- Konu Sahibi Denizliche
-
Ileride keşkem olmaması adına sadece 1 yıl ciddi anlamda emek verdim kpss ye çok şükür atandım.
Ama kendime söz vermiştim. Bu aptal sınava bir yıl vereceğim adam akıllı. Olmazsa özele girip oraya tutunacagim bir daha kpssnin yüzüne bakmayacagım diye.
Sonra şunu anladım gerçekten işinin hakkını veren insan için devlette rahat sayılmaz (izinleri dışında)
Benim kaç arkadaşım kpssye asilmadan özelde çizdiler yollarını. Benden çok daha fazla kazanıyorlar. Izinlerimiz de çok yakın. Bir parça fazla çalışıyorlar ama onun da karşılığını alıyorlar.
Emek verip koca yıl vermiş olmasaydım bile diyorum bazen çok bunalıp.
Ben bu aptal sınava uzun yılların harcanmasini doğru bulmuyorum.
Herkes memur olmak zorunda değil.
Mutluluk= memurluk değil bana göre..
Sağlık olsun arkadaşım. Üzüntünü anlıyorum.
Ama lütfen bu uğurda daha çok emek ve zaman harcama.
Hakkında hangisinin hayırlı olacağını bilemezsin
Şimdi tevekkül zamanı
Boyle düşünmeyin
Ben de sizin gibi dusunerek girdim sınava
Ilerde çocuklarıma eşime vakit ayirabileyim diye.
Ben çalışmaya devam ettim zorlandım eşimi de yiprattim kendimi de..
Ama bu riski ailem için almak zorundaydım
Siz de öyle yapmışsınız.. ailenize deger veriyorsunuz belli ama nasip biraz..
Üzülmeyin lütfen. . Hayırlısı..
Moralini bozma, hayırlısı olur inşallah.. Kaçıncı girişin bilmiyorum ama pes etme. Ablam 7 sene sonra evli ve çocuklu olarak atandı. Herkes umudu kesmişti ama o çocuğu için asildi ve yaptı. Darısı başına inşallah..
Üzüldüm adınıza, o kadar emeğe yazık olmuş. Bu seneki sınav diğerlerine göre daha zordu. Herkesin puanı düşük çok üzülmeyin.
Kızmayın, kırılmayın ama bu kadar çalışıp düşük puan almak bana anlamsız geliyor. Çok mu heyecan yapıyorsunuz? Ya da sınav tekniğiniz mi zayıf acaba?
Ben hiç çalışmıyorum artık, hobi olarak giriyorum sınavlara. 87 ile atanamayınca çalışmayı bıraktım. Kitap yüzü açmadan 74 almışım.
ya kusura bakmayın da... 54 puan diyosunuz. hadi en kötü 75 80 olsa anlarım da evde herkesi ihmal edecek kadar çalışan ve hatta kursa giden biri 54 almamalı bence.
bu sınav da dünyanın sonu değil. kısmetinizde yokmuş demek ki.
Benimde zaten tek üzüldüğüm nokta verdiğim emekler sinav sabahina kadar rahattimkendime güvenim tamdı ama binanın kapısına gelince elim ayağım boşaldı ağlamaya başladım zaten koptum sonrada sanırım bastırılmış duygularım korkularim patlak verdi o anda
Kpss, sınav süreci, hazırlanmak ne demek iyi bilirim. Lütfen böyle düşünme. İnan annen baban ya da eşin için bu sınav bir ölçüt değil. Malesef ülkemiz eğitim sisteminde sınıfta kalıyor. Sınav senin değerini ölçen bir şey değil. Özel sektörde şansını dene, dilersen tekrar hazırlan ama sakın kendini değersiz hissetme!
Sınav bir ölçüt değil unutma
Anladığım kadarıyla ilk sınavınız, sınav tecrübeniz yok bu yüzden aşırı stres yapmışsınız. Pes etmeyin derim. Ama yıllarca kpss de beklemeyin. Bir sürü banka şirket falan sınav yapıyor. Sırf o stresi yenmek için girin uygun bulunduklarınıza.
Bugün kpss sonuclari ve istediğim sonucu alamadım canim açıyor isten çıktım aylarca kursa gittim evde çalıştım kocami anami babamı kendimi ihmal ettim tek amacım şu sınavı kazanmaktı..kendimden çok babam için doğmamış cocuklarim içindi dua ettim yalvardim allahima ne olur bana yardım et bana güç kuvvet ver kazanayım diye..ama olmadi yapamadım lanet olası stresim yüzünden bütün sinavim titremekle geçti açıyorum kendime üzülüyorum emeklerime özür dilerim babacim beni okutmak için kendinden yaptigin fedarliklarina özür dilerim kocam seni ihmal ettigim icin özür dilerim doğmamış cocuklarim en çok ta sizin için istemiştim memurluğu affedin beni
Canım çok sıkkın 54 puan aldım hiç bir yere atanamam bu puanla emeklerim boşa gitti sadece yazıp rahatlamak istedim
Bugün kpss sonuclari ve istediğim sonucu alamadım canim açıyor isten çıktım aylarca kursa gittim evde çalıştım kocami anami babamı kendimi ihmal ettim tek amacım şu sınavı kazanmaktı..kendimden çok babam için doğmamış cocuklarim içindi dua ettim yalvardim allahima ne olur bana yardım et bana güç kuvvet ver kazanayım diye..ama olmadi yapamadım lanet olası stresim yüzünden bütün sinavim titremekle geçti açıyorum kendime üzülüyorum emeklerime özür dilerim babacim beni okutmak için kendinden yaptigin fedarliklarina özür dilerim kocam seni ihmal ettigim icin özür dilerim doğmamış cocuklarim en çok ta sizin için istemiştim memurluğu affedin beni
Canım çok sıkkın 54 puan aldım hiç bir yere atanamam bu puanla emeklerim boşa gitti sadece yazıp rahatlamak istedim
Moraliniz bozuk su an anliyorum ama. Milletteki bu memuriyet sevdasini anlayamiyorum. Yani psikolojik sorunlara sebep olucak kadar mi degerli birsey bu memurluk? Bana hep az calisayim ama cok kazanayim mantigindaymis gibi geliyor bu kadar cok kpss kasanlar.Babam memur diye zamaninda annemi vermemisler simdi ozel sektor calisanlari evlenemiyor neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?