Merhaba arkadaşlar. Ben diyetisyenim ve devlet hastanesine atanmak istiyorum. 90+ puan almam gerekiyor. Sınava 4 ay kaldı. Deneme netlerimde iniş çıkışlar oluyor. Geri kalan 4 ayı da iyi değerlendirmeyi hedefliyorum ama biraz sıktı bu süreç. Bu zamana kadar online danışmanlık hizmeti verdim, ofis aç diyen çok kişi oldu ama öyle bir hedefim yok. Hastane ortamını daha çok seviyorum. Yani illaki atanıcam modundayım ama biraz kaygılanıyorum ya olmazsa diye. Bir öncekinde 82 puan aldım. Atanmam için 90 üzeri, kendi istediğim yer için daha da yüksek puan gerek. Daha önce alanlar nasıl aldıysa ben de o şekil alıcam diyorum ama bazen duygu durumum kötü etkiliyor.
Bu dönemde hayatımda aşkın a'sı yok. Çok önceden kalan hoşlandığım kişi geliyor aklıma. Neden olmadı vs triplerine giriyorum anlamsız şekilde. Motivasyonumu tekrar topluyorum bir şekilde ama bu durumları dengeleyebilmem için tavsiyeleriniz neler? Bir de KPSS'den yüksek puan almış olanlar da tavsiyelerini paylaşabilir mi
Umarım atanmak isteyenler için o kutlu yıl bu yıldır 
Bu dönemde hayatımda aşkın a'sı yok. Çok önceden kalan hoşlandığım kişi geliyor aklıma. Neden olmadı vs triplerine giriyorum anlamsız şekilde. Motivasyonumu tekrar topluyorum bir şekilde ama bu durumları dengeleyebilmem için tavsiyeleriniz neler? Bir de KPSS'den yüksek puan almış olanlar da tavsiyelerini paylaşabilir mi