fulya kardeş kesinlike yazma fen bilgisi onun yerine ilgin varsa gastronomi aşçılık yaz daha mantıklı! bana güven. 4 sene sonra aklına gelmeyeyim sonra bak.
atamaları çok zor fenin. benim çocuğum olsa eğitim fakültesi yazmasını istemem feni bırak! okul öncesi yaz daha mantıklı tutuyosa.
malesef yazını geç gördüm.. artık fen bilgisi ögrencisiyim sanırım yapmam gereken şey kpssye simdiden çalışmak:44:
bence kendini devlet okullarıyla sınırlama kendini geliştirebildiğin kadar geliştir. mutlaka iyi derecede ingilizce öğren. okulunun erasmus programını takip et yabancı bi ülkede eğitim şansın olabilir. önemli olan senin başarın umarım sen başarılı olursun
kızlar komsumdan duydugum bışıyı paylaşmak ıstedım sızınle arkadası lise mezunu fakat kpss den 40 puanla gazıantepte anaokul ögretmenı olarak atanmış şok oldum okadas duşuk puanla atanılırmı ayrıca bız suan siirtteyız doguda duşuk puanla atanmak dahamı kolay
kpss hakkında hiçbir şey bilmiyorum birisi bana yardım edebilir mi :/ ben bu sene aöf adalet okuyacağım 2. sene kpssye girebilir miyim ? ön lisans olarak alta ders bırakmaz isem girebileceğimi öğrendim, yani 2012-2013 dönemnde kpssye girmek istiyorum bu konuda beni aydınlatacak bir site bulamadım birisi bana ne yapmam gerektiğini anlatbilirmi :/
ayrıca ;
- 2013de ön lisans kpss olacak mı ?
- matematik için önereceğiniz kitaplar ? Teşekkürler.
ösym internet sitesinde tüm tarihler var
slm cnm 2013 te önlisans yok 2014 te var 2012 ye mezun olmuş olmazsın galiba ben fem, yardı, ihtiyaç, data yayınları aldım ama en etkili özellikle matematik tarih konusunda sınav yayınlarını elimden düşürmedim tavsiye ederim başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?