- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Valla bi çelişki yok.Genel hijyen kuralları vardır.Herşeyin yeri zamanı o an ki hissettiğin şey farklıdır.Tekrar ediyorum insan sadece kendinden iğrenmez.İğrense afedersin tuvaletini yapamaz.Ben eşimi sadece libidom tavan yaptığında değil yapmadığında da öpüyorum. Öptüğüm adamın (ki bir tükrük alışverişi de oluyor) diş fırçasına diş macununun ucu değdi diye macunu ayırmam. Hani insanlar birbirinin çatalı ile yemeğinin ucundan yerler bu bana çok garip gelir. Ama öpüştüğüm adamın ağzının değdiği şeylere ağzımı değdirmem diyemem. Çelişkili oluyor çünkü.
Ayrı olur derken mutfak dolaplarına bu kızımın bu eşimin tabağı diye ayırmıyorum, yanlış anlaşıldım sanırım, mesela kızım su bardağı çıkardı ve su içti, ben dolaptan başka bardak alıp su içerim, hatta benim bir takıntımda bulaşıkları yıkarken makineye bir çorba kaşığı kadar çamaşır suyu koyarım, sağlıksız belki ama bu da bir alışkanlık, hatta genetik geçiş diyebilirim, rahmetli babannemde çamaşır suyuyla yıkarmış bulaşıkları, ayda birde çamaşır suyuyla kaynatırım tabak çanağı.
Aslında titiz biri değilim, aksine temizlik konusunda rahat biriyim fakat bazı alışkanlıklarım var ve onları yapmayınca içime sinmiyor.
kocanın girdiği tuvaleti mikroplara karşı kocana temizletiyorsun sanırım..bazı şeyler ayrıdır da o zaman tükürük alışverişi sebebiylen öpüşmemeniz gerekiyor..buna hijyen kuralları demeyelimde ihtiyaçlar ayrılığı ilkesine dayanarak kaşığı çatalı bardağı vs.vs. ayrıdır diyelim bence.Valla bi çelişki yok.Genel hijyen kuralları vardır.Herşeyin yeri zamanı o an ki hissettiğin şey farklıdır.Tekrar ediyorum insan sadece kendinden iğrenmez.İğrense afedersin tuvaletini yapamaz.
muneyi bilmemde ben kapağı kapatmadan fışkırtıyom içeriye direk tabak çanağın üstüne en çok ta bardakların tepesine..makinanın neresine koyuyorsun tam olarak çamaşır suyunu Mune?
hergün mü? ay zehirlenme olmasın sonra?muneyi bilmemde ben kapağı kapatmadan fışkırtıyom içeriye direk tabak çanağın üstüne en çok ta bardakların tepesine..
yok kız özellikle balık ve yumurtalı bulaşık varsa her zaman foşur foşur sıkmam yani....hergün mü? ay zehirlenme olmasın sonra?
bendede bu huy mevcut.cok sevdigim ,deger verdigim ne kadar temiz olduklarini bildigim kisilerin bile bardagini,catali,tabagini asla kullanamam..heleki yemek esnasinda konusurken agzindan bir seyler sicratani gorursem butun istahim gidiyo sanki benim tabagima gelmiste bende onu ekmekle yiyecekmisim gibi bir his olusuyor icimde migdem bulaniyo yemektende ac kalkiyorum dolayisiyla,ha bide mune agiz sapirtatma beni bitiriyo..Yemek yerken veya birşey içerken kullanamam, bu çocukluktan gelen bir alışkanlık, sadece eşim değil kızımında tabağından yemem, çamaşır, diş fırçası, tarak vs benim çocukluktan alışkanlığım, kullanamam.
Garipsenebilir, saygı duyarım ama yok ben yapamam, ki eşim kızım benim canım ama bunun aşkla sevgiyle ilgisi yok, tümüyle alışkanlık.
Deterjan gözüne koyuyorum. Bu çok fena bir alışkanlık, domestosum bitmişse bulaşık yıkayamıyorummakinanın neresine koyuyorsun tam olarak çamaşır suyunu Mune?
Benim yazdığım tuvalet örneğini,tuvaleti temizlemek olarak algılayan birine söyleyecek sözüm yok.kocanın girdiği tuvaleti mikroplara karşı kocana temizletiyorsun sanırım..bazı şeyler ayrıdır da o zaman tükürük alışverişi sebebiylen öpüşmemeniz gerekiyor..buna hijyen kuralları demeyelimde ihtiyaçlar ayrılığı ilkesine dayanarak kaşığı çatalı bardağı vs.vs. ayrıdır diyelim bence.
ayy her zaman bir saldırgan tutum her zaman bir saldırgan tutum benim gibi algısız biriyle aynı topikte olmakta kötüdür şimdi..alıntının neresinden tuttunda saldırgan tutum gördün çok merak ettim..Benim yazdığım tuvalet örneğini,tuvaleti temizlemek olarak algılayan birine söyleyecek sözüm yok.
Muhatabım konu sahibidir.
Dinleyelim seni de :)Hakket şok şok şok.
Ben de bir şey itiraf etmek isterim aslında olay mahalinde.
şok şok şok flash flash flash koalina ile anlaşamayan Byull ateşkes ilan etti..
KIZLAR SORGULAMAYIN KIZ DİBİNE KADAR HAKLI...devam et canım..
Kızım sen kendini ifade edememişsin zamanında ben ne yapayım(gerçi algımda bozuk algı ayarlarımı yaptırayım bu hafta)Dinleyelim seni de :)
Ahaha özel mesajdan sonra byullun hayata bakışı değişti
başka bir topik de kk itiraflarımız diye açsak ne eğleniriz ama.Dinleyelim seni de :)
Ahaha özel mesajdan sonra byullun hayata bakışı değişti
o sakız sesi çok illet bir şey...Babam bir kaç sene önce başladı sakız çiğnemeye, o alıyor paketleri ben saklıyorum sırf çiğnemesin diyeYalnız Koalina konu açsa da yazsak diye bekliyormuşuz, meğer çoğumuzda bazı alışkanlıklar bazı takıntılar varmış
Yazdıklarıma bakınca ben bile kendimi titiz sandım ama değilim, mutfakta ve wcde hijyene önem veririm, birde kokulara hassasım.
bibiskremversem,
şapırdatmaya bizde tahammül edemeyiz ailecekBirde sakız çiğneyen cak cak ses çıkartmayacak
Yani deli, manyak denir tamam da osurmak bana çok anormal gelmedi açıkçası :)İyi o zaman,sözlüklerde geçen her kelimeyi kullanalım.
ooo ben yazarım da o gereksiz kib ler yüzünden çok banlanırım..ya ağzımdan küfür çıkmamış tahrik edici söz çıkmamış bacım dedim diye uyarı almışım neden çünkü hanımefendi çok kızmışmış ....yanlış anlaşıldığım mesajlar var ban aldığım sağolsun kızlar benide savunmuş ama ban dan kaçamamışım..bu ban da ölüm gibi kaçış yok ..dimi munebaşka bir topik de kk itiraflarımız diye açsak ne eğleniriz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?