kpss mahvettin beni

Sınava sadece polislik için girdim yeterli puanı da aldım çok şükür. Fakat alanımda atanmam hayal gibi. Gönül ister ki mezun olduğumuz bölümle ilgili işler yapalım olmuyor işte. Hele bugün merkezi atamada zabıtayı 96 puanla atadıklarını görünce şok oldum. E tabi 50 ile atanan da var. Ne iş çözemedim.
Yuh yani pes:KK67:
90 ne 50 ne .ne bu haksizlik ya delirecegim:mad:

Kpss torpil batağına batmışken 85-90 puan da alsaydın kolay kolay atanamazdın. O yüzden bu iğrenç sistem için bu kadar karalar bağlama.
Tanıdığım kimse ilk etapta puanı sayesinde giremedi hep tanıdık vasıtasıyla. Özel sektörde iyi bir firmada çalışmaya odaklan bence.

Kpss torpil batağına batmışken 85-90 puan da alsaydın kolay kolay atanamazdın. O yüzden bu iğrenç sistem için bu kadar karalar bağlama.
Tanıdığım kimse ilk etapta puanı sayesinde giremedi hep tanıdık vasıtasıyla. Özel sektörde iyi bir firmada çalışmaya odaklan bence.
Oglum ozelde calisiyor canim.ama hic tatili yok.sabah 8 aksam 9 calisiyor.evlense nasil olacak bilmiyorum.
Maasinida her ay alamiyor .3 ayda 2 ayda bir aliyor.

Oglum ozelde calisiyor canim.ama hic tatili yok.sabah 8 aksam 9 calisiyor.evlense nasil olacak bilmiyorum.
Maasinida her ay alamiyor .3 ayda 2 ayda bir aliyor.

O yüzden özel sektörde iyi bir firmada diye belirttim. Özel sektör deyince herkes bütün şirketleri işçinin sömürüldüğü yer sanıyor ama kurumsal firmalar olmalı özellikle.
Memurluk kadar imkanları olmaz ama yine de haklarını bilir.
Kpss yi şu anda bileğinin hakkıyla kazanan zor.

O yüzden özel sektörde iyi bir firmada diye belirttim. Özel sektör deyince herkes bütün şirketleri işçinin sömürüldüğü yer sanıyor ama kurumsal firmalar olmalı özellikle.
Memurluk kadar imkanları olmaz ama yine de haklarını bilir.
Kpss yi şu anda bileğinin hakkıyla kazanan zor.
Hayirlisi bakalim kuzum.Rabbim hayirli,kolay dogumlar versin.:nazar:

Bugün kpss sonuclari ve istediğim sonucu alamadım canim açıyor isten çıktım aylarca kursa gittim evde çalıştım kocami anami babamı kendimi ihmal ettim tek amacım şu sınavı kazanmaktı..kendimden çok babam için doğmamış cocuklarim içindi dua ettim yalvardim allahima ne olur bana yardım et bana güç kuvvet ver kazanayım diye..ama olmadi yapamadım lanet olası stresim yüzünden bütün sinavim titremekle geçti açıyorum kendime üzülüyorum emeklerime özür dilerim babacim beni okutmak için kendinden yaptigin fedarliklarina özür dilerim kocam seni ihmal ettigim icin özür dilerim doğmamış cocuklarim en çok ta sizin için istemiştim memurluğu affedin beni
Canım çok sıkkın 54 puan aldım hiç bir yere atanamam bu puanla emeklerim boşa gitti sadece yazıp rahatlamak istedim
dunyanın sonu degıl
sımdı ac kıtabı tekrar basla

Ileride keşkem olmaması adına sadece 1 yıl ciddi anlamda emek verdim kpss ye çok şükür atandım.
Ama kendime söz vermiştim. Bu aptal sınava bir yıl vereceğim adam akıllı. Olmazsa özele girip oraya tutunacagim bir daha kpssnin yüzüne bakmayacagım diye.

Sonra şunu anladım gerçekten işinin hakkını veren insan için devlette rahat sayılmaz (izinleri dışında)
Benim kaç arkadaşım kpssye asilmadan özelde çizdiler yollarını. Benden çok daha fazla kazanıyorlar. Izinlerimiz de çok yakın. Bir parça fazla çalışıyorlar ama onun da karşılığını alıyorlar.

Emek verip koca yıl vermiş olmasaydım bile diyorum bazen çok bunalıp.

Ben bu aptal sınava uzun yılların harcanmasini doğru bulmuyorum.

Herkes memur olmak zorunda değil.
Mutluluk= memurluk değil bana göre..

Sağlık olsun arkadaşım. Üzüntünü anlıyorum.
Ama lütfen bu uğurda daha çok emek ve zaman harcama.

kuzenim geçen sene 92 almıştı kardeşim bu sene 91 aldı
ama kuzenim geçen sene bölümünde 10. olmasına rağmen (mühendis bu kız) alım olmadığı için atanamadı, kardeşim de devletten umudu yok, özel bakacak
90 üstü de alsanız atanamayabilirdiniz
hatta en azından düşük gelmiş de zaten atanamam diye özelden iş bakarsınız doğrudan
kuzen 1 senedir ha bugün atama olacak ha yarın kadro çıkacak diye diye bekledi çünkü puanı yüksek, sıralaması iyiydi...bir de bu durumlar var.

