Kraliyet Ailesinden Misin?

sen burada mıydın Sevgili Mune

Evet yahu herkes gülüyor söyleyince :)
Ter falan değil bildiğin kafa kokuyor çünkü
Buradakileri okuyunca bayağı rahatladım gerçekten anormal bir durum yokmuş
Ben 3 gunde bir nevresim degistiririm su koku olayi yuzunden
Yeni yikanmis, deterjan kokulu carsaflarin icinde uyumaya bayiliyorum niyeyse

Bence bir insanın hijyen ve toplumsal kurallara uyması kadar,ne konuştuğunu,konuşurken yazarken kendini ifade ederken kullandığı kelimeler de toplum kurallarının içindedir.Kraliyet ailesinden değilsin boşver takma.

Psttttttt yorum yazdıktan sonra fark ettim, tartışmayın ki bende duruma müdahale etmek zorunda kalmayayım

Eşle ilgili bazı şeyleri garipsemişsiniz ama bunun tiksinmeyle alakası olduğunu sanmıyorum, annem değil babamın bardağını, bizim tabağımızı bile kullanmazdı, mikroplar ağızdan yayılır derdi, bizi de öyle alıştırdı, eşimin kızımın havlusunu yastığını kullanırım ama tabak çanak kullanamam, kızımı da alıştırdım tabağı bardağı farklıdır, sonuçta ben sigara içiyorum, yeri geliyor diş sorunları yaşıyorum, bana tuhaf gelmiyor o yüzden.

Bu aynı şey değil ki.Ben de eşimin kullandığı havluyu/bardağı kullanmam.Hatta diş macununu bile kullanmam.Çünkü macun sıkarken fırçan macuna değiyor sonuçta.
Şimdi evli olamk demek,özel anlarda,hormonların libidonun tavan yaptığı durumlarda özel paylaşımlar yapmak demek, normal gündelik hayatta hijyene önem vermeyeceğim demek değildirdir ki.Nasıl plajda giydiğin bikiniyi normal hayatta giymeye çekinirsen bu da ona benzer birşey.Herşeyin yeri ve zamanı afrklıdır.İnsan birtek kendini tiksinmez.

Evet bence de... Bu arada belirteyim osurmak kelimesi Türkçe sözlüklerde dahi geçen bir kelimedir...

İyi de Mune o ağızı öpmüyor musun? French kiss'ten bahsediyorum dudakları değdirip çekmekten değil.

Ben en cok hapsirip ta burnunu silmeyenlere, ellerini oraya buraya surup mikroplarini diger insanlara da bulastiranlara gicik oluyorum. Bunlara bir gunluk hapis cezasi verilsin.

Son düzenleme:

Ben eşimi sadece libidom tavan yaptığında değil yapmadığında da öpüyorum. Öptüğüm adamın (ki bir tükrük alışverişi de oluyor) diş fırçasına diş macununun ucu değdi diye macunu ayırmam. Hani insanlar birbirinin çatalı ile yemeğinin ucundan yerler bu bana çok garip gelir. Ama öpüştüğüm adamın ağzının değdiği şeylere ağzımı değdirmem diyemem. Çelişkili oluyor çünkü.

şok şok şok flash flash flash koalina ile anlaşamayan Byull ateşkes ilan etti..
KIZLAR SORGULAMAYIN KIZ DİBİNE KADAR HAKLI...devam et canım..

İyi de Mune o ağızı öpmüyor musun? French kiss'ten bahsediyorum dudakları değdirip çekmekten değil.
Yemek yerken veya birşey içerken kullanamam, bu çocukluktan gelen bir alışkanlık, sadece eşim değil kızımında tabağından yemem, çamaşır, diş fırçası, tarak vs benim çocukluktan alışkanlığım, kullanamam.
Garipsenebilir, saygı duyarım ama yok ben yapamam, ki eşim kızım benim canım ama bunun aşkla sevgiyle ilgisi yok, tümüyle alışkanlık.

