Kraliyet Ailesinden Misin?

o zaman dikkat edin de o azarladığınız çocukların annelerinden biri ağzınızın payını vermesin.....mazallah uçtuğuunuz yerden yere çakılırsınız....son msj

Sizin gibi bir anneyse beni uçurması bir
Yani bir olay yaşadık anlatsam mı anlatmasam mı gerçekten bilemedim, pisliğin ötesi bence... Bir yerden sonra insan da tavrını değiştiriyor haliyle:)
Daha önceki mesajında yazmışsın ben zaten sürekli onu bunu uyarmam, hele ki ailesi müdahale ettiği halde durmayan çocuğa müdahale etmek haddim değildir. Ancak ailesi gayet rahat keyif yaparken, ses çıkarmazken çocuk beni rahatsız ediyorsa yapma derim...
Karşıt fikirlerde olmak anlaşmamak demek değil aslında sadece düşünce yapılarımız zıt Saygı olduktan sonra gayet güzel fikir alışverişi yapabiliriz

Ayni takintilar bende de var, esime sunu yapma bunu yapma diyince aliniyor
O kurdanla saatlerce catir cutur karistirir dislerini biraksan

anlat kız

yazmayayım dedim de yani..
herkes eğleniyor şurada ne güzel, neden illa bir şey çıkarıyorsun?
konuya yaptığım ilk yorumları ve cevapları okursan bişi çıkarmadığımı anlarsın.....güle güle eğlen ama az ötede eğlen....

İsterse gelsin benimkini kullansın farketmez.. Fakat ben 2 tane koyuyorum.Bir ona bir bana..Küçüklükten beri bir alışkanlık ayrı havlu kullanmam. O da bu şekilde devam ediyor..Yoksa kimse kocasından tiksinmez.

konuya yaptığım ilk yorumları ve cevapları okursan bişi çıkarmadığımı anlarsın.....güle güle eğlen ama az ötede eğlen....
çok ilginçsin gerçekten. yani biz hepimiz aynı ortamda eğleniyoruz. ötesi berisi mi var bunun. çomak sokan sensin. bilmem anlatabildim mi?

çok ilginçsin gerçekten. yani biz hepimiz aynı ortamda eğleniyoruz. ötesi berisi mi var bunun. çomak sokan sensin. bilmem anlatabildim mi?
hasta mısın arkadaşım seninle muattap olan kim.....beni görmeye bilirsin bneim seni görmediğim gibi....zor değil inan

İsterse gelsin benimkini kullansın farketmez.. Fakat ben 2 tane koyuyorum.Bir ona bir bana..Küçüklükten beri bir alışkanlık ayrı havlu kullanmam. O da bu şekilde devam ediyor..Yoksa kimse kocasından tiksinmez.
Arkadaşım erkeklerin kokusu bir farklı oluyor dediğiniz için öyle dedim yoksa eşinizden tiksiniyorsunuz gibi bir iddiam yok.

hasta mısın arkadaşım seninle muattap olan kim.....beni görmeye bilirsin bneim seni görmediğim gibi....zor değil inan
görmeyim diye her seferinde çok uğraşıyorum inan bak ama bir noktadan sonra...
biraz fazla ileri gidiyorsun ama hep böylesin.

Hahahaha Koalina güldüm ama kusuruma bakma, bende kırlentleri koklayıp kafa kokuyor bunlar diyenlerdenim, eşim elimde kırlent görünce yine mi kafa kokuyor deyip dalga geçer
Temizlik kokusunu kim sevmez ki, çocuk sesine tahammülüm var ama kokulara bende duyarlıyımdır, yani durumun anormal değil

Evet yahu herkes gülüyor söyleyince :)
Ter falan değil bildiğin kafa kokuyor çünkü
Buradakileri okuyunca bayağı rahatladım gerçekten anormal bir durum yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…