- Emoji Skoru
- 163.734
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Nasip değilmiş ya olacak olsa olurdu kiraz güzelimm. Eskileri takmıyorum artik gelecek içinde kaygı duymamaya çalışıyorum yoksa hayatı zehir ediyorum ben kendime soylemiydi boyle olurmuydu diye diye
Fazla düşünmek hem beyni hem kalbi yoruyor maalesefAynı ben
Gelme bu oyunlara. O coğrafya dersi bitecekkkkDers çalışayım diye tv yi bir açtım yaprak dökümü oynuyor, sana uymicam şeytan birak beni
Harikasınn maşallahBugun coğrafyanın son 10 yıllık cikmis sorularını cozdum, 2 tane coğrafya 1 tane tarih denemesi çözdüm.
Bitti şükür jagshsgHarikasınn maşallahCoğrafya bitti mi sonunda
Hepsini miiiiiiiBugun coğrafyanın son 10 yıllık cikmis sorularını cozdum, 2 tane coğrafya 1 tane tarih denemesi çözdüm.
Sana helal olsun kizBitti şükür jagshsg
Evet kuşumm, hazır açmışken baştan çözeyim dedim, iyi geldi bilgilerim tazelendiHepsini miiiiiii
Ben dağa soru bankası peşindeEvet kuşumm, hazır açmışken baştan çözeyim dedim, iyi geldi bilgilerim tazelendi
Once çıkmışları çözünce daha iyi oluyor bence. Test çözerken boyle çıkar boyle çıkmaz diyebiliyorsun çünkü. Malum bazı yayınların gereksiz ayrıntı soruları oluyorBen dağa soru bankası peşinde
Hayırlı olsun asko, ben hic duygulanmadim valla cok surundu cunku bu ders bende ahsgsjsv. Şimdi neye basliyorsunBen de bugün Coğrafya dersini bitirdim son videoyu izlerken çok duygulandım gözlerim dolduöğrenciler Bayram Meral hocaya pasta almış, bir de dersin başından sonuna doğru film şeridi gibi gösterince duygular şelale oldu.
Sabah 2 ayrı hocadan Vatandaşlık ilk videolarını dinledim biraz. Tamamını izlemedim. Hangisi daha güzel ve kısa sürede anlatıyor diye video sayısına ve süresine baktım. Erdal Kesekler'in videoları bana uzun geldi. O yüzden İsmail Eryılmaz dinlemeye karar verdim. Biraz sözel mantık çözdüm. Şimdi Tarih dersine devam. Tarihin bitmesine çok var daha. Benim yol uzun :) Tarih bitince Vatandaşlık bakarım ya da Tarihten sıkıldıkça arada birkaç video izlerim diye düşünüyorum.Hayırlı olsun asko, ben hic duygulanmadim valla cok surundu cunku bu ders bende ahsgsjsv. Şimdi neye basliyorsun
Tarih bitince kpss nin korkunçluğu biraz geçiyor gibi sankiSabah 2 ayrı hocadan Vatandaşlık ilk videolarını dinledim biraz. Tamamını izlemedim. Hangisi daha güzel ve kısa sürede anlatıyor diye video sayısına ve süresine baktım. Erdal Kesekler'in videoları bana uzun geldi. O yüzden İsmail Eryılmaz dinlemeye karar verdim. Biraz sözel mantık çözdüm. Şimdi Tarih dersine devam. Tarihin bitmesine çok var daha. Benim yol uzun :) Tarih bitince Vatandaşlık bakarım ya da Tarihten sıkıldıkça arada birkaç video izlerim diye düşünüyorum.
Ben sözelci olduğum için en zorlandığım ders Matematik, sonra Tarih. Türkçe ve Coğrafyada daha iyiyim diğer derslere göre. Ama dediğin gibi Tarih bitince üzerimden büyük yük kalkacak benim de. Ders sayısı azaldıkça,testlerde doğru sayısı arttıkça özgüven artıyor.Tarih bitince kpss nin korkunçluğu biraz geçiyor gibi sankisuan bi rahatlık geldi bana yapamadığım 2 dersi bitirince.
Benim inancım tam sizde inanınBen sözelci olduğum için en zorlandığım ders Matematik, sonra Tarih. Türkçe ve Coğrafyada daha iyiyim diğer derslere göre. Ama dediğin gibi Tarih bitince üzerimden büyük yük kalkacak benim de. Ders sayısı azaldıkça,testlerde doğru sayısı arttıkça özgüven artıyor.Hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah