Kraliyet Ailesinden Misin?

Allah aşkına sen kendin yazıyosuuuunnn kendin söylüyooorsun kendin alınıyooorsuuuunnn.Yok saldırgan tutum,kim kime saldırmış ya.Kim saldırgan tutum demiş.Sana karşı bir laf mı atmışım saldırıya mı geömişim.Bacım olayında bile o kişinin sen olduğuna bile dikkat etmemiştim şimdi kendin söylüyorsun.Gerçekten her konudaki her yorumumu alıntı yapma kendi fikrine göre yorumlama ihtiyacı duyan sensin.Banane ister algılı ol ister algısız,ister bu topivcte ol ister başka.İstediğin yorumu da yapabilirsin istediğin düşünceyide savunabilirsin.Ama benim yorumumu alıntı yapıp,eleştirisel,bacımlı macımlı yok tuvaleti kocana mı temizletiyorsun gibi düstursuz cümleler kullanırsan karşılığında aldığın tepkilerden de şikayeti olma.VE RİCA EDİYORUM BENİM YORUMLARIMA ALINTI YAPMA.medeni bir şekilde rica ediyorum.

o sakız sesi çok illet bir şey...Babam bir kaç sene önce başladı sakız çiğnemeye, o alıyor paketleri ben saklıyorum sırf çiğnemesin diye
Bende karşımda sakız çiğnenmesine sinir olurum hatta çocuklar bazen gizlice alıp çiğniyorlar anında attırıyorum.

cümlelerin sonuna kadar aşırı medeniydin nazlideniz..sen beni göz ardı et bak orda buton var yazdıklarımı görmezsin.çok medenice ve saygılı bir şekilde yazdım bak .büyük harfler yok mesela..neyse edep ahlak dersleri vermiyoruz burda kolay gelsin sana hoşça kal..

hep destek tam destek.. tahrik edip sırf polemiğe çekmek için bulaşan tipler var. sağolsun lar bir ara beni ban manyagı yapdılar. bende zeyna gibi kadınım anacım savaş baltam hep elimde yapım böyle hiç dayanamam atlarım. ama neyse sağolsun mune öğrendik klavyeyi trmalamayı

ya buraya sırf deşarj olmak için üyelik yapanlar var neyse ben açarım bi ara bu konuyu patlar gider...

Temiz olmak ve aşırı titiz olmak arasında ince bir çizgi var bence, hepimiz bazı durumlarda bu çizgiyi aşıyor olabiliriz, benimde var böyle inceleyip takıldığım noktalar... Bana göre normal bir başkasına göre fazla incelemek abartmak olarak algılanabiliyor.

Mesela bana göre sürekli kırlentleri kafa kokuyor diye kontrol etmek aşırı titizlik oluyor...

Öpüştüğün seviştiğim adamın diş macununu diş fırçasına değdi diye ayırmak obsesyonun dibi geliyor...

Bunlar çok doğal şeyler; benim de takık olduğum, katlanamadığım şeyler var; mesela yanımda birinin burnunu karıştırması, ağzını şapırdata şapırdata yemek yemesi, geğirmesi, ses çıkara çıkara sakız çiğnemesi, vs... Ama sürekli söylenip de bu tarz şeylerin sinirlerini çok çabuk yıpratmasına hatta o anki ruh halini dibe çekmesine izin vermek doğru değil. Herkesi eğitemeyiz, istediğimiz şekle sokamayız. Bazen kör, sağır, dilsiz olmak gerekir çünkü bu konuda hatta genel olarak herhangi bir konuda seninle aynı şeyi düşünmeyen insanların seni anlaması çok zor. Anlayamadıkları için de rahatsız olduğun şeyler doğal bile olsa adın şımarığa çıkar.

ya buraya sırf deşarj olmak için üyelik yapanlar var neyse ben açarım bi ara bu konuyu patlar gider...

patladı bile birisi konu açmış pekde dertli hatun yazmış cevaben bu nasıl konu beğenmedim diye. hah orda tutamıyorum işte kendimi ne istiodun ona göre konu açalım dedim ilgi alanın ne yaz ben bizzat açıcam dedim. hatun profesyonel artık baktım yorumlarına geneli bir aristokrat edasında dedim he cnm sen biliosun en iyisini bende bi bk bilmiorum.yterki düş yalamdan bildirim sildim sayfa sayfa. en iyisi prim vermmemek

Kızım sen kendini ifade edememişsin zamanında ben ne yapayım(gerçi algımda bozuk algı ayarlarımı yaptırayım bu hafta)
ölümün vakti saati belli canım. banın belli değil..
eskiden çok daha katıydı şimdi iyi yine. iki kelam edebiliyoruz.