Boyle düşünmeyin :(
Ben de sizin gibi dusunerek girdim sınava
Ilerde çocuklarıma eşime vakit ayirabileyim diye.
Ben çalışmaya devam ettim zorlandım eşimi de yiprattim kendimi de..
Ama bu riski ailem için almak zorundaydım
Siz de öyle yapmışsınız.. ailenize deger veriyorsunuz belli ama nasip biraz..
Üzülmeyin lütfen. . Hayırlısı..

Yeterli puanı alıp da iyice umutlanıp bi de yerleşemeyince daha çok koyuyor emin olun. Bu sınav öyle büyük umutlar bağlanacak yada şu puanı alırsam olur denecek bi sınav olmaktan çıktı artık ne yazık ki...

Denizliche Denizliche aynı durumdayız babam o kadar okuttu ne özelde işim rast gitti ne de kpss de bir de benim kızım var ve ben onu ders çalışacağım diye memlekete gönderdim sonuç ölsem keşke. .....

Olur mu yaa bu yaptiklarinizin tek bir adi var Fedakarlık! !
Ailen için en iyiyi istemek ne zamandan beri vicdan yaptirir oldu

Ve yine bende de aynı hezeyan.. off diyorum sadece.. puanların bi önemi yok. sistem bizi istemiyor.. kim kabul ediyor ki zaten..

Bugün kpss sonuclari ve istediğim sonucu alamadım canim açıyor isten çıktım aylarca kursa gittim evde çalıştım kocami anami babamı kendimi ihmal ettim tek amacım şu sınavı kazanmaktı..kendimden çok babam için doğmamış cocuklarim içindi dua ettim yalvardim allahima ne olur bana yardım et bana güç kuvvet ver kazanayım diye..ama olmadi yapamadım lanet olası stresim yüzünden bütün sinavim titremekle geçti açıyorum kendime üzülüyorum emeklerime özür dilerim babacim beni okutmak için kendinden yaptigin fedarliklarina özür dilerim kocam seni ihmal ettigim icin özür dilerim doğmamış cocuklarim en çok ta sizin için istemiştim memurluğu affedin beni
Canım çok sıkkın 54 puan aldım hiç bir yere atanamam bu puanla emeklerim boşa gitti sadece yazıp rahatlamak istedim

Belki hayırlısı böyledir canım bilemezsin. Rabbim neylerse güzel eyler. Sen kalbini ferah tut. Bilgilerini taze tut ve cok calismadan gir belki daha iyi yaparsin kaç puan lazımdı bölümün için

Canım hayırlısı olsun hakkında, üzülme belki vardır bir hayır olmamasında.
Çalıştıklarını unutmadan başkalarını da ihmal etmeden tekrar hazırlanmaya çalış seneye dene bir kez daha. Allah yardımcın olsun.

Gecen seneye kadar öylesine girip ciktim bu sinava. Gecen sene dedim ki bu sene kasıcam her seyden mahrum kalıp essekler gibi calisip atanicam derken 6 aylik bir maraton gecem gunduzum yok ha bire ezber yapiyorum evi b.k götüyor umurumda degil. Ancak 75 puan aldim derken atanabilecegim tek kurum kadro acti ama bir önceki senenin puanlariyla! Ondan da 65 almistim mümkünati yok derken siralamaya girdim ilginc sekilde ve kurumun yazili sinavina girmeye hak kazandim sisteme bak! O sinav da baraj 70 ve soru sayisi 80.. neyse ondan da 75 alip yine siralamaya girdim.. simdi de uygulamali sinava alacaklar bekliyoruz 9 ay oldu alim ilan edileli. Ölmez de sag kalirsak insallah sözlüye giricez! Onu da gecince ne sinavi cikaracaklar bilemiyorum artik..

Moralini bozma, hayırlısı olur inşallah.. Kaçıncı girişin bilmiyorum ama pes etme. Ablam 7 sene sonra evli ve çocuklu olarak atandı. Herkes umudu kesmişti ama o çocuğu için asildi ve yaptı. Darısı başına inşallah..

Oglumda 83 puanla ins. Muhendisligine atanamadi.
:cry:
:cry: bende inşaat mühendisiyim . Öyle zorlaştırdılar ki bizim atanmamızı :cry:. DSİ ve KGM yi merkezi atamadan çıkardılar. Puanlar uçtu . Arkadaşım 71 aldı mutlu oldu ben 83 alsam bile gidemiyorum . Aynı sınava girip, yüksek alıp atanamamak nedir ki :( Her yıl atamamız bile yok 2018 e kadar bekleyeceğiz . Özel sektör desen tutanın elinde kalıyor . Moralim yerle bir bugün . Allah bir kapı açar inşallah . :KK42:

Back
X