KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

şimdi anladım canıma.s
yalnız evli olduğu için İstanbul'a atanamaz..
puanına göre ataması olur, bir müddet ayrı çalışmak zorunda kalabilirler..
ancak istanbula puanı yeter de atanırsa ne âla

şimdi anladım canıma.s
yalnız evli olduğu için İstanbul'a atanamaz..
puanına göre ataması olur, bir müddet ayrı çalışmak zorunda kalabilirler..
ancak istanbula puanı yeter de atanırsa ne âla

Böyle olduğunu bilmiyordum, teşekkürler bilgiler için. Diğer mesajda yazdığın, hani "o ilde açık olması şart" zaten çok şeyi açıklamıştı, bu da perçinledi. Bu durumda ben bir de bekar olarak kpss'ye girmeyi bırakmakla çok doğru bir davranış yapmışım kendi adıma alkisalkisalkis

Teşekkür ederim bambusim a.s. arkadaşıma bu öğrendiklerimi ileteceğim, ama tabii kendisi araştırsın yine de hevesini kırmak istemem ve mesuliyet de almak istemem :1no2:

Son düzenleme:

canım eğer bulunduğun ilden ayrılamayacaksan girmemek iyi senin açından..
fakat yine de kendini denemek adına gir derim ben..
bir de hiç belli olmaz belki iyi bir puan alıp, yaşadığın ile atanırsın..
çünkü ne kadar kişi alacakları ve nereye alacakları hiç belli olmuyor..
puanın yetmezse de zaten tercihte bulunmazsın..
bu arada branşın nedir ve arkadaşının branşı?
ona göre daha ayrıntılı bilgi verebilirim..

Merhaba Arkadaşlar..
Acaba bundan sonraki atamalar ne zaman olacak hiç bi bilgisi olan var mı? duyum falan? ben kaynağı güvenilir olmamakla birlikte haziran die duydum ama ?

Merhaba Arkadaşlar..
Acaba bundan sonraki atamalar ne zaman olacak hiç bi bilgisi olan var mı? duyum falan? ben kaynağı güvenilir olmamakla birlikte haziran die duydum ama ?

haziranda KPSS yapılacak..
bu yüzden haziranda olması çok zor bir ihtimal..
olsa olsa şu aralar olmalı ya da sınavdan sonra eylül, ekim gibi olabilir..

teşekkür ederim Ocean..
ben normal memuriyet için çabalıyorum iktisat mezunuyum. a grubu kadrolara girmem zor. sizce yine de 2009 kpss ye girmeli miyim? içim rahat etmiyo bi türlü

canım niye zor...iktisat-işletme mezunları hep A dan giriyor....bankalara yerleşiyorlar...

teşekkür ederim Ocean..
ben normal memuriyet için çabalıyorum iktisat mezunuyum. a grubu kadrolara girmem zor. sizce yine de 2009 kpss ye girmeli miyim? içim rahat etmiyo bi türlü

canım hiçbir şey kaybetmiş olmazsın-oturum paralarından başka-
bence gir,çünkü ne zaman ve nereye alım olacağı hiç belli olmuyor..
sen elinde bir çok koz bulundur, hangisini isterlerse onu çıkarırsın..yerimseniben

teşekkür ederim Ocean..
bende işletme mezunuyum çilekli bana da zor gibi geldi bende girmiycem müfettiş alıyolar bide tekrar sınav yapıyolarmışş oooo normal memurluk olmuyorr o nasıl olcak kendi adımaa...

ben bu yıl kaçırdım kpss yi bir daha ne zaman yapılcak sınav arkadaşlar bilgisi olan var mı???

arkadaşlar ben bu kpss olayından bir haberim, en ufak bilgim yok dieybilirm, şimdi ben mühendislik mezunuyum, 2010 sınavı mühendisler için mi olacak??
nedir ne değildir bir açıklasın yawww
tekli senelerde bilmemne, çiftlisenelrde başka bişeymi oluyorrrr
biri allh rızası için açıklasın

merhabalar arkadaşlar..saçma olcak ama bir sorum var.
tercihimi yaptımda çıktı almadım...bi sorun olmaz dimi..amaaan nebileyim içimde bi şüphe kaldı..zaten giremiyozda işte buda bi bahane olmasın :)))

cnm ben kpss ile baya haşır neşir olduumdan sana bilgi verebilirimyerimseniben 2009 sınavı sadece lisans mezunları için ve A grubu kadrolardan oluşuor.. A grubu kadrolar genel olarak i.i.b.f mezunlarına hitap edior ve kpss dışında kurumun ayrı sınav ve mülakatı oluor.. mühendis alımı çok az, o sınava girmeye pek değmez yanii.. kamuya girmek istiorsan 2010 sınavına girmelisin. o sınavla B grubu kadrolara alım yapılıor ayrıca mülakat v.s. yok.. senin branş nedir? bazı mühendislik branşları çok alım yapıldıından daha şanslı..

cnm sen zaten bu sene sınava giremezdin ki.. önlisansların sınavları 2010da yapılıcak..

ufff canım ya benim kafamı karıştırdın sen.
bu mesajda "bu sene sen sınava giremezsin,2010'da önlisanlılara yapılacak" demişsin.
üstteki mühendis kıza da 2010 sınavlarına gir demişsin.
2010 yılında yapılacak olan sınavlara lisans mezunları girebilecek mi?
ben iktisat mezunuyum ama belediyelerde veya vergi dairelerinde memur olmak istiyorum.
bana yardımcı olur musun?

2010 daki sınav b grubudur lise önlisans lisans mezunları için açılacak sınavlar.hazırlan gir arakadşım ben 2008 kpss ile maliyeye atandım

canım sorsaydın ya bana geçensene atandım biliyorsun.2010 daki sınava sende girebilirsin mühendis kadroları daha az açarlar ama açılır muhakkak.genel sınavdır 2010 herkes girebilir yani.sen haziranda girersin sınava sonra 1 ay sonra puanını açıklarlarlar birkaç ay sonrada şuraya şukadar kişi alınacak diye kılavuz açıklanır tercih yaparsın puan iyiyse olur ataman.bide normal memur olarak da atanabilirsin tercih edermisin bilmem.
he tek sene çift sene olayıda şu:
çift senelerde genel sınav olur yani lisans ön lisans lise mezunları tabi sınavlar farklı zamanlarda ve farklıdır içerik olarak.
tek senelerde ise sadece öğretmenler ve kariyer meslek gruğları dediğimiz uzman müfettiş kaymakamlık için olur.aslında bu hersene olur ama tek senelerde genel alım sınavları olmaz
umarım açıklayıcı olabilmişimdir

merhabalar arkadaşlar..saçma olcak ama bir sorum var.
tercihimi yaptımda çıktı almadım...bi sorun olmaz dimi..amaaan nebileyim içimde bi şüphe kaldı..zaten giremiyozda işte buda bi bahane olmasın :)))

yok herhangi bir sorun olmaz da zaten istesen şimdi de ais.osym.gov.tr dan alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…