- Konu Sahibi Denizliche
Oglumda 83 puanla ins. Muhendisligine atanamadi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuh yani pesSınava sadece polislik için girdim yeterli puanı da aldım çok şükür. Fakat alanımda atanmam hayal gibi. Gönül ister ki mezun olduğumuz bölümle ilgili işler yapalım olmuyor işte. Hele bugün merkezi atamada zabıtayı 96 puanla atadıklarını görünce şok oldum. E tabi 50 ile atanan da var. Ne iş çözemedim.
Amin inş. Çok teşekkür ederim :))Amin inşallah bebeginizi sağlıkla kucaginiza alın
Oglum ozelde calisiyor canim.ama hic tatili yok.sabah 8 aksam 9 calisiyor.evlense nasil olacak bilmiyorum.Kpss torpil batağına batmışken 85-90 puan da alsaydın kolay kolay atanamazdın. O yüzden bu iğrenç sistem için bu kadar karalar bağlama.
Tanıdığım kimse ilk etapta puanı sayesinde giremedi hep tanıdık vasıtasıyla. Özel sektörde iyi bir firmada çalışmaya odaklan bence.
Oglum ozelde calisiyor canim.ama hic tatili yok.sabah 8 aksam 9 calisiyor.evlense nasil olacak bilmiyorum.
Maasinida her ay alamiyor .3 ayda 2 ayda bir aliyor.
Hayirlisi bakalim kuzum.Rabbim hayirli,kolay dogumlar versin.O yüzden özel sektörde iyi bir firmada diye belirttim. Özel sektör deyince herkes bütün şirketleri işçinin sömürüldüğü yer sanıyor ama kurumsal firmalar olmalı özellikle.
Memurluk kadar imkanları olmaz ama yine de haklarını bilir.
Kpss yi şu anda bileğinin hakkıyla kazanan zor.
Hayirlisi bakalim kuzum.Rabbim hayirli,kolay dogumlar versin.![]()
dunyanın sonu degılBugün kpss sonuclari ve istediğim sonucu alamadım canim açıyor isten çıktım aylarca kursa gittim evde çalıştım kocami anami babamı kendimi ihmal ettim tek amacım şu sınavı kazanmaktı..kendimden çok babam için doğmamış cocuklarim içindi dua ettim yalvardim allahima ne olur bana yardım et bana güç kuvvet ver kazanayım diye..ama olmadi yapamadım lanet olası stresim yüzünden bütün sinavim titremekle geçti açıyorum kendime üzülüyorum emeklerime özür dilerim babacim beni okutmak için kendinden yaptigin fedarliklarina özür dilerim kocam seni ihmal ettigim icin özür dilerim doğmamış cocuklarim en çok ta sizin için istemiştim memurluğu affedin beni
Canım çok sıkkın 54 puan aldım hiç bir yere atanamam bu puanla emeklerim boşa gitti sadece yazıp rahatlamak istedim
Denizliche aynı durumdayız babam o kadar okuttu ne özelde işim rast gitti ne de kpss de bir de benim kızım var ve ben onu ders çalışacağım diye memlekete gönderdim sonuç ölsem keşke. .....
Bugün kpss sonuclari ve istediğim sonucu alamadım canim açıyor isten çıktım aylarca kursa gittim evde çalıştım kocami anami babamı kendimi ihmal ettim tek amacım şu sınavı kazanmaktı..kendimden çok babam için doğmamış cocuklarim içindi dua ettim yalvardim allahima ne olur bana yardım et bana güç kuvvet ver kazanayım diye..ama olmadi yapamadım lanet olası stresim yüzünden bütün sinavim titremekle geçti açıyorum kendime üzülüyorum emeklerime özür dilerim babacim beni okutmak için kendinden yaptigin fedarliklarina özür dilerim kocam seni ihmal ettigim icin özür dilerim doğmamış cocuklarim en çok ta sizin için istemiştim memurluğu affedin beni
Canım çok sıkkın 54 puan aldım hiç bir yere atanamam bu puanla emeklerim boşa gitti sadece yazıp rahatlamak istedim
Oglumda 83 puanla ins. Muhendisligine atanamadi.
![]()