- Emoji Skoru
- 60.167
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
Yapamasanda yapabiliyorum diye komutla kendini bence, cok olumsuz görüyorum seniYapamıyorum ki oldu da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamasanda yapabiliyorum diye komutla kendini bence, cok olumsuz görüyorum seniYapamıyorum ki oldu da![]()
yemekleri dünden yapmıştım o kadar mutluyumki jshsjsOh oh misss gibi bir gün, hepinize günaydınnnBugun erkenden kalkıp dusumu aldım, kahvaltımı yaptim, simdi ufak bir ev supurmece sonra akşama kadar dersyemekleri dünden yapmıştım o kadar mutluyumki jshsjs
Artik erken kalkmaya devam edicem uzun bi ara vermiştim, yarın spora başlıyorum şimdiden enerji doldum yaOh oh misss gibi bir gün, hepinize günaydınnnafiyet olsun, kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin inşallah canım
![]()
Bence ezber önemli değil tüm konuyu ezberlesen boş yüksek puan almış biri olarak söylüyorum en iyi test çözerek öğrenirsintişikür ederim denicem sözel derslerde istikrar önemli biliyorum ama sözelim sadece türkçe![]()
Ay ramo benim travma hocam ahhsh kolay gelsinKolayyyy gelsin hepimize ben de 60 paragrafla başladım tarihle devam ediyorum bugüne![]()
Kaç puan aldınız? Kaç matematik netiniz vardıBence ezber önemli değil tüm konuyu ezberlesen boş yüksek puan almış biri olarak söylüyorum en iyi test çözerek öğrenirsin
95 aldım matematikte 24 2 yaptım toplam gy 47 gk 52Kaç puan aldınız? Kaç matematik netiniz vardımatematik kotu olunca hemen matematiği soruyorum
![]()
Öyle şartlandırıyorsunuz sadece kendinizi. Yapabildiğimizi görünce bu mu yapamadığım şey diyeceksiniz. Antremanlarla matematik kitabı ile başlayın bu işe.Yapamıyorum ki oldu da![]()
24 mü, allahim sana geliyorum95 aldım matematikte 24 2 yaptım toplam gy 47 gk 52
Başka şansım yoktu diyetisyenim24 mü, allahim sana geliyorum![]()
Nasıl yaptın canım yaBaşka şansım yoktu diyetisyenim
Aa ben sosyoloji mezunu arkadaşımla beraber hazırlandım 2024te o da atandı kyk yurduna. Ben mezun olduğum sene girdim son sınıfta da alese hazırlandım 2 3 ay çok değil ales matematik kitabı aldım çözdüm videolarını izledim orada Türkçe matematik temeli oldu. İlk denemede 15 matematik vs yapmıştım sanırım. Kasım gibi eğitim koçu tuttum 3 ay falan çalıştık beraber sonra kendim çalıştım kendimi kandırmadım çalışıyorum diye film dizi izler gibi video izlemedim piyasada çözemediğim kaynak kalmadı gerçekten uzun saatler çalıştım ama hayattan kopmadım plan program yaptım tekrarlar çok önemli çıkmış sorular da öyleNasıl yaptın canım yadiyetisyenlerin sayisallari güzel oluyor. Bizede anlatır mısın detayları
gk gy nasıl ilerledin ? Gk çok iyi
benimde başka şansım yok diyorum ama kendimi yetersiz hissediyorum.sosyolojiden de alım hiç yok neredeyse
![]()
Ayy bizden birinin atandığını görünce çok seviniyorum, demek ki mucize değil diyorumAa ben sosyoloji mezunu arkadaşımla beraber hazırlandım 2024te o da atandı kyk yurduna. Ben mezun olduğum sene girdim son sınıfta da alese hazırlandım 2 3 ay çok değil ales matematik kitabı aldım çözdüm videolarını izledim orada Türkçe matematik temeli oldu. İlk denemede 15 matematik vs yapmıştım sanırım. Kasım gibi eğitim koçu tuttum 3 ay falan çalıştık beraber sonra kendim çalıştım kendimi kandırmadım çalışıyorum diye film dizi izler gibi video izlemedim piyasada çözemediğim kaynak kalmadı gerçekten uzun saatler çalıştım ama hayattan kopmadım plan program yaptım tekrarlar çok önemli çıkmış sorular da öyle
O da 90 civarı aldı belediyeye girdi o açık alımdan daha önce hazırlandınız mı ilk mi? Kaç net yaşıyorsunuzAyy bizden birinin atandığını görünce çok seviniyorum, demek ki mucize değil diyorumtüm kaynaklari taramamiz gerekiyor. On net matematik yapsam şükür diyeceğim, şuan hedefim on net .sonra onbes olur inşallah. Arkadaşınız kaç almıştı? Biz sozele iyice alışınca matematiği duvar olarak görüyoruz
![]()
Daha önce girdim,76 aldımO da 90 civarı aldı belediyeye girdi o açık alımdan daha önce hazırlandınız mı ilk mi? Kaç net yaşıyorsunuz
Hiç matematik çalışmadın mı? Bence üstüne gitmelisin bunun.Daha önce girdim,76 aldımmatematiksiz bu puan
maşallah onada
![]()