Arkadaşım evli ve tekrar kpss'ye girmeye karar vermiş, evli olduğu için nasıl olsa istanbul'a atanacağını düşünüyor. Ben ona "girsem ne olacak ki?" gibilerinden cevap verdiğimde "ne demek ne olacak, atanırsın puanı alırsan..." gibi bana ısrar etmişti, o anda benim "ben evli değilim ki, sevdiğim insanı, ailemi bırakıp nasıl giderim" demek istemiştim ama o benim evli olmadığımı, yani eş durumundan kalma gibi bir şansım olmadığımı hesaba katmamış :1rolleyes:
şimdi anladım canıma.s
yalnız evli olduğu için İstanbul'a atanamaz..
puanına göre ataması olur, bir müddet ayrı çalışmak zorunda kalabilirler..
ancak istanbula puanı yeter de atanırsa ne âla
:uhm: cnm, bildiğim kadarıyla, evli-bekar ataması fark etmiyor. herkes aynı şekilde puana ve tercihe göre atanır. eş durumundan, eşinin olduğu ile tayinini aldırır. başlarda bir süre ayrı yerlerde çalışacaklardır...
Böyle olduğunu bilmiyordum, teşekkürler bilgiler için. Diğer mesajda yazdığın, hani "o ilde açık olması şart" zaten çok şeyi açıklamıştı, bu da perçinledi. Bu durumda ben bir de bekar olarak kpss'ye girmeyi bırakmakla çok doğru bir davranış yapmışım kendi adıma alkisalkisalkis
Merhaba Arkadaşlar..
Acaba bundan sonraki atamalar ne zaman olacak hiç bi bilgisi olan var mı? duyum falan? ben kaynağı güvenilir olmamakla birlikte haziran die duydum ama ?
teşekkür ederim Ocean..
ben normal memuriyet için çabalıyorum iktisat mezunuyum. a grubu kadrolara girmem zor. sizce yine de 2009 kpss ye girmeli miyim? içim rahat etmiyo bi türlü
canım yeni kadrolar açılacak ama ne zaman açılır kaç kişi alırlar Allah bilir
bende işletme mezunuyum çilekli bana da zor gibi geldi bende girmiycem müfettiş alıyolar bide tekrar sınav yapıyolarmışş oooo normal memurluk olmuyorr o nasıl olcak kendi adımaa...teşekkür ederim Ocean..
ben normal memuriyet için çabalıyorum iktisat mezunuyum. a grubu kadrolara girmem zor. sizce yine de 2009 kpss ye girmeli miyim? içim rahat etmiyo bi türlü
arkadaşlar ben bu kpss olayından bir haberim, en ufak bilgim yok dieybilirm, şimdi ben mühendislik mezunuyum, 2010 sınavı mühendisler için mi olacak??
nedir ne değildir bir açıklasın yawww
tekli senelerde bilmemne, çiftlisenelrde başka bişeymi oluyorrrr
biri allh rızası için açıklasın
ben bu yıl kaçırdım kpss yi bir daha ne zaman yapılcak sınav arkadaşlar bilgisi olan var mı???
cnm sen zaten bu sene sınava giremezdin ki.. önlisansların sınavları 2010da yapılıcak..
arkadaşlar ben bu kpss olayından bir haberim, en ufak bilgim yok dieybilirm, şimdi ben mühendislik mezunuyum, 2010 sınavı mühendisler için mi olacak??
nedir ne değildir bir açıklasın yawww
tekli senelerde bilmemne, çiftlisenelrde başka bişeymi oluyorrrr
biri allh rızası için açıklasın
merhabalar arkadaşlar..saçma olcak ama bir sorum var.
tercihimi yaptımda çıktı almadım...bi sorun olmaz dimi..amaaan nebileyim içimde bi şüphe kaldı..zaten giremiyozda işte buda bi bahane olmasın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?