kpss mahvettin beni

Neden stres için psikiyatra gitmediniz ki?
kendinizi tanıyorsunuzdur az çok
küçük bi ilaç desteğiyle atlatırdınız sınavı

üzülmeyin artık olan olmuş sizin de başka bir yola gitmenizin zamanı gelmiştir belki

Sınav sabahina kadar biseyim yoktu gayet iyiydim kendine güvenim tamdı ama ne zaman binanın kapısına geldim ağlamaya başladım

bende benzer durumdayım, en en aşağı 85 gerekiyor ben 67 aldım, ama ben çalışmamıştım olmadı sağlık olsun, dünyanın sonu değil ya, tekrar denersin stres yapmamaya çalışırsın bu sefer, kendini bu kadar üzmene değmez gerçekten. en azından normal bir işin varmış, iş bulamayıp evde oturanlar için daha zor. eminim ailen senin bu kadar üzüldüğünü görse daha çok üzülür.

bende benzer durumdayım, en en aşağı 85 gerekiyor ben 67 aldım, ama ben çalışmamıştım olmadı sağlık olsun, dünyanın sonu değil ya, tekrar denersin stres yapmamaya çalışırsın bu sefer, kendini bu kadar üzmene değmez gerçekten. en azından normal bir işin varmış, iş bulamayıp evde oturanlar için daha zor. eminim ailen senin bu kadar üzüldüğünü görse daha çok üzülür.
Işten çıkmıştım çok umutluyum güveniyordum kendime ama olmadi artık iş bakicam bundan sonra

Canim merak etme yeterli puani alsan bile artik memur olmak öyle kolay degil. Bransin ne bilmiyorum ben cografya ogretmeniyim 81 puan aldim ama sevinemiyorum. Sözlesmeli ogretmenlik getirdiler yetmedi mülakat. Ve ankarada dayim amcam birseyim yok. Umutsuzum anlayacagin. Oyle bir sistem ki ne emeginin karsiligi var ne de hayatinin bir kiymeti var. Allah butun atanamayanlara yardim etsin gercekten cok zor.

Sakin üzülüp utanma. Sistem resmen adaletsiz. Asla is yerinde kullanmayacagin bilgileri soruyorlar. Bide torpil olayina hic girmeyim.

Sen kötü bir evlat yada es degilsin. Aptal felan hic degilsin. Sadece adaletsiz bir ülkede dogmussun.

Çok tesekkur ederim yüreğime bi nebze olsun su serpildi.. artık önüne bakacağım iş bulup çalışıp anne olmak istiyorum çocuğu bile ertelemistim düşünün artik

Bilgiden ogrendiklerindendeğil sıkıntım sadece giden zamanimve emeklerim
Ben de sinav kaygim oldugunu kpssden sonra ogrenmistim. Sinav aninda sanki ruhum bedenimden çıkıyor ve ruyadaymisim gibi hissediyordum. Ne yazikki bu sınavlar tamamen sans işi yani kesinlikle bilgi olcmuyor. Ben de gk gy kismini tamamen batirip alanda ihya oldum. Alan olmasa mumkun degil atanamazdim. Canınızı sıkmayın sadece şans icin dua edin.

Hakkınızda hayırlısı olsun kötü düşünme kötüyü çağırma daha fazla. Emin ol seninde bir yerlerde rızkın vardır seni bekliyordur. Ben de çok istedim bi kere hazırlandım çok da iyi hazırlandığım halde olmadı. Nasip değilmiş ama erken dank etti kafama. Bir yere başvuru yaptım alakasız bir iş benimle. Ama daha ilk görüşmeye gittiğim gün personel müdürü bu birimde bi yıl iki yıl çalışırım diyorsan gelme burda yükselme şansın var ona göre sabredeceksen gel dedi. Kabul ettim ve başladım. Gördüm ki çok güzel bi yere girmişim. Önüm çok açık maaşı şimdilik iyi. Yükseldikçe o da yükselecek. İşte benim rızkım da buradaymış. Demem o ki kendini daha fazla üzme herşey olacağına varıyor emin ol. Hayırlısı olsun gönüle göre versin Rabbim ☺

Hakkınızda hayırlısı olsun kötü düşünme kötüyü çağırma daha fazla. Emin ol seninde bir yerlerde rızkın vardır seni bekliyordur. Ben de çok istedim bi kere hazırlandım çok da iyi hazırlandığım halde olmadı. Nasip değilmiş ama erken dank etti kafama. Bir yere başvuru yaptım alakasız bir iş benimle. Ama daha ilk görüşmeye gittiğim gün personel müdürü bu birimde bi yıl iki yıl çalışırım diyorsan gelme burda yükselme şansın var ona göre sabredeceksen gel dedi. Kabul ettim ve başladım. Gördüm ki çok güzel bi yere girmişim. Önüm çok açık maaşı şimdilik iyi. Yükseldikçe o da yükselecek. İşte benim rızkım da buradaymış. Demem o ki kendini daha fazla üzme herşey olacağına varıyor emin ol. Hayırlısı olsun gönüle göre versin Rabbim ☺

Umarım benimde böyle şans yuzume guler

Hakkimizda hayırlısı olsun artık ben de 69 la hiçbişey olmayacak kadrodayim kismetimiz vardır illaki bi yerlerde inş.

Allah yardımcın olsun canım.Sıkma lütfen canını.Ben de aynı Senin gibi evliyim ve çook çok şeyden fedakarlık yaptım ve oturdum sadece ders çalıştım.Çok zor günler geçirdim.Stresten 55 kilo olan ben 49 olmuşum şuan.Ve daha öabt var haftaya ona gircem.3.yılım bu.Ve ailemin bana çok ihtiyacı var
Allah yardımcımız olsun.Demek ki henüz vaktin gelmemiş.Sabret ve dua etmekten Asla vazgeçme

Aynı durumdayım moralim çok bozuk :( bebeğim daha karnımdayken sınava girdi onun da hayatı sınavlarla geçecek şimdiden başladı

Sınava sadece polislik için girdim yeterli puanı da aldım çok şükür. Fakat alanımda atanmam hayal gibi. Gönül ister ki mezun olduğumuz bölümle ilgili işler yapalım olmuyor işte. Hele bugün merkezi atamada zabıtayı 96 puanla atadıklarını görünce şok oldum. E tabi 50 ile atanan da var. Ne iş çözemedim.

Back
X