Kraliyet Ailesinden Misin?

kendimi gördüm sende, hatta şehirler arası otobüs de cama kafamı dayamayı bırak elimi süremem, o açılan tepsiler var ya onlara dokunacağıma beni orada öldürsünler daha iyi tuvalet kapılarını kolumla açarım, çünkü insanlar tuvaletten çıktıktan sonra el yıkamıyor resmen gördüm. çocuklarında yanına sürekli ıslak mendil ve jellerden koyuyorum. ne olacak bu halimiz bilmiyorum..

Anlayış ??? şu sizin çocuklara sizin gibi yaklaşmayanlara gösteremediğiniz şey mi oluyor o
aynen dediğiniz şey bi anne olarak anlayış göstermemi beklemeyin....ama sizler öğretmen olarak çocuklara anlayış göstermek MECBURİYETİNDESİNİZ.....

Bence gayet normalsin.Ben de dışardan eve gelir gelmez hemen elimi yüzümü ayaklarımı yıkarım.
Dolmuşta otobüste ya da dışarda olabildiğince az temas ederim demirlere vs.
Annem de yatılı misafir gelince hemen yastık kılıfını çarşafı vs. hepsini yıkar.
Banyo tuvalet yatılı misafir gelmeden önce ve gittikten sonra ayrıntılı yıkanır.
Her gün evde misafir olsun olmasın tuvalet yıkanır.
O tüylü terlikleri annemde hiç sevmez.Bizim eve alınmaz onlardan.
Dış kapının önüne konan paspasa ayakkabısıyla basanlara annem ayrı gıcık olur
Havlular sık sık değiştirilir. Zaten 5 vakit abdest alındığı için daha çabuk değiştirmek gerekiyor.
İsteyen kağıt havlu kullanır.
Mutfakta ağzı açık bişey olamaz.
Bunlar bizim evin normal kuralları.

Aslında sen haklısın..
yani çalışma ortamlarını biliyorsak temizliklerin de nasıl yapıldığını biliyoruz az çok...kadın gidiyor görünürde bir şey var mı yok mu ona bakıyor. ha wc de damla falan varsa havlu peçeteyle bir güzel silip çıkıyor. bu görüntüde temiz ama hijyenik değildir.
ben wc den çıktıktan sonra ışığı bile peçeteyle kapatıyorum. yalnız değilsin yani

Ben misal elimde çöp var, sokakta da kapaklı çöplerden, o çöpün kapağını kaldırmaktansa çöpü çantama atıyorum eve gidene kadar taşıyorum. Evde atıyorum. Aslında ben bilmezdim çocukken o camlardaki buğuyu elimle silerdim ama annem değme çocuğum pis diye diye beynime işledi. Ben ilerde kendi çocuğumla nasıl umumi tuvalet kullanıcaz bilmiyorum. Ay duvara değme, oraya değme dedim sana diyen bir anne olmak istemiyorum ama derim ben dayanamam ki

siizi meslekte görmeme gerek yok zaten şeffafsınız....burdan bakınca teeeee kalbiniz görünüyo
hakaret derken ?şimdi öğretmenliğinizden de şüphe ettim bak...nerde hakaret.....
öğretmenim canım benim seni ben pek çok severim sen bir ana sen bir baba herşey oldun artık bana......
sizin gibi daha çok öğretmen varsa boşa ezberletiyorsunuz bu şarkıları çocuklara...

ay burası hepten çıldırmış. şehirler arası otobüslere ben de takığım hatta perdeli dolmuşlara.. yastık koyulan otobüslere. perdelere yaslanmam ben de. bir kere ter içinde bir adamın perdeyi katlayarak cama dayandığını gördüğümden beri

Ben temizliği yapan arkadaşların bir fiil gördüm. Eğer yanlış görmediysem ellerinde eldivenlerle bütün tuvaletleri temizlediler, o eldivenlerle çöplerin içindeki çöpü alıp daha büyük çöplerine attılar. Ondan sonra da kapıyı tutup açıp gittiler. Çöpte ne var b.klu kanlı peçeteler. Ve o eldivenli elle hem kapıyı tuttular hem de yeni peçeteleri, tuvalet kağıtlarını koyuyorlardır. Yani eldiven değiştirdiklerini sanmıyorum Yine de günahlarını almıyım ama dayanamıyorum.

