• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Kiz ben çarpanlara ayırma konusundaymisim ya ahgsj basit eşitsizlikle karıştırmışım dun, kafammi güzel nedir 🤣 @my hope konuyu bitirmeye çalışıyorum şuvan.
Olur öyle şeyler 🤣 benim de nöronlarım yanıyor kafam karışıyor bazen.😅

Evet bu günün sonunda tam kuplu sorulari çözememeye karar verdim, rakiplerime başarılar diliyorum 😂😂

Bu sene nasıl oruç tutacağım diye düşünüyorum. Bir yandan ev işleri azalır rahatlarız ama aç karna beynim çalışır mı bilemedim🤣

Sahura kadar ders calisma yapicaz asko 🤣🤣
İftardan sonra ağırlık çöküyor uykum geliyor. Sahur saatlerinde ben hiç uyumuyorum o zaman çalışabilirim ama gündüz nasıl çalışırım bilemedim. Şimdiden bunu düşünüyorum:)

İftardan sonra ağırlık çöküyor uykum geliyor. Sahur saatlerinde ben hiç uyumuyorum o zaman çalışabilirim ama gündüz nasıl çalışırım bilemedim. Şimdiden bunu düşünüyorum:)
Ilk zamanlar zorlarda 1 haftada temponu yakalarsın bence

Ders calisma kankim
1000091720.webp

Kediler ve ilgi arsizliklari😂😂😂 çağırınca binbir türlü naz yapıyor ama derse başlıyorum hemen bi ilgi alaka 🤣
Bunların hepsi aynı türden uzaylı arkadaş 🤣🤣 gerçi benimki ders dışında da kendini sevdiriyor ama ders çalıştığımda özellikle daha çok sırnaşıyor bana. 🥰

Planım yok ya o yüzden çok kızıyorum kendime 😭
Yemek topiğinde daha aktifsin her gün. Plan olmadan,bir düzen oturtmadan ders çalışmaya motive olman zorlaşır doğal olarak. Kendine haftanın şu günü, şu dersi bu kadar saat çalışacağım diye plan yapsan,bir yerden başlasan devamı da gelir.

Back
X