İzliyorum nasıl oynuyo diye hayran kalıyorm bi oyuncagını farklı farklı şekkillere koyup oynayabiliyo arabalarını sıralıyo bloklarını garaj kappısı yapıyo kalemlerini bi tabaga koyup karıstırıyo napıyosn dediğimde çorba yapıyorm diyoCocuklarin kendi kendilerine oyun oynamayi ogrenmeleri gelisimleri icin cok cok onemli.
Çook teşekkür ederimBana kalirsa bosuna evham yapiyorsunuz düzeniniz güzel, devam edin.
Sinavinizda başarılar.
Yaa sevindim senin adına çünkü çocukla kpss çalışan anneler zoru değil imkansızı başarıyolar tebrik ederimAyyy bu sureci bende atlattim ve o donem cok uzuluyodum ogluma ayni yastaydydi. Ben denemelerimi parkta cozerdim. Butun site benle kpssye hazirlanmistigeciyor uzulme. Yalniz degilsin. Hic yasanmamis gibi oluyo o gunler. Simdi atandim cok guzel bi puanla. Hatta 2.oldu ucretsiz izindeyim darisi sana :)
Canim merhaba bende 2 tane var biri 4 biri 2 yasinda gunduzleri uyutunca aksamlari esim gelip yemek fasli bitince oyuncaklarini dokup basliyorum onlari yatirinca geri devam ediyoruum.Seni cok iyi anliyorum.Bizimkiler kanka gibi olduklari icin benle pek ilgilenmiyolar birbirlwriyle oynuyolar.Kafamda o kadar cok soru var ki seni buldugum iyi oldu.Calistigimda mecvur krese ve okula gitcekler acaba onlara haksizlik olurmu diye kendimi yiyorum.Bi yandan sartlar kotu kaliteli yasayamiyoruz diyorum..Yasadigim sehirden baska sehir tercih edicez.Ege tarafina yerlesmek istiyoruz akrabalar ailemiz ankarafa buda gozumu korkutuyor.Yine bi yanim buyuksehirdense kucuk yer cok daha rahat olur diyo.Kendimle savasip duruyorumMerhaba hanımlar ben kpss çalışıyorm 2 bucuk yaşında birde oğlum var hem çocuk hem kpss hemde ev işleri yemekti derken baya yoruluyorm ama hepsine yetişmeye çalışıyorm. Asıl sorum oğlumla erken kalkıyorz güzelce kahvaltı yapıyorz sonra o biraz çizgi film izlemek istiyo açıyorm bende yanında ders çalışıyorm sonra oyuncakları döküyorm önüne onlarla biraz oynuyo bende tekrar derse devam ediyorm tabi illaki onunlada ilgileniyorm bişey istediğinde sonra o baya kendi kendine oynuyor oyuncaklarıyla sonra ara veriyorz öğlen yemek yiyorz ardından birlikte 1 saat oyun oynuyorz eğleniyorz. Ben tekrar derse geçiyorm o ya çizgi film izliyo yada oyun devam ediyo derken eşimin saati geliyo yemek hazırla etrafı toparla akşam oluyo am ben bu durumu kafama çok takıyorm aceba ihmal mi ediyorm oğlumu diye sürekli birlikte mi oynamalıyız aceba yoksa onun tek başına oynamasıda gerekiyormu. Oynuyorz da ama 1 saat az mı? Bayanlar lütfen tecrubeli anneler bana cvp yazabilirmi?
Merhaba ilk cocugunuz okula basladi mi?Ayyy bu sureci bende atlattim ve o donem cok uzuluyodum ogluma ayni yastaydydi. Ben denemelerimi parkta cozerdim. Butun site benle kpssye hazirlanmistigeciyor uzulme. Yalniz degilsin. Hic yasanmamis gibi oluyo o gunler. Simdi atandim cok guzel bi puanla. Hatta 2.oldu ucretsiz izindeyim darisi sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?