Kraliyet Ailesinden Misin?

Valla bi çelişki yok.Genel hijyen kuralları vardır.Herşeyin yeri zamanı o an ki hissettiğin şey farklıdır.Tekrar ediyorum insan sadece kendinden iğrenmez.İğrense afedersin tuvaletini yapamaz.

makinanın neresine koyuyorsun tam olarak çamaşır suyunu Mune?

Valla bi çelişki yok.Genel hijyen kuralları vardır.Herşeyin yeri zamanı o an ki hissettiğin şey farklıdır.Tekrar ediyorum insan sadece kendinden iğrenmez.İğrense afedersin tuvaletini yapamaz.
kocanın girdiği tuvaleti mikroplara karşı kocana temizletiyorsun sanırım..bazı şeyler ayrıdır da o zaman tükürük alışverişi sebebiylen öpüşmemeniz gerekiyor..buna hijyen kuralları demeyelimde ihtiyaçlar ayrılığı ilkesine dayanarak kaşığı çatalı bardağı vs.vs. ayrıdır diyelim bence.

bendede bu huy mevcut.cok sevdigim ,deger verdigim ne kadar temiz olduklarini bildigim kisilerin bile bardagini,catali,tabagini asla kullanamam..heleki yemek esnasinda konusurken agzindan bir seyler sicratani gorursem butun istahim gidiyo sanki benim tabagima gelmiste bende onu ekmekle yiyecekmisim gibi bir his olusuyor icimde migdem bulaniyo yemektende ac kalkiyorum dolayisiyla,ha bide mune agiz sapirtatma beni bitiriyo..

makinanın neresine koyuyorsun tam olarak çamaşır suyunu Mune?
Deterjan gözüne koyuyorum. Bu çok fena bir alışkanlık, domestosum bitmişse bulaşık yıkayamıyorum illa bir tane wcde bir tanede mutfakta ç.suyu olacak.

office,
ben hergün kullanıyorum, alıştım bir kere, dökmezsem yıkayamıyorum.

Bende kraliyet ailesindenim galiba:)

Başka birinin bardagini geçtim kendi bardagimdan dahi üst üste icmem ..evde tek kalsam bile bulasik makinesi bardakla dolar:)

Koku bu hayatta en önem verdigim seydir sirf
kotu koktuğu iiçin yumurta sut lahana gibi kotu kokulu yiyece içecek tuketemem. elime
aldigim şeyi ilk koklarim kotu kokuyorsa benim için bitmiştir ne olursa oolsun:)

Hem Ayni cataldan yemeye falan ne gerek var bir dolu çatal varken:))

Yalnız Koalina konu açsa da yazsak diye bekliyormuşuz, meğer çoğumuzda bazı alışkanlıklar bazı takıntılar varmış
Yazdıklarıma bakınca ben bile kendimi titiz sandım ama değilim, mutfakta ve wcde hijyene önem veririm, birde kokulara hassasım.
bibiskremversem,
şapırdatmaya bizde tahammül edemeyiz ailecek Birde sakız çiğneyen cak cak ses çıkartmayacak

Benim yazdığım tuvalet örneğini,tuvaleti temizlemek olarak algılayan birine söyleyecek sözüm yok.
Muhatabım konu sahibidir.

Benim yazdığım tuvalet örneğini,tuvaleti temizlemek olarak algılayan birine söyleyecek sözüm yok.
Muhatabım konu sahibidir.
ayy her zaman bir saldırgan tutum her zaman bir saldırgan tutum benim gibi algısız biriyle aynı topikte olmakta kötüdür şimdi..alıntının neresinden tuttunda saldırgan tutum gördün çok merak ettim..
edit:'' bacım ''lafına çıldırmıştın sen bir ara değil mi doğru aynı algıda değiliz yanlış kişiye alıntı yapmışım yani asla alıntılanmayacak birini alıntılamışım size iyigünleeeer..

Gayet normal şeyler aslında. Hatta bende daha fazlası bile var sanırım. Dışarı çıkarken çantamda mutlaka antijel bulunur toplu taşımaları kullandıktan sonra kullanmak için Bir takıntıda domuz gribi virüsü zamanından kaldı, bankamatiklerde tuşlara basarken peçete kullanıyorum halâ

Hakket şok şok şok.

Ben de bir şey itiraf etmek isterim aslında olay mahalinde.
Dinleyelim seni de :)

şok şok şok flash flash flash koalina ile anlaşamayan Byull ateşkes ilan etti..
KIZLAR SORGULAMAYIN KIZ DİBİNE KADAR HAKLI...devam et canım..

Ahaha özel mesajdan sonra byullun hayata bakışı değişti

o sakız sesi çok illet bir şey...Babam bir kaç sene önce başladı sakız çiğnemeye, o alıyor paketleri ben saklıyorum sırf çiğnemesin diye

başka bir topik de kk itiraflarımız diye açsak ne eğleniriz ama.
ooo ben yazarım da o gereksiz kib ler yüzünden çok banlanırım..ya ağzımdan küfür çıkmamış tahrik edici söz çıkmamış bacım dedim diye uyarı almışım neden çünkü hanımefendi çok kızmışmış ....yanlış anlaşıldığım mesajlar var ban aldığım sağolsun kızlar benide savunmuş ama ban dan kaçamamışım..bu ban da ölüm gibi kaçış yok ..dimi mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…