Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ufff canım ya benim kafamı karıştırdın sen.
bu mesajda "bu sene sen sınava giremezsin,2010'da önlisanlılara yapılacak" demişsin.
üstteki mühendis kıza da 2010 sınavlarına gir demişsin.
2010 yılında yapılacak olan sınavlara lisans mezunları girebilecek mi?
ben iktisat mezunuyum ama belediyelerde veya vergi dairelerinde memur olmak istiyorum.
bana yardımcı olur musun?
osym nin sayfası açılmıyor ya kaç gündür uğraşıyorum 2 gün önce tam tercihlerimi yaptım 5 tercihim kalmıştıki gitti site dahada açılmadı. çok yoğunluk varmış ya canım çok sıkıldı.
osym nin sayfası açılmıyor ya kaç gündür uğraşıyorum 2 gün önce tam tercihlerimi yaptım 5 tercihim kalmıştıki gitti site dahada açılmadı. çok yoğunluk varmış ya canım çok sıkıldı.
2010 daki sınav b grubudur lise önlisans lisans mezunları için açılacak sınavlar.hazırlan gir arakadşım ben 2008 kpss ile maliyeye atandım
95 almıştım canım.ama puanlar düştü 80 e kadar alım yaptı maliye
Kpss deyince tam olarak neye çalışmalıyız?
Ben kpss ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum.
merhaba
ösym sitesinde tercihler kısmında önlisans memur atamalarında tercih yapmak istiyorum ama tc kimlik no ve şifre isteyen bölümde girdigm şifreyi kabul etmıyor.sizlerde böyle bi sorun yaşandı mı nasıl girebilir kpss başvuru kayıt belgesınde bulunan şifre ile giremiyorum ne yapmam gerekiyor ??yardımcı olabilirseniz çok sevinirm??? çok acil ???
merhaba
ösym sitesinde tercihler kısmında önlisans memur atamalarında tercih yapmak istiyorum ama tc kimlik no ve şifre isteyen bölümde girdigm şifreyi kabul etmıyor.sizlerde böyle bi sorun yaşandı mı nasıl girebilir kpss başvuru kayıt belgesınde bulunan şifre ile giremiyorum ne yapmam gerekiyor ??yardımcı olabilirseniz çok sevinirm??? çok acil ???
kızlar komsumdan duydugum bışıyı paylaşmak ıstedım sızınle arkadası lise mezunu fakat kpss den 40 puanla gazıantepte anaokul ögretmenı olarak atanmış şok oldum okadas duşuk puanla atanılırmı ayrıca bız suan siirtteyız doguda duşuk puanla atanmak dahamı kolay