Hele yurt dışında filmlerde kusma sahneleri vardır ya. Kafasını klozete sokar resmen. ben değil saçımın elimin bile kendi klozetim olsa bile değmesini istemem

üstüne bastın çekme ayağını. ben felç oluyorum wc de kızımı götürdüğüm zaman. alaturka varsa bayram ediyorum. klozetler zaten hak getire, olmasa da oturtmam. benzinliklerden en temiz Opet. Opet olmazsa valla işimiz harap yolda.

allahımmm toplu olarak intihar edelim jeller kesmez bizi koalina iyi ki açmışsın konuyu bütün obesesifliğimiz ortaya çıktı

allahımmm toplu olarak intihar edelim jeller kesmez bizi koalina iyi ki açmışsın konuyu bütün obesesifliğimiz ortaya çıktı

Peki çocukla nasıl oluyor. Ben benim gibi olsun istemiyorum ama benim yetiştirdiğim çocuk da obsesif olur gibi geliyor

o zaman şuna da dikkat etmişsindir. Carrefour gibi büyük marketlerde açık mutfak geyiği yapıyorlar ya bizi kandırmak için. kadın ulu orta yerde açma yapıyor. gayet güzel saçlar toplu, önlüklü, tezgah da iyi ellerinde eldiven..
bir müşteri döner istedi aynı eldivenle döneri kesti, ekmeği açtı, malzemeleri koydu, parayı aldı, vs vs tüm bunlardan sonra yanı eldivenle açmaya devammmmmmm... sanırım bir tek wc arasında o eldivenler çıkıyor.

Peki çocukla nasıl oluyor. Ben benim gibi olsun istemiyorum ama benim yetiştirdiğim çocuk da obsesif olur gibi geliyor
ben kızmı böyle yetiştiriyorum maalesef. küçük olduğu için ellerini tam sabunlayıp sabunlamadığnı izliyorum, hatta bazen görmezsem kokluyorum falan. ama böyle olması daha iyi..
wc den sonra el yıkmayan kaç tane insan tanıyorum. yani eşim böyle biri olsa Allah muhafaza boşanma nedeni.

Tüylü terlikler daha iyi aslında. Misafirden misafire makinada kısa programda yollayabilirsiniz

Havlu zaten ıslak kalıyo,nemleniyor.Kokuyo..Erkek kokusu daha bi başka havlunun ayrı olması şart

Misafire ayrı havlu , başkasının bardağından içmeme olayı kimse rahatsız etmez sanırım yani ben öyle düşünüyorum .
Banyoda küçük bir sepetin içerisinde hazırladığım renkli el havluları var , misafir gelince onu kullanabileceklerini söylüyorum . Bence bu gelen kişi içinde daha güzel , sonuçta kullanılmamış tertemiz havluyu sırf kendileri kullanıyorlar .
Kaldı ki misafire ayırdığım 2 adet banyo ve saç havlusu da var . Misafir çarşafı da bir çok kişide vardır sanırım .

Benim kızım mesela 2 yaşına kadar arabaya biner binmez sürekli ağlardı , sevmezdi .Toplu taşımaya binemezdim .
Susturmak ancak emzirmeyle mümkün olurdu çünkü .

baba anne obsesif olunca çocuk öyle doğuyor zaten büyük oğlum kitap defterden çok çantasında kolonya, ıslak mendil ve jel kontrolü yapıp çıkıyor evden okulda yemek saati geldiğinde yiyeceği çatal-kaşıkları siliyor önce. valla fıstığım iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama birazda içten gelecek birşey bu, şimdi millet çocukları obsesesif yapmışsın demesin valla içlerinden geliyor

Bence kendinizi bu konuda üzmeyin. Benim annem de çok takıntılıdır, umumi tuvaletlere yerlere değmesine imkan olmaması durumlarda bile pantolon paçalarını sıvayarak girer Bana bu durum, onun o hali çok komik geliyor. Mantıklı yönlerini almışım gibi geliyor annemin, mesela klozet varsa üzerine tuvalet kağıdı falan sererim oturmadan, kapılara musluğa peçetesiz dokunmam, ama kalkıp da paçalarımı ağzıma kadar da çıkarmam yani Şöyle yap böyle yap diye zorlamazsanız sadece sizin hareketlerinize bakıp sizi örnek alır, inceler yani böylece direkt sizin direktiflerinizi kabul etmez. Sonuçta aklına yatanı alır aklına yatmayanı almaz. İçiniz ferah olsun

Havlu zaten ıslak kalıyo,nemleniyor.Kokuyo..Erkek kokusu daha bi başka havlunun ayrı olması şart
Islandıkça değiştiririm. İki kişi bir havluyu bu kadar ıslatıyorsak 2-3 çocuklu aileler 5 tane havlu mu kullanıyor? Yoksa erkeklerin değişik bir el silme olayı mı var. Şahsen misafire ayrı havlu çıkarırım ama eşimin kokusu beni rahatsız etmiyor. Ama misal elini yalap şalap yıkasa ya da haftada bir banyo yapsa o zaman havluyu ayırmaktan öte sıkıntılarımız olurdu. Adamla aynı yatakta yatıyoruz dipdibe sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…