Kpss ve çocuk

Kendi kendine sıkılmadan oynayabiliyor süper birşey bu. Hiç bozmayın istese sizi rahat vermez zaten.

kızım üç yaşında etkınlık kıtabı aldık onu yapıyorum.oynuyoruz sonra artık kendın oynamalısın ben dinlenmek ıstıyorum dıyorum. kendımı kötü hissetsemde kendı kendıne oynamayı bılsın ve öğrensin.her zaman yanlarında olamayız.

Peki bi aile yakininiz var mi yardim eden okuldab cikinca alabilecek
Ben suan ucretsiz izindeyim kızim 1 yasinda. Eylule kadar evdeyim. Eylulde baska bi sehirde meslek hayatima baslicam. Esim suanki bulundugum sehirde kalacak. Hafta sonlari yaniimiza gelicek.
Gittigimiz sehire bi kac ay annem gelicek. Sonrasinda bakici tutucam kucuk kizim icin. Bakiciyi evde istiyorum ki oglum geldiginde onu alabilsin.

Yani bu sekilde planladim. Umarim hersey yolunda ilerler.

Aynen benim kafamdada deli sorular dolu. Ders çalıştıgımda çok şükür gelmez yanıma çok rahatsız etmez dediğin gibi kendi kendine oyalanır ama tabiki bi ihtiyacı oldugunda mutlaka ilgileniyorm ne gerekiyorsa gün içinde evde oynarız biraz sonra dışarı çıkarız ama yinede ders çalışınca onu öyle kendi halinde görünce anne yüreği heralde içim sızlıyo ama saolsun hanımlar içimi rahatlattı allah razı olsun

Evet halimize bin şükür benim oğlumda öyle değişik oyunlar buluyo kendine

Bende sehirdisini tercih edecgm umarim hersey istedigimiz gibi giderde egeye yerlesiriz.Ama hep aklimda bu okuldan cikis saatleri nolcak diye gittigimiz yerde kimsede olmayacak.Ama biktim artik ankaradan esimde sevmiyorum calistigi kurumu oda memur.Ben baska sehire atanirsam es durumundan oda hemen degistircek ama iste cocuklar oyle kafami kurcaliyorki

Cocuklar kac yasinda ?

merhaba hocam hayırlı olsun atanmanız ve bebişiniz nasıl çalıştınız bende çocuklu biri olarak kpps 2020 için hazırlanıyorum. biraz anlatır mısınız bizde örnek olun bizde bir şeyleri yanlış yapıyorsak düzeltelim. çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…