- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi Denizliche
-
bölümün neydi canım ? inşallah gönlüne göre bir yere sende atanırsın :)89 puanla atanamayacak ben varım birde
Hiç canını sıkma hayırlısı böyleymişde geç
Daha iyi kapılar açılır inşallah
canım üzülme bu lanet sınavı iyi bilirim atanana kadar neler çektimBugün kpss sonuclari ve istediğim sonucu alamadım canim açıyor isten çıktım aylarca kursa gittim evde çalıştım kocami anami babamı kendimi ihmal ettim tek amacım şu sınavı kazanmaktı..kendimden çok babam için doğmamış cocuklarim içindi dua ettim yalvardim allahima ne olur bana yardım et bana güç kuvvet ver kazanayım diye..ama olmadi yapamadım lanet olası stresim yüzünden bütün sinavim titremekle geçti açıyorum kendime üzülüyorum emeklerime özür dilerim babacim beni okutmak için kendinden yaptigin fedarliklarina özür dilerim kocam seni ihmal ettigim icin özür dilerim doğmamış cocuklarim en çok ta sizin için istemiştim memurluğu affedin beni
Canım çok sıkkın 54 puan aldım hiç bir yere atanamam bu puanla emeklerim boşa gitti sadece yazıp rahatlamak istedim
Bölüme göre değişir, mesela kimi mühendislik dallarında 90 ile en iyi yere atanırsınız başka bir mühendislik dalında ise ancak doğuya.Kızlar ben anlamadım. 90 puan yüksek değil mi? Neden atanılmıyor?
He bi de lisans düz memurluklar daha düşük puanla alıyor.
Bana bunu bir anlatsanıza yahu?
Anladım, peki yukarıda arkadaşın dediği kırmızı mühür neden yapılıyor?Bölüme göre değişir, mesela kimi mühendislik dallarında 90 ile en iyi yere atanırsınız başka bir mühendislik dalında ise ancak doğuya.
İyi bir bölümden mezun olanlar ise düz memurluk yapmayı tercih etmeyip beklemeyi seçebiliyor, e beklemek de yıpratıcı neticede.
açıklardım ben ama bende memurum başım yanar aslında bilindik şeyler paralelcilerle baglantısı varmı yokmu diye araştılıyor kişi oda uzun suruyor bekliyorsun baglantın varsa zaten geçmiş olsun.Anladım, peki yukarıda arkadaşın dediği kırmızı mühür neden yapılıyor?
Yani memur neye dayanarak mühürleniyor araştırılması için.
Çok enteresan şeyler yahu.
Ne zor bu ülke
He anladım, kendi halinde bir insansan sıkıntı yok yani.açıklardım ben ama bende memurum başım yanar aslında bilindik şeyler paralelcilerle baglantısı varmı yokmu diye araştılıyor kişi oda uzun suruyor bekliyorsun baglantın varsa zaten geçmiş olsun.
Kurumlar atama yapılmadan önce güvenlik soruşturması yaparlar, kimi kurum çok derine inmez kimi kurum ev ziyaretleri yapar, geçmiş iş yerlerini arayıp sorar vs.Anladım, peki yukarıda arkadaşın dediği kırmızı mühür neden yapılıyor?
Yani memur neye dayanarak mühürleniyor araştırılması için.
Çok enteresan şeyler yahu.
Ne zor bu ülke
Amin kuzum.Rabbim hepinize kolaylik versin.bende inşaat mühendisiyim . Öyle zorlaştırdılar ki bizim atanmamızı . DSİ ve KGM yi merkezi atamadan çıkardılar. Puanlar uçtu . Arkadaşım 71 aldı mutlu oldu ben 83 alsam bile gidemiyorum . Aynı sınava girip, yüksek alıp atanamamak nedir ki Her yıl atamamız bile yok 2018 e kadar bekleyeceğiz . Özel sektör desen tutanın elinde kalıyor . Moralim yerle bir bugün . Allah bir kapı açar inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?