İşte ben aslen öyle çok temiz, titiz, derli toplu değilimdir... Sadece bazı şeylere karşı hassasım ki öyle kafa kokan kırlente yaslanmam misal. O yüzden bir eve gidince de koklayamayacağım için kırlenti kenara atarım direk. Ama bakarsan benim evim de kuş kokar garip gelmez...

Babamın sakız sesinden duvarları yumrukladığımı bilirim o derece sinirleniyorum yani...Uyarmak daha iyi oluyor uyarmayıp kendi kendimi yiyeceğime :) Etrafa çok bir şey yapılmıyor gerçekten yakınların nazını çeker de diğer insanlar umursamaz, garip karşılar

Gayet normal istekler bunlar.Keşke herkes temizlik ve hijyen konusunda gereken dikkati gösterse.
Genel bardak-çatalı ayrı kullanmak bende de var:) Başkasının terliğini giymemek için yanımda yedek ayakkabı götürürüm.

Çocuklar konusunda senin kadar tepkili değilim ama koltuk tekmeleme benim de başıma geldi.İnsanı gıcık ediyor.Sinemada arka koltuğumdaki çocuk sürekli koltuğuma vuruyordu.Uyardığım halde tekrar başladı.Baktım annesi gayet duyarsız,ben de biraz daha sertçe tekrar uyardım.Bu süreçte anneden hiç müdahale duymadım.Yapma yavrum bak rahatsız oluyorlar filan demedi hiç.

Bunun farklı versiyonunu seneler evel annemle yaşadık. Ben yüzüme göz altlarıma falan krem bakıyorum ve hep de pahalı markalar. Annem kızdı " sanatçı mısın manken misin herşeyin en pahalısını alıyorsun" diye höykürdü

Diğer konuya gelince de ben de kimsenin elinden yemek yiyemem, ter ve özellikle sigara kokusundan nefret ederim. Çok mu titizim hayır günde iki kere duş alan tiplerden değilim ama bazı konulara hassasım.

Ben de birinin soyduğu meyveyi, yumurtayı yiyemem.

aynen:)
Bizim evde sigara içilmez misal...
Sigara içen misafir gelirse de aşağı bahçeye girip içmek durumunda balkonumuz olmadığından...

aynen:)
Bizim evde sigara içilmez misal...
Sigara içen misafir gelirse de aşağı bahçeye girip içmek durumunda balkonumuz olmadığından...

Bizim de balkonumuz yok evlenmeden evvel eşya yerleştirme merasiminde kuzenler mutfakta sigara içince epey bozuldum en azından cam pencere açsalardı bi de ev yeni temizlenmiş yerleşiyor filan... Tabii biraz ayıp oldu sanırım ki bana küstüler bir süre afaroz ettiler aileden

Sigara içen insanlar bu konuda çok hassas sanırım. Hatta benim kuşlarımın sigara kokusundan daha zararlı olduğunu iddia eden bile oldu...

Sigara içen insanlar bu konuda çok hassas sanırım. Hatta benim kuşlarımın sigara kokusundan daha zararlı olduğunu iddia eden bile oldu...

Yok artık!

Benim kuzenler çifte standartlı, eğer kendileri evlenseler, eşlerinin allerjisi olsa ve onlara da bana dokunduğu gibi dokunsa ve ben o evde sigara içseeeeeeeeeeeeeem beni tefe koyar münasebetsizlikle suçlarlardı

Sen yumurta deyince, babannemin yumurtasını soyup, sonra soyduğu yumurtasını eteğine silip sonra yemesi geldi aklıma hay gelmez olaydı Takma dişlerini de eteğine silip temizlerdi

Benim de anneannemin şu takma dişlerimi yıka da getir diye elime tutuşturması geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…