- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi Hemsirecik
Senden yakınlarda birer tane arkada olsa çok güzel ders çalışılır kuzuBenim inancım tam sizde inanınrabbim yari yolda bırakmasin kimseyi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden yakınlarda birer tane arkada olsa çok güzel ders çalışılır kuzuBenim inancım tam sizde inanınrabbim yari yolda bırakmasin kimseyi
![]()
Siz gaza gelin diye yazıyorum aslinda buraya, yoksa cok giresim gelmiyorSenden yakınlarda birer tane arkada olsa çok güzel ders çalışılır kuzubu motivasyonu bize yollamanız lazim, kendini çok iyi gaza getiriyorsun anladığım kadarıyla
![]()
Sendennbi tane daha yokSiz gaza gelin diye yazıyorum aslinda buraya, yoksa cok giresim gelmiyor![]()
Ramazan hocanın fav öğrencisi olabilirsin bu detayciliklaOsmanlıyı kurdum sonundaTemelim olmasa matematik ve Türkçe den de konu çalışsam yetiştiremezmişim.. Coğrafya ve tarih özellikle tarihe ciddi emek veriyorum epi topu 2 soru gelecek konudan belki 300 soru çözüp sayısız tekrar yaptım benim detaycılık bana bu konuları nasıl yetiştirtecek bakalım
![]()
Ben ilk once tarihi bitirdim, çünkü uzun ve zor bir ders kafami başka şeylerle yormak istemedim. Şimdi test ve brans denemesi ile bilgilerimi tazeliyorumKıslar tarih ve coğrafyayı aynı anda götürebiliyor musunuz ben her gün tarih çalışıyorum hafızamı taze tutabilmek için ama coğrafyaya hiç başlamadım başlasam mı tarihi mi bitirip başlasam sizce,siz nasıl çalışıyorsunuz![]()
İsmail Eryılmazdan 3 ders dinledim çok güzel örnekler vererek anlatıyor soru çözümü de yapıyor.Vatandaşlık hocasi seçmeye çalışıyorum![]()
Ahahaha ay sorma ya cidden çok ayrıntılı. Ben mutlak butlan kavramının tanımını dinlerken avukat olacağım galiba diye düşündüm.Ya arkadaşlar biz avukatmi olacağız, bu vatandaşlık dersinin ayrıntısı sakami ya, videolar uzun uzun ders sayısı fazla![]()
Yalnız değilsin ama yılmak,pes etmek yokYorgunum dostlarım yorgunum yorgun![]()
Bende o şekilde devam edeceğim galiba bi geç kalır mıyım korkusu sardı bir de ilk defa hazırlanıyorum planlamakta ve organize olmakta tecrübesizim temelim olsa dahi.Türkçe tarih ve matematik çalışıyorum her gün sadeceBen ilk once tarihi bitirdim, çünkü uzun ve zor bir ders kafami başka şeylerle yormak istemedim. Şimdi test ve brans denemesi ile bilgilerimi tazeliyorum
Ben birkaç video Coğrafya birkaç video da Tarih dinledim en başta ama öyle pek iyi anlayamıyordum. O yüzden ayrı günlerde dinledim. Coğrafya bitti, Tarihe devam ediyorum hâlâ.Kıslar tarih ve coğrafyayı aynı anda götürebiliyor musunuz ben her gün tarih çalışıyorum hafızamı taze tutabilmek için ama coğrafyaya hiç başlamadım başlasam mı tarihi mi bitirip başlasam sizce,siz nasıl çalışıyorsunuz![]()
En iyisi ilk birini bitirmek galibaBen birkaç video Coğrafya birkaç video da Tarih dinledim en başta ama öyle pek iyi anlayamıyordum. O yüzden ayrı günlerde dinledim. Coğrafya bitti, Tarihe devam ediyorum hâlâ.
Evet bir ders bitince en azından yük hafifliyor. Sona doğru da full deneme çözer, tekrar yaparız.En iyisi ilk birini bitirmek galiba