Kraliyet Ailesinden Misin?

Gerçekten çok baydınız...

bende kendi yastığımdan çok eşimin yastığında yatarım.aynı yastığa baş koymanın hakkını vermek lazım tabi bendede kızımın eşyalarını korumak titizlenmek var.abartı deniyor ama napıyım

kraliyet ailesi zamanında bu kadar temiz ve titizmiydi ki :KK63:

adamlar tuvalet alışkanlığını bile bizlerden öğrenmişler...her neyse iğrençleşmeyeyim

aynı şeyleri bende yaparım..ama önce 2 kez sabreder 3.de patlak veririm

sonrada işi saygısızlığa kadar götürürler...neymiş efendim saygısızlık yapıyormuşum rahatsız olduğumu söylemekle

işi hemen dine dökerler...büyüklere saygı yok bilmemne diye ama "amcaaaaaaaa/teyzeeeeeeee temizlik imandan geliyo haberin varmı " deyincede annem çimdiriyo alttan

Yok misal tuvalette duvara yaslansa falan ben rahatsız olurum. Hani tuvaletlerde denk gelmişsinizdir bazı annelere öyle olurum ben de. Kızım dokunma diyorum sana diyerek cinnet geçiren :) İşte öyle tepkiler vermek istemiyorum ben. Ama millet burnunu karıştırıp duvara sürüyor ya

ya koalina konunun sana ait olduğunu görmeden yazdım biz senle anlaşamıyorduk zaten...fakat sakız çiğneyen kamuya açık alandaysa çocuk otobüste ağlıyorsa ve senden başka ses çıkaran yoksa ,bu topluma göre senin davranışların yadırganır..kimse uyarmıyorsa bir tek senden uyarılar geliyorsa anlatabildim mi....yani bakımsız ayaktan kastın nedir,tırnaklarım kesili oje sürmem parmağım üstünde iki tane kıl var bu bakımsızlık mı sana göre..ayak kokuyorsa kirli çamurluysa haklısın da evde kimsede kirli ayakla gezmez yani sen fazla görsel takılıyorsun..bak haksızsın demiyorum kesinlikle fikirlerinde haklısın bendimde tahammül edemediğim durumlar ter kokusu fırçalanmayan dişler kirli kulaklar falan..ama otobüste uzun yolda ağlayan çocuğa müdahale edemem..tahammül edemiyosan ve bu ihtimal varsa keşke annenin memleketine tatile eşinle motosiklete binip gitseydiniz..ama annen kraliyet ailesinden geldin gibi kırıldığını belli eden bir cümle kuruyorsa senin üslubundan şüphe ederim..hiç kusura bakma.

bu şekildeyse sizin ev annenler konusunda çok haklısın bu arada.

o zaman kaçılımaz bağıracaksın çocuğa.
hele kapı arkası reklamlarında dikkat çekici bir şey varsa...
artık eve gidince tepeden tırnağa makinaya atarsın.

tatlım demeye çalıştığım o değil..çocuk ağlıyorsa annesi susturamıyorsa ve de uzun yolsa müdahale edemezsin ki ..susturamazsın yani ..evet ev ve apartman kuralları vardır bak ben kadar sese tahammülsüz birisi yoktur apartman koşullarını en yii bilen bireylerdenimdir doğdum büyüdüm hep apartmandayım komşuları rahatsız etmemek adına beş yaşımda parmak ucumda yürürdüm annem kızar diye sofra çırpmak falan nerdeee..ama koalina haklı olmasına rağmen tahammülsüzlük sıralaması biraz fazla..çok şeyi engelleyebilirde..bir çocuğu sokakta çakkıdı çakkıdı sakız çiğneyin bir insanı maalesef egale edemez...

ay byull87 güldürdün beni...
yani otobüste milletin kulağı vs bizi ilgilendirmiyor. ha görmüyor muyuz görüyoruz, sırf aklıma geldi diye yemek yiyemediğimiz olmuyor mu oluyor be adam hiç bi bir kulak pamuğu sokmazsın kulağına ama oluyor. keşke olmasa ama oluyor işte.. bizi ilgilendirmez.
ağlayan çocuklar için de bazen insan gerçekten çaresiz kalıyor. çocuk bu bilse ağlamaz zaten.. bazen çözümler yetmiyor. annesi babası pedagog olan çocukların o zaman numunelik örnek diye müzede sergilenmesi lazım ama onların çocukları bile neler yapıyor..ağlayan çocuk beni de rahatsız eder ama benim kızım da ağlamıştır hala da ağlar.. o yüzden hiç bir şey denilmez.

canım ben yeterince anlatmaya çalıştım da koalinayla yıldızlarımız pek barışmıyor bu sebeple ne kadar işe yarar bilemem konyadan vana 21 saat bilfiil arkamda susmadan ağlayan iki küçük veletle yolculuk yaptım..gıkım çıkmadı anne çok uğraştı çünkü otobüsün önündeki herkes arka taraflara kaçtı bana yer kalmayınca ya sabır çekip yattım napayım çocukları otobüsten mi atayım..

ne rahat insanlar ya bu kadar göz önünde küvette poz verdiler ya medyaya.
şu kültürler ne kadar farklı..
onlar mı verdi kız yoksa onlara benzeyen dublörler mi...ben onlara çok benzeyen iki kişi bulmuşlar poz verdirtmişler diye biliyom gerçi bu aralar haber izlemiyom psikolojim bozuluyor diye ama..

onlar mı verdi kız yoksa onlara benzeyen dublörler mi...ben onlara çok benzeyen iki kişi bulmuşlar poz verdirtmişler diye biliyom gerçi bu aralar haber izlemiyom psikolojim bozuluyor diye ama..
ne anlamı var ki sonuçta herkes onlar diye bakıyor. bunu da yeni duydum bak ben onlar diye baktım.
onlardır canım o kadar benzemeleri mümkün değil..

zaten anası susturamıyorsa senin çıkışman; annesi tarafından çocuğa bir şaplak olarak dönmesi kuvvetle muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…