Kpss'ye girerken yanımıza almayacaklarımız

arkadaşlar bende kağıt para olayını sormak istiyorum. Sorun olur mu cebimde para?

Kağıt para yazmıyor ki. Ben alese girerken kağıt para götürmüştüm. Sütyeninin içine sakla. Ben anahtardan biraz endişeliyim napıcam bilmiyorum.

Kapı anahtarım tek bi tane ayakkabımın içine rahatça sığar. Dedektörle detaylı arıyorlar mıydı ya. Anlaşılır mı ayakkabımda anahtar sakladığım :)

2012 ve 2013 ikisinde de girdim ve öyle bişey istemediler. Şeffaf sisede şu (marka yazan kagit kopartilarak) , kimlik , sınav giriş belgesi, kağıt para, ve bulundugum şehrin otobüs kartıyla girdim ekstra bişey isteyen olmadı ama 2012 de kafamdaki tel tokaya yasak dediler salık sacla girmek zorunda kaldım. Bu sene de parmagimda Alyans var inşallah bişey demezler

çok teşekkür ederim, 2009-2010 tarıhlı yazılarda ıstemıste ben de tereddut ettım gece gece, sağoun içim rahatladı.
alyans yasak degıl, ama benım alyansımda 5 kucucuk tas var , ondan tereddutluyum ama yınede deneyeceğim sansımı

:34:

Kağıt para yazmıyor ki. Ben alese girerken kağıt para götürmüştüm. Sütyeninin içine sakla. Ben anahtardan biraz endişeliyim napıcam bilmiyorum.

Evet baktım bulamadım ben de kağıt paraya dair yasak yok görünüyor. Ama bir akrabam geçen sene kağıt paramı bile incelediler dedi. Kendisi abartmayı seven biri ama emin olamadım yine de. Eve de 5 kuruşsuz dönemeyeceğim haliyle. En iyisi dediğin gibi yapayım ben. teşekkürler.

kağıt parayı cebinize koyabilirsiniz sorun olmaz. ben en son girdiğim bir sınavda kağıt parayı arka cebime, anahtar ve akbilimi ayakkabıma sokmuştum. kusura bakmasınlar yani anahtar ve akbili kabul etmezlerse bizde böyle yaparız. anahtarlıklı anahtarı kabul etmemelerini anlarım, ama sadece anahtar sırf metal diye nasıl kabul edilmez onu anlamıyorum. hem zaten kopya olayının sınav esnasında değil de sınavdan önce nasıl yapıldığını herkes gördü, böyle abartı güvenlik önlemleriyle o kopya olaylarını mod medyanları unutturamazlar. :47:

çok teşekkür ederim, 2009-2010 tarıhlı yazılarda ıstemıste ben de tereddut ettım gece gece, sağoun içim rahatladı.
alyans yasak degıl, ama benım alyansımda 5 kucucuk tas var , ondan tereddutluyum ama yınede deneyeceğim sansımı

:34:

Benim ortada bi sıra tamamen taş inşallah bişey demezler derlerse artık ya ayakkabima ya sütyen içine koyup hallederim
Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Kapı anahtarım tek bi tane ayakkabımın içine rahatça sığar. Dedektörle detaylı arıyorlar mıydı ya. Anlaşılır mı ayakkabımda anahtar sakladığım :)

Ben de geçen sene alese girerken öyle yapmıştım converse giymiştim ayağımın birinde tek bi sigara diğerinde çakmak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de geçen sene alese girerken öyle yapmıştım converse giymiştim ayağımın birinde tek bi sigara diğerinde çakmak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah iyiliğini versin :60: Sigara için öyle sıkıntılara mı girdin, yok benim tek derdim evime gelip yatmak :60:

madem alyansa karışıyorlar birkaç saatliğine çıkıverin arkadaşlar ne olacak risk almayın..

ben anahtarımı posta kutusuna koydum.
önüne de bankadan gelen bir zarf vardı onu koydum.
geriside dua etmek evimin başına birşey gelmesin diye.
bazı okullarda emanet oluyor 2-3 lira karşılığında.
inşallah onlardan birine denk gelirsin.
Aslında bu iyi fikirmiş. Ya da garanti olsun deniyorsa marketten bir kaç zarf alınır zarfların içine kağıt falan konur bir tanesine de anahtar anahtarın olduğu zarf posta kutusunda en arkada olur önünde de diğer zarflar böylece biraz daha garantilenir. Çünkü bizim binada posta kutusunu karıştırıyor çocuklar. ÖYle bir şeyde boşta anahtar olursa kötü sonuçlar doğurabilir zarfın içine koymak daha mantıklı geldi bana.

Back
X