Evet bence de... Bu arada belirteyim osurmak kelimesi Türkçe sözlüklerde dahi geçen bir kelimedir...
ya milletin totosundan çıkan şeye pırt demek çok saçma ayh pırtlattınmı sen diyen ikoncanlara acayip gülüyorum..iğrençleşmek değildir ki osurmak (osurmayan var mı illa kamuya açık yapmak gerekmiyor ki bunu)ama insanların yanında kötü olur uzaklaşmalı insan..geğirmek te öyle (arabistanda yemekten sonra geğirmek eline sağlık demek ) Allaaah bizde ise geğiren osuran insan değil sağlık sorunları yüzünden oluyosa amenna da öbür türlü az uzaklaşmak lazım duyurmadan yapmak lazım öyle yetiştik ya ondan..iğrençleştim mi ya ben

Yok diş fırçası kişiye ayrı olmalı sonuçta 6 ayda ya da 3 ayda bir değişen bir şey. Ama bardak her gün yıkanıyor. Hani meşrubat bardağı ayrı olur da sürahinin yanında bir su bardağı olmaz mı? O gün ev ahalisinden denk gelen ondan içmez mi?
Ha bu arada kesinlikle alışkanlıklar bunlar. Benim ne alışkanlıklarım var obsesiflik seviyesinde ki konuda paylaştım. Ben sadece su bardağı mevzusunu merak ettim. Bir yandan da düşündüm de benim de ailemle çatal kaşık falan ayrı. Ama sadece kocam ya da sevgilimle bu çatal ya da içilen şişe olayını ayrı tutamıyorum.

Son düzenleme:

Ayrı olur derken mutfak dolaplarına bu kızımın bu eşimin tabağı diye ayırmıyorum, yanlış anlaşıldım sanırım, mesela kızım su bardağı çıkardı ve su içti, ben dolaptan başka bardak alıp su içerim, hatta benim bir takıntımda bulaşıkları yıkarken makineye bir çorba kaşığı kadar çamaşır suyu koyarım, sağlıksız belki ama bu da bir alışkanlık, hatta genetik geçiş diyebilirim, rahmetli babannemde çamaşır suyuyla yıkarmış bulaşıkları, ayda birde çamaşır suyuyla kaynatırım tabak çanağı.

Aslında titiz biri değilim, aksine temizlik konusunda rahat biriyim fakat bazı alışkanlıklarım var ve onları yapmayınca içime sinmiyor.

Küçük yaşlardan beri her sene annem ben ve kardeşim 24 saatlik otobüs yolculukları yapardık ve bir gün bile şikayet duymadık çevreden. Ki her zaman kavga eden yaramaz tiplerdik. Annem yol boyunca elinden geleni yapardı çünkü, ikimizi de yolculuktan önce ve molalarda 100 kere tuvalete gidin otobüs durmaz diyerek tuvalete sokar, benim elime kitap tutuşturur, erkek kardeşimin karnı acıkınca yesin diye bisküvitini falan çantasında taşır, canımız sıkılınca hikayeler uydurur, herşeye rağmen mızıldanma emareleri görürse çantamdaki güzel şeyi ilk uyuyana veriyorum diye kandırır yolculuğu bitirirdi. O yüzden şimdiki ailelerin vurdumduymazlığına şaşırıyorum her zaman, çocuğun bir suçu yok zaten de be kadın/ be adam çocuğunun önündeki oturan insanın saçını çektiğini, koltuk tekmelediğini görmüyorsan veya görüp de bir şey yapamıyorsan kendine anne, baba deme ha sen, ha sokaktaki herhangi bir insan, hiç bir farkınız yok.

Bu arada ben de eve gittiğimde annemin terliklerini giymem çünkü abdest aldıktan sonra ayakları kurulamadan giyilen terlik mutfakta ıslak unutulmuş sarı bez gibi kokuyor. Ama annem namaz kılan insanın ayağı da terliği de kokmaz deyip üstüne de bir de ben cennete gidicem sen de otur terlikleri dert et diye dalga geçip uzaklaşıyor :)

yoo ben ve annemde yıkarsak çamaşır suyu ile yıkarız bulaşığı makinaya da şöyle bir domestos tavafı çekeriz çalıştırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…