• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

:97:canım kpss 9 yerine 5 daha iyidir. yanlız unu unutma dielim ki 5. derecedem memurluğa atandın ama başka sehire atandığınde bu 5. derece seninle gelmiyor gittiğin yerdeği pozisyon kacıncı dereceden se bu sefer ona tabii oluyorun o yüzden çok da onemli değil mesele 5/1 daha iyidir 9/1 den

ya da bir de kademe varrr 2/3 daha iyidir 2/1 den bu ikinci rakamlar da senin kademen çalımış yılların ve emeğin demek:) umarım işine yara bu bilgiler

big işletmenliği iyidir ama o yazdığın ders adı değileger sadece bilgisayar dersi aldıyan ünide basit bir bilg dersi onu okuldan bu derşi aldığına dail belgeleyebiliyoran işte sana yeten budur daya bilg kursuna gidip meb onaylı bir belge alman gerekir o da 3 aya tekabül eder

arkadaslar ben onlısans okuyorum tekstıl bolumu.bu yıl kısmetse mezun olcam seneye kpssye gırmeyı dusunuorum fakat oğretmenlık tercıh edebılırmyım nelerı tercıh eebıırım bılmıyorum yardımcı olurmusunz??

yarın üniversite tercihlerimi yapacağım fen bilgisi ögretmenliği yazdım çogunlukla kazanırsam atanabilirmiyim alımı yüksek mi

fulya kardeş kesinlike yazma fen bilgisi onun yerine ilgin varsa gastronomi aşçılık yaz daha mantıklı! bana güven. 4 sene sonra aklına gelmeyeyim sonra bak.

atamaları çok zor fenin. benim çocuğum olsa eğitim fakültesi yazmasını istemem feni bırak! okul öncesi yaz daha mantıklı tutuyosa.

Selamlar. :)
Benim bu seneden itibaren hem Aöf hem örgünden okumam söz konusu.
Örgün olarak okuyacağım bölümün Kpss'de pek şansı yok.Onu telafi etmek içinde Aöf İşletme okumayı planlıyorum.
Kpss-B tercihlerde örgün işletme ile Aöf işletme arasında bir fark var mı?
Önceliğin örgün işletmeye verilmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

selam ben de fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum 3. girişim 84 aldım umudum da yok zaten bu sene için. ben de 4001 koduyla yapılan alımlara bakıcam. keşke turizm falan okusaymışım 4 yıllık. arkdaşım iktisat okudu bankada çalışıyo sigorta poliçesi satıyo ayda 10 bin lirayı buluyo primleriyle. beni gezmeye çağırıyolar gelemiyorum cepte yok 5 kuruş ben lisede çok daha başarılıydım daha çok puan aldım ondan ama aptallık ettim tercihler sırasında yaş oldu 25 evlenemiyorum bu yüzden

fulya kardeş kesinlike yazma fen bilgisi onun yerine ilgin varsa gastronomi aşçılık yaz daha mantıklı! bana güven. 4 sene sonra aklına gelmeyeyim sonra bak.

atamaları çok zor fenin. benim çocuğum olsa eğitim fakültesi yazmasını istemem feni bırak! okul öncesi yaz daha mantıklı tutuyosa.

malesef yazını geç gördüm.. artık fen bilgisi ögrencisiyim sanırım yapmam gereken şey kpssye simdiden çalışmak:44:

malesef yazını geç gördüm.. artık fen bilgisi ögrencisiyim sanırım yapmam gereken şey kpssye simdiden çalışmak:44:

bence kendini devlet okullarıyla sınırlama kendini geliştirebildiğin kadar geliştir. mutlaka iyi derecede ingilizce öğren. okulunun erasmus programını takip et yabancı bi ülkede eğitim şansın olabilir. önemli olan senin başarın umarım sen başarılı olursun

bence kendini devlet okullarıyla sınırlama kendini geliştirebildiğin kadar geliştir. mutlaka iyi derecede ingilizce öğren. okulunun erasmus programını takip et yabancı bi ülkede eğitim şansın olabilir. önemli olan senin başarın umarım sen başarılı olursun

çok teşekkür ederim umarım özelde mi çalışıyorsun

kızlar komsumdan duydugum bışıyı paylaşmak ıstedım sızınle arkadası lise mezunu fakat kpss den 40 puanla gazıantepte anaokul ögretmenı olarak atanmış şok oldum okadas duşuk puanla atanılırmı ayrıca bız suan siirtteyız doguda duşuk puanla atanmak dahamı kolay

ne diyosunuz siz ya...lise mezunu biri nasıl atanır...ben yıllarca gurbet ellerde binbir zorlukla okudum,şimdi atanabilmek için en az 87 almam lazım,adamlar nasıl öğretmen oluyorlar ya......çıldırcam artık........keşke pikocu,son ütücü,overlokçu falan olsaydım en azından yaş geçmedenerkenden zengin bi adamla evlenir ev hanımı olurdum...........şimdi benim gibi beş parasız öğretmen bi kocam var ve tek maaşla kirada geçinmeye çalışıyoruz...duysun bizi milli eğitim bakanımız........

kpss hakkında hiçbir şey bilmiyorum birisi bana yardım edebilir mi :/ ben bu sene aöf adalet okuyacağım 2. sene kpssye girebilir miyim ? ön lisans olarak alta ders bırakmaz isem girebileceğimi öğrendim, yani 2012-2013 dönemnde kpssye girmek istiyorum bu konuda beni aydınlatacak bir site bulamadım birisi bana ne yapmam gerektiğini anlatbilirmi :/

ayrıca ;
- 2013de ön lisans kpss olacak mı ?
- matematik için önereceğiniz kitaplar ? Teşekkürler.

kpss hakkında hiçbir şey bilmiyorum birisi bana yardım edebilir mi :/ ben bu sene aöf adalet okuyacağım 2. sene kpssye girebilir miyim ? ön lisans olarak alta ders bırakmaz isem girebileceğimi öğrendim, yani 2012-2013 dönemnde kpssye girmek istiyorum bu konuda beni aydınlatacak bir site bulamadım birisi bana ne yapmam gerektiğini anlatbilirmi :/

ayrıca ;
- 2013de ön lisans kpss olacak mı ?
- matematik için önereceğiniz kitaplar ? Teşekkürler.

slm cnm 2013 te önlisans yok 2014 te var 2012 ye mezun olmuş olmazsın galiba ben fem, yardı, ihtiyaç, data yayınları aldım ama en etkili özellikle matematik tarih konusunda sınav yayınlarını elimden düşürmedim tavsiye ederim başarılar dilerim

slm cnm 2013 te önlisans yok 2014 te var 2012 ye mezun olmuş olmazsın galiba ben fem, yardı, ihtiyaç, data yayınları aldım ama en etkili özellikle matematik tarih konusunda sınav yayınlarını elimden düşürmedim tavsiye ederim başarılar dilerim

aman allahım inşallah 2013de olur diyordum :/ bu hiç iyi olmadı : (((( :((( teşekkür ederim :((

merhaba arkadaşlar
ben istanbul ünv radyo tv sinema mezunuyum, kpss b grubundan sınava gireceğim. taban puanlara baktım ama çok karışık geldi... atanmam için en az kaç puan yapmam gerekiyor ve bu kaç nete denk gelir tahmininizce? il farketmez yeter ki atanayım, çünkü dizi setlerinde günde 15-20 saat arası çalışmaktan bıktım. bir ömür böyle geçmez...
çalışmak için önüme bir hedef koymalıyım. o nedenle soruyorum taban puanları... yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar :66:

Back
X