siizi meslekte görmeme gerek yok zaten şeffafsınız....burdan bakınca teeeee kalbiniz görünüyo
hakaret derken ?şimdi öğretmenliğinizden de şüphe ettim bak...nerde hakaret.....
öğretmenim canım benim seni ben pek çok severim sen bir ana sen bir baba herşey oldun artık bana......
sizin gibi daha çok öğretmen varsa boşa ezberletiyorsunuz bu şarkıları çocuklara...
bende kendi yastığımdan çok eşimin yastığında yatarım.aynı yastığa baş koymanın hakkını vermek lazım tabiEşle ilgili paylaşımlara anlam veremedim sadece. Benim de bir arkadaşım bardağını paylaşmazdı misal. Ya sen bu adamla öpüşüyorsun. Aynı bardaktan mı bir şey içmeyeceksin. Yüzünü yüzüme zevle süreceğim adamla yüz havlusu neden paylaşılmasın ki?
kraliyet ailesi zamanında bu kadar temiz ve titizmiydi ki :KK63:Annemin bana karşı sürekli kullandığı cümledir.
Kısa süreliğine memleketime gittim ve yine annem söylendi :)
Fazla titizmişim ve takıkmışım ona göre, aslen gayet normal hijyen kuralları ve her insanın rahatsız olabileceği şeylerdir...
Ter kokusuna dayanamam, pis ve bakımsız ayakları, pis çorapları görmek istemem, sakız cakırtısı çok sinirimi bozar. Uzun yolculuklarda çocuk ağlamasını çekemem hemen söylenirim, annem eline geçen her şeyle dişlerini saatlerce karıştırınca sinir olurum. Sürekli burnunu çeken insana hemen mendil uzatırım; ne bileyim vb takıntılar işte...
Ne alakası var bunların kraliyet ailesinden olmakla? İnsanın toplum içinde geğirmemesi, osurmaması, kokmaması ve temiz olması, başkalarının rahatını da düşünerek garip sesler çıkarmaması çok mu büyük istekler acaba?
Yok misal tuvalette duvara yaslansa falan ben rahatsız olurum. Hani tuvaletlerde denk gelmişsinizdir bazı annelere öyle olurum ben de. Kızım dokunma diyorum sana diyerek cinnet geçiren :) İşte öyle tepkiler vermek istemiyorum ben. Ama millet burnunu karıştırıp duvara sürüyor yaben kızmı böyle yetiştiriyorum maalesef. küçük olduğu için ellerini tam sabunlayıp sabunlamadığnı izliyorum, hatta bazen görmezsem kokluyorum falan. ama böyle olması daha iyi..
wc den sonra el yıkmayan kaç tane insan tanıyorum. yani eşim böyle biri olsa Allah muhafaza boşanma nedeni.
ya koalina konunun sana ait olduğunu görmeden yazdımHerkes topluluk kurallarına uymak durumundadır, saygıdır bu. Topluluk içinde sessiz olunur, yol yordam bilinir. Cakıdı cukudu patlata patlata sakız çiğnemeler, otobüs koridorunda bağırarak koşmalar normal değildir. Buna karşılık cevap "banane ben insanlara göre mi davranıcam"sa o zaman biz çocuklara çok yanlış şeyler öğretiyoruz.
Bilseydim ben de çocuklar kimseyi düşünmeyin, başkalarını rahatsız edebilecek davranışlardan kaçınmayın bu dünyada en önemli sizsiniz diye öğretirdim
bu şekildeyse sizin ev annenler konusunda çok haklısın bu arada.Ben çemkirmem normal bir şekilde söylerim :) ters cevap verilirse ancak o zaman olur o çemkirme...
misal saçlarını tarar ve lavaboya atar, kızılımsı saç bir tek ondadır evde...Görür toplarım yine atmışın saçları derim sanane der ya da ben atmadım der inkar eder:)
Hayır normalde anneler kızlarına söyler bizde tam tersiydi...
recek cevabınız olmadığında baygınlık geçirmeniz normalGerçekten çok baydınız...
o zaman kaçılımaz bağıracaksın çocuğa.Yok misal tuvalette duvara yaslansa falan ben rahatsız olurum. Hani tuvaletlerde denk gelmişsinizdir bazı annelere öyle olurum ben de. Kızım dokunma diyorum sana diyerek cinnet geçiren :) İşte öyle tepkiler vermek istemiyorum ben. Ama millet burnunu karıştırıp duvara sürüyor ya
hahahaa benim dekraliyet ailesi dediğimizden beri gözümün önünden Kate, George ve William gitmiyor.
tatlım demeye çalıştığım o değil..çocuk ağlıyorsa annesi susturamıyorsa ve de uzun yolsa müdahale edemezsin ki ..susturamazsın yani ..evet ev ve apartman kuralları vardır bak ben kadar sese tahammülsüz birisi yoktur apartman koşullarını en yii bilen bireylerdenimdir doğdum büyüdüm hep apartmandayım komşuları rahatsız etmemek adına beş yaşımda parmak ucumda yürürdüm annem kızar diye sofra çırpmak falan nerdeee..ama koalina haklı olmasına rağmen tahammülsüzlük sıralaması biraz fazla..çok şeyi engelleyebilirde..bir çocuğu sokakta çakkıdı çakkıdı sakız çiğneyin bir insanı maalesef egale edemez...Yapma arkadaşım. Sinemada konuşulmasına katlanamıyorsan sinemaya gelme gibi bir şey. Ya da daha doğrusu, çocukların sinemada konuşmasına katlanamıyorsan animasyonlar için sinemaya gelme gibi bir şey. Çocuklar toplumsal kuralları ne kadar erken öğrenirse o kadar iyi. Ve toplu yaşamanın kuralları var. Hani villada yaşarsın evinde tepinirsin ama apartmanda yaşıyorsan apartmanda yaşamanın kurallarına uymak gibi. İnsanlar bazen başkalarının istediği gibi değil ama toplu yaşamanın gerektirdiği gibi yaşamak zorunda.
