazacağım. Hem kendimi takip etmek, hemde önerisi olanları okumak icin bu konuyu açıyorum.
Kendime not: yıllardır uğraşıp yapamadığını umarım bu sınavda yaparsin ve 2027de atanmış bir sağlıkçı olursun. Allah bu mesajımı, ben atandım diye alintilamayi nasip etsin 🤲
Herkese kolaylıklar diliyorum, umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız 🤲❤️
Umarım hep azilimli bir şekilde devam edersin çalışma hevesim arttı bu başlığı görünce

Günaydın askolar, yine 7de kalkıp kahvaltı çay faslını hallettim, coğrafya bir konu çalıştım, 80 soru çözdüm. Biraz mola vericem hastanede sonuç göstermem lazim, dönünce saate gore yemek yapicam veya konu calisacagim bakalim 🤓 herkese iyi çalışmalar 😘

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. ✍️💜 Benim olayları abartma seviyem sjdjdkdfkfh

Dünden beri Aker hocadan sözel mantık dinliyorum artık soruları çözebiliyorummm yaşasınn 💃💃 önce videoları dinledim, tablo çıkarmanın mantığını anladım. Daha önceden aldığım sözel mantık kaynakları vardı ordan soruları çözüyorum. @ASSOSyal

Eklentiler

• IMG_20260114_150544.webp
    IMG_20260114_150544.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 19
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. ✍️💜 Benim olayları abartma seviyem sjdjdkdfkfh

Dünden beri Aker hocadan sözel mantık dinliyorum artık soruları çözebiliyorummm yaşasınn 💃💃 önce videoları dinledim, tablo çıkarmanın mantığını anladım. Daha önceden aldığım sözel mantık kaynakları vardı ordan soruları çözüyorum. @ASSOSyal
Çok sevindim canım, aker hoca çok iyi anlatıyor. Her gün bir soru çözsen alışırsın. 🙏

Zafere giden yolda yuhum gelirrrrr 🤣🤣 cok iyisin maşallah boyle devam🤓🤓 hergun daha iyiye gidecegiz

1 2 güne yavaştan vatandaşlıga geçiyorum, artik full deneme zamanı cok yakin hissediyorum
Ben vatandaşlık dersini sona bıraktım. Daha konu anlatımları bitirmediğim için o derse geçemiyorum şimdi. Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin inşallah 😘
Zafere giden yolda yuhum gelirrrrr 🤣🤣 cok iyisin maşallah boyle devam🤓🤓 hergun daha iyiye gidecegiz
Bugün hastaneye gittin, erken uyanmışsın uykunun gelmesi normal tabi:) istersen biraz dinlenip kendine çay ya da kahve yap kendine gelirsin. 😍

Ben vatandaşlık dersini sona bıraktım. Daha konu anlatımları bitirmediğim için o derse geçemiyorum şimdi. Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin inşallah 😘

Bugün hastaneye gittin, erken uyanmışsın uykunun gelmesi normal tabi:) istersen biraz dinlenip kendine çay ya da kahve yap kendine gelirsin. 😍
Yemek yapma saatim geldi mlsf 🥲🥲 gece erken yatarım artikin

Back
X