- Emoji Skoru
- 60.184
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Suanki plan ramazan gelince sahura kadar Work work work, sonra kusana kadar oynarızBen de eğlenemediğim günlerin acısını çıkartacağım. Sana eşlik ederim oynarken. Sabahlar olmasın
Aleyküm selam asko, bu aralar tarih tekrar ve mat çalışıyorum, hala mutlak değer zorluyorSelamm canım, nasılsın nasıl gidiyor
Ben de iyiyim şükür, matematik kasıyorum bu aralar. Matematik , Tarih , Coğrafya arasında mekik dokuyorum. En son Türkçe paragraf çözüyorum. Vatandaşlık dersine hiç çalışıyor musun? Konu anlatım dinliyor musun? Ben sona bırakmayı düşünüyorum o dersi.Aleyküm selam asko, bu aralar tarih tekrar ve mat çalışıyorum, hala mutlak değer zorluyorbeynim dumanlı bu aralar sen nasılsın nasıl gidiyor
Bende sona biraktim onu ya önce buyuk kalemleri bi bitireyim dedimBen de iyiyim şükür, matematik kasıyorum bu aralar. Matematik , Tarih , Coğrafya arasında mekik dokuyorum. En son Türkçe paragraf çözüyorum. Vatandaşlık dersine hiç çalışıyor musun? Konu anlatım dinliyor musun? Ben sona bırakmayı düşünüyorum o dersi.
Evet bence de. Türkçe, Matematik, Tarih , Coğrafyayı halledersek işimiz kolay.Bende sona biraktim onu ya önce buyuk kalemleri bi bitireyim dedim
Güncel bilgilerden çakarım ben kesin, malum ne tv ne sosyal medya kullanmıyorumEvet bence de. Türkçe, Matematik, Tarih , Coğrafyayı halledersek işimiz kolay.Vatandaşlık 9, güncel bilgiler 6 soru çıkıyor. Ama o 1 net bile çok önemli bacım.
Matematikte hangi konuya geldin? 60-70 soru nasıl çözüyorsun hay maşallah. İniş çıkışlar olabilir bence modunu düşürme.Ay bir senedir girmiyorum resmen buralaraneyse iğrenç esprimi yaptığıma göre son gelişmeleri yazıyım. Verimimi kaybettim baya sebebini anlamıyorum. Günde 1 saat tarih tekrar yapıyorum, matematik 1 konu çalışıp 60 70 soru çözüp bırakıyorum. Eski hızımı yakalamam lazım. Coğrafyaya devam etmek lazim. Lazimda lazimmm
Aynı sorunu ben de yaşıyorum sanırım bizim gibi sınava hazırlanan herkes boyun ağrısı yaşıyor. Gerçekten büyük bir sabır ve emek istiyor bu süreç. Ama kpss çalışırken gözümü , sırtımı, boynumu feda edeceğim gibi görünüyor. Çalışırken mola ver uzun süre masa başında durma, ev içinde hafif yürüyüş,egzersiz bile iyi gelir.Hava kapalı ve soğuk, o yüzden enerjim düşmüş olabilir. Masada sürekli soru çözmekte boynumu ağrıtıyor. Düzenli spor yapsam iyi olacak enerjim yerine gelecek ama hala tadilattaymisbu akşama dışarı çıkma planımız var. Artık yarına düzgünce bir calisma yapmam lazim
Sozde basit eşitsizlik ama hic basit değil benceMatematikte hangi konuya geldin? 60-70 soru nasıl çözüyorsun hay maşallah. İniş çıkışlar olabilir bence modunu düşürme.
Bende boyun fıtığı başlangıcı var yüzerken rahattım hamladim simdi ağrıyorAynı sorunu ben de yaşıyorum sanırım bizim gibi sınava hazırlanan herkes boyun ağrısı yaşıyor. Gerçekten büyük bir sabır ve emek istiyor bu süreç. Ama kpss çalışırken gözümü , sırtımı, boynumu feda edeceğim gibi görünüyor. Çalışırken mola ver uzun süre masa başında durma, ev içinde hafif yürüyüş,egzersiz bile iyi gelir.
Ben de üslü sayılar konusuna geldim beynim yandı. Ondalık sayılarda soru çözebiliyordum ama bu konuda cortladım. :)Sozde basit eşitsizlik ama hic basit değil bencenormalde daha cok çözüyordum az geliyor bana 60 70
Umarım sağlıklı kalabiliriz. Nöroloji randevun vardı sahi gittin mi?Bende boyun fıtığı başlangıcı var yüzerken rahattım hamladim simdi ağrıyoruzun uzun asla oturmuyorum zaten. Memur olcaz diye iskelet yapımız bozulacak
Bir an önce problemlere geçmek istiyorum ya bu konular sıkıyor beni fazlasıylaBen de üslü sayılar konusuna geldim beynim yandı. Ondalık sayılarda soru çözebiliyordum ama bu konuda cortladım. :)
Haftaya askoUmarım sağlıklı kalabiliriz. Nöroloji randevun vardı sahi gittin mi?
Dehb , odak sorunu varsa ona psikiyatri bakar. Baş ağrısının uykusuzluk, az su içmek, strese girmek , soğuk almak vs birçok sebebi olabilir. Umarım sonucun temiz çıkar canım.Haftaya askoodak ve uyku problemlerimide soylicem belki alasi vardır bu bas ağrısıyla
İnşallahDehb , odak sorunu varsa ona psikiyatri bakar. Baş ağrısının uykusuzluk, az su içmek, strese girmek , soğuk almak vs birçok sebebi olabilir. Umarım sonucun temiz çıkar canım.