Harry ide unutma dianayıda rahmetle analım..kraliyet ailesi dediğimizden beri gözümün önünden Kate, George ve William gitmiyor.
ay byull87 güldürdün beni...ya koalina konunun sana ait olduğunu görmeden yazdımbiz senle anlaşamıyorduk zaten...fakat sakız çiğneyen kamuya açık alandaysa çocuk otobüste ağlıyorsa ve senden başka ses çıkaran yoksa ,bu topluma göre senin davranışların yadırganır..kimse uyarmıyorsa bir tek senden uyarılar geliyorsa anlatabildim mi....yani bakımsız ayaktan kastın nedir,tırnaklarım kesili oje sürmem parmağım üstünde iki tane kıl var bu bakımsızlık mı sana göre..ayak kokuyorsa kirli çamurluysa haklısın da evde kimsede kirli ayakla gezmez yani sen fazla görsel takılıyorsun..bak haksızsın demiyorum kesinlikle fikirlerinde haklısın bendimde tahammül edemediğim durumlar ter kokusu fırçalanmayan dişler kirli kulaklar falan..ama otobüste uzun yolda ağlayan çocuğa müdahale edemem..tahammül edemiyosan ve bu ihtimal varsa keşke annenin memleketine tatile eşinle motosiklete binip gitseydiniz..ama annen kraliyet ailesinden geldin gibi kırıldığını belli eden bir cümle kuruyorsa senin üslubundan şüphe ederim..hiç kusura bakma.
ne rahat insanlar ya bu kadar göz önünde küvette poz verdiler ya medyaya.Harry ide unutma dianayıda rahmetle analım..
en azından içimizden ne kadar şanslı olduğunu en az bir kere geçirmişizdir hayatımıza girdiğinden berimeğer hepimiz birer Kate mişiz yaw
canım ben yeterince anlatmaya çalıştım da koalinayla yıldızlarımız pek barışmıyor bu sebeple ne kadar işe yarar bilemem konyadan vana 21 saat bilfiil arkamda susmadan ağlayan iki küçük veletle yolculuk yaptım..gıkım çıkmadı anne çok uğraştı çünkü otobüsün önündeki herkes arka taraflara kaçtı bana yer kalmayınca ya sabır çekip yattım napayım çocukları otobüsten mi atayım..ay byull87 güldürdün beni...
yani otobüste milletin kulağı vs bizi ilgilendirmiyor. ha görmüyor muyuz görüyoruz, sırf aklıma geldi diye yemek yiyemediğimiz olmuyor mu oluyor be adam hiç bi bir kulak pamuğu sokmazsın kulağına ama oluyor. keşke olmasa ama oluyor işte.. bizi ilgilendirmez.
ağlayan çocuklar için de bazen insan gerçekten çaresiz kalıyor. çocuk bu bilse ağlamaz zaten.. bazen çözümler yetmiyor. annesi babası pedagog olan çocukların o zaman numunelik örnek diye müzede sergilenmesi lazım ama onların çocukları bile neler yapıyor..ağlayan çocuk beni de rahatsız eder ama benim kızım da ağlamıştır hala da ağlar.. o yüzden hiç bir şey denilmez.
onlar mı verdi kız yoksa onlara benzeyen dublörler mi...ben onlara çok benzeyen iki kişi bulmuşlar poz verdirtmişler diye biliyom gerçi bu aralar haber izlemiyom psikolojim bozuluyor diye ama..ne rahat insanlar ya bu kadar göz önünde küvette poz verdiler ya medyaya.
şu kültürler ne kadar farklı..
ne anlamı var ki sonuçta herkes onlar diye bakıyor. bunu da yeni duydum bak ben onlar diye baktım.onlar mı verdi kız yoksa onlara benzeyen dublörler mi...ben onlara çok benzeyen iki kişi bulmuşlar poz verdirtmişler diye biliyom gerçi bu aralar haber izlemiyom psikolojim bozuluyor diye ama..
zaten anası susturamıyorsa senin çıkışman; annesi tarafından çocuğa bir şaplak olarak dönmesi kuvvetle muhtemelcanım ben yeterince anlatmaya çalıştım da koalinayla yıldızlarımız pek barışmıyor bu sebeple ne kadar işe yarar bilemem konyadan vana 21 saat bilfiil arkamda susmadan ağlayan iki küçük veletle yolculuk yaptım..gıkım çıkmadı anne çok uğraştı çünkü otobüsün önündeki herkes arka taraflara kaçtı bana yer kalmayınca ya sabır çekip yattım napayım çocukları otobüsten mi atayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?