• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

osym nin sayfası açılmıyor ya kaç gündür uğraşıyorum 2 gün önce tam tercihlerimi yaptım 5 tercihim kalmıştıki gitti site dahada açılmadı. çok yoğunluk varmış ya canım çok sıkıldı.

ufff canım ya benim kafamı karıştırdın sen.
bu mesajda "bu sene sen sınava giremezsin,2010'da önlisanlılara yapılacak" demişsin.
üstteki mühendis kıza da 2010 sınavlarına gir demişsin.
2010 yılında yapılacak olan sınavlara lisans mezunları girebilecek mi?
ben iktisat mezunuyum ama belediyelerde veya vergi dairelerinde memur olmak istiyorum.
bana yardımcı olur musun?

cnm 2010'daki sınav lise, önlisans ve lisans mezunları için yapılıor. önce lisans mezunları için haziran ayı sonunda ilk sınav yapılıor.. lise ve önlisans mezunlarının sınavı ise eylülde oluor sanırım.. belediye ve vergi daireleri yani maliye bakanlığı kadroları için 2010 sınavına girmen yeterli.. sizden çok alım yapıldıı için çok yüksek puan almana da gerek yok.. bence memur olmayı kafana koyduysan geç olmadan ders çalışmaya başla, zira kpss'nin öss'den farkı kalmadı artık, her geçen gün talep artıor.. umarım istediin olur cnma.s.

osym nin sayfası açılmıyor ya kaç gündür uğraşıyorum 2 gün önce tam tercihlerimi yaptım 5 tercihim kalmıştıki gitti site dahada açılmadı. çok yoğunluk varmış ya canım çok sıkıldı.

cnm tercih süresi p.tesiye kadar uzatıldı, panik yapma.. bence gece tercih yapmayı dene, yoğunluk daha azdır...

Canım ben saat 22.00 gibi tercihlerimi yaptım.
Site çok hızlıydı, hiç bi sorunlar karşılaşmadım.
Gece yapmayı dene..

95 almıştım canım.ama puanlar düştü 80 e kadar alım yaptı maliye

95 mi :1shok::1shok:
vvaaaaooooovv süper puan ya
çok çalıştın sanırım.

ay benim şimdiden ders çalışmaya başlamam lazım
göbişimdeki bebişimle çalışıcam artık
İnşallah onun şansıyla iyi bi yerlere atanırım

evvet sıkı bir çalışma sonucu canım.benimde bebeğim 6 aylıkta ders çalışmaya başladığımda istedikten sonra oluyor yani Allah sağlık versin yeterki.kpss ile ilgili aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum

merhaba

ösym sitesinde tercihler kısmında önlisans memur atamalarında tercih yapmak istiyorum ama tc kimlik no ve şifre isteyen bölümde girdigm şifreyi kabul etmıyor.sizlerde böyle bi sorun yaşandı mı nasıl girebilir kpss başvuru kayıt belgesınde bulunan şifre ile giremiyorum ne yapmam gerekiyor ??yardımcı olabilirseniz çok sevinirm??? çok acil ???

merhaba

ösym sitesinde tercihler kısmında önlisans memur atamalarında tercih yapmak istiyorum ama tc kimlik no ve şifre isteyen bölümde girdigm şifreyi kabul etmıyor.sizlerde böyle bi sorun yaşandı mı nasıl girebilir kpss başvuru kayıt belgesınde bulunan şifre ile giremiyorum ne yapmam gerekiyor ??yardımcı olabilirseniz çok sevinirm??? çok acil ???

bu konu ile ilgili mutlaka bulunduğun yerin ösym temsilciliğine gitmen lazım onlar çözebilirler

merhaba

cnm sonradan yeni şifre almadıına emin misin? çünkü bende belgedki şifreyi kabul etti hiç problem çıkmadı.. seni endişelendirmek istemem ama biri yerine şifre almış olabilir:1no2:
en iyisi arkadaşımızın dediği gibi hemen bi ösym bürosuna gitmen:delphin:

Arkadaşlar kpss 2009 girdim bende acaba ne zaman açıklanır sonuçlar
birde sonuçlar açıklanınca hemen tercih yapma hakkımız var mı?cadıarzu

öğretmensiniz herhalde onun dışında 2009 sınavından tercih yapma hakkı yok çünkü.kurum sınavları için ön sınavdır kpss birde öğretmen atamalrı içindir.

kızlar komsumdan duydugum bışıyı paylaşmak ıstedım sızınle arkadası lise mezunu fakat kpss den 40 puanla gazıantepte anaokul ögretmenı olarak atanmış şok oldum okadas duşuk puanla atanılırmı ayrıca bız suan siirtteyız doguda duşuk puanla atanmak dahamı kolay

kızlar komsumdan duydugum bışıyı paylaşmak ıstedım sızınle arkadası lise mezunu fakat kpss den 40 puanla gazıantepte anaokul ögretmenı olarak atanmış şok oldum okadas duşuk puanla atanılırmı ayrıca bız suan siirtteyız doguda duşuk puanla atanmak dahamı kolay

adami olduktan sonra hersey mümkün kpss de de torpil var ne yazikki cok yakinimdan biliyorum ohaoldumsmile

